Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τα windows ξέρω υπάρχει το ebay που μπορείς να βρεις κλειδί και με 5€.

Για το office τι γίνεται;

Και πιο συγκεκριμένα, αν θέλω αρκετές άδειες 20-50+ ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να τις αποκτήσω; Αλλά να είμαι και εντάξει σε έναν θεωρητικό έλεγχο. όπως καταλάβατε μιλάω για επιχείρηση και όχι για το σπίτι μου.

όσο για το ποια έκδοση, δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. 2013-2016.. εξαρτάται από τις τιμές.

Δημοσ.

υπάρχει λόγος που απορρίπτεται το 365 ή οποιαδήποτε εναλλακτική δωρεάν λύση.

Οπωσδήποτε MS Office. 

Οπότε τι λύσεις υπάρχουν; φαντάζομαι το κόστος δε θα είναι και μικρό

Δημοσ.

Αν θέλεις και να αγοράσεις την σουίτα αλλά και να είσαι και νόμιμος σε περίπτωση ελέγχου τότε μίλα με πωλητή microsoft να σου κάνουν προσφορά. Ό,τι κλειδί και να αγοράσεις απο ebay ή οποιοδήποτε άλλο site, κινδυνεύεις να ανήκει σε Volume License και να βρεις και τον μπελά σου.

Δημοσ.

Για ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ, είμαστε νόμιμοι πάντως με άδεια office 2015, από ebay . Δεν απενεργοποιείται ποτέ , έχει πάντα updates κτλ . Όπως και windows 10 (έχω ήδη 1,5 χρόνο την πρώτη αγορά w10 από ebay). Τα λέω σωστά ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Για ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ, είμαστε νόμιμοι πάντως με άδεια office 2015, από ebay . Δεν απενεργοποιείται ποτέ , έχει πάντα updates κτλ . Όπως και windows 10 (έχω ήδη 1,5 χρόνο την πρώτη αγορά w10 από ebay). Τα λέω σωστά ;;

Μία μεγάλη τράπεζα δέχεται επίθεση και κάποιος κλέβει το volume licensing κλειδί των office. Η άδεια αυτή, το κλειδί δηλαδή, μπορεί να είναι valid για 3000 εγκαταστάσεις office. Αν ο χάκερ πάει και το πουλήσει στο ebay 3000 φορές για 20€, ναι θα δουλέψει σωστά και στους 3000 αγοραστές. Αν όμως ο αρχικός κάτοχος της άδειας κινηθεί νομικά, θα μπλοκάρουν όλοι.

Απο ebay δεν μπορείς να ξέρεις αν το κλειδί σου προέρχεται απο Volume Licensing. Αν ναι δεν είσαι καλυμμένος γιατί μπορεί η εφορία να τα διασταυρώσει με microsoft ελλάδος και να βρεθεί άλλος ο κάτοχος. Έχεις στην κατοχή σου κάτι κλεμμένο και άσχετα αν είσαι ιδιώτης ή εταιρία έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Για να είσαι καλυμμένος εφόσον μιλάμε για επιχείρηση, το ποιο σωστό και φτηνό που μπορείς να πάρεις είναι Office 20XX Home and Business.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Μία μεγάλη τράπεζα δέχεται επίθεση και κάποιος κλέβει το volume licensing κλειδί των office. Η άδεια αυτή, το κλειδί δηλαδή, μπορεί να είναι valid για 3000 εγκαταστάσεις office. Αν ο χάκερ πάει και το πουλήσει στο ebay 3000 φορές για 20€, ναι θα δουλέψει σωστά και στους 3000 αγοραστές. Αν όμως ο αρχικός κάτοχος της άδειας κινηθεί νομικά, θα μπλοκάρουν όλοι.

Απο ebay δεν μπορείς να ξέρεις αν το κλειδί σου προέρχεται απο Volume Licensing. Αν ναι δεν είσαι καλυμμένος γιατί μπορεί η εφορία να τα διασταυρώσει με microsoft ελλάδος και να βρεθεί άλλος ο κάτοχος. Έχεις στην κατοχή σου κάτι κλεμμένο και άσχετα αν είσαι ιδιώτης ή εταιρία έχεις πρόβλημα.

Όλοι όσοι πουλάνε τόσα χρόνια στο ebay , κλειδιά , ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ;;; Λίγο απίθανο μου φαίνεται . 

Μιλάμε για χρόνια υπόθεση . Κάποιοι μάλιστα , έχουν και φυσικά μαγαζιά και πουλάνε κλειδιά και στο ebay . ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Όταν υπάρχουν κλειδιά που έχουν αγοραστεί 1,5-2 χρόνια πριν , είναι δυνατόν να είναι κι αυτά από ... κλοπή ;;;;

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν ;;;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Όλοι όσοι πουλάνε τόσα χρόνια στο ebay , κλειδιά , ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ;;; Λίγο απίθανο μου φαίνεται . 

Μιλάμε για χρόνια υπόθεση . Κάποιοι μάλιστα , έχουν και φυσικά μαγαζιά και πουλάνε κλειδιά και στο ebay . ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Όταν υπάρχουν κλειδιά που έχουν αγοραστεί 1,5-2 χρόνια πριν , είναι δυνατόν να είναι κι αυτά από ... κλοπή ;;;;

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν ;;;

Αν η άδεια έχει κανονικά απο Microsoft 130€ και εσύ την αγοράζεις 13€ τι νομίζεις οτι είναι? Ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να αγοράσει απο όπου θέλει. Δεν το κρίνω. Εγώ πάντως αγοράζω απο επίσημους μεταπωλητές που αναγράφει η Microsoft στην σελίδα της για να μην τρέχω αργότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν η άδεια έχει κανονικά απο Microsoft 130€ και εσύ την αγοράζεις 13€ τι νομίζεις οτι είναι? Ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να αγοράσει απο όπου θέλει. Δεν το κρίνω. Εγώ πάντως αγοράζω απο επίσημους μεταπωλητές που αναγράφει η Microsoft στην σελίδα της για να μην τρέχω αργότερα.

OEM κλειδιά είναι συνήθως που τα δίνουν με το κιλό σε κάτι κατασκευαστές τύπου Innovator, Turbo-x κτλ. Φυσικά και είναι παράνομο να πουληθούν σκέτα αλλά πειρατικά δεν είναι.

Προσωπικά τα Windows μετά από update έφαγαν φλασιά και δεν έβλεπαν το νόμιμο serial key που τα είχα περάσει, έψαξα και δεν το βρήκα πουθενά να το έχω σημειωμένο. Ε, αντί να σκάσω 130€ ξανά γιατί εκεί στην Microsoft με τα update είναι ανάπηροι, πήρα με 12€ ένα κλειδί από το ίντερνετ και κάνω την δουλειά μου.

Δεν μιλάω για ebay, εκεί παίζουν όλα.

Φυσικά για επαγγελματική χρήση δεν καλύπτεσαι.

Επεξ/σία από ktf
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν η άδεια έχει κανονικά απο Microsoft 130€ και εσύ την αγοράζεις 13€ τι νομίζεις οτι είναι?

Η m$ δίνει σε συναρμολογητές pc του εξωτερικού ,  τηγ δυνατότητα να δίνουν όσα κλειδιά θέλουν . Προφανώς την πληρώνουν με το μήνα . Γι'αυτό  οι περισσότεροι αναφέρουν ότι μαζί με το κλειδί

σου πουλάνε και ένα καμμένο motherboard , το οποίο ... παραμένει στο μαγαζί τους ! Προφανώς έτσι ξεπερνούν νομικά θέματα , που απαιτούν να σου έχουν πουλήσει hardware για να σου πουλήσουν κλειδί oem . Θεωρώ ότι για να γίνεται χρόνια, είναι αποδεκτό από τη m$ . 

Αν είχε πρόβλημα,  θα σταμάταγε τις πωλήσεις (πολλές άλλες πωλήσεις, που θίγουν συμφέροντα εταιρειών ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ EBAY , έχω συγκεκριμένα παραδείγματα, αλλά δεν τα γράφω δημοσίως) . Εφόσον συνεχίζονται , το αποδέχεται . Τα updates γίνονται κανονικότατα ,  οπότε μου κάνει ! Το τελευταίο κλειδί windows 10 , το αγόρασα 2,50 ευρώ. Δουλεύει γεμάτο 1 χρόνο χωρίς προβλήματα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Η m$ δίνει σε συναρμολογητές pc του εξωτερικού ,  τηγ δυνατότητα να δίνουν όσα κλειδιά θέλουν . Προφανώς την πληρώνουν με το μήνα . Γι'αυτό  οι περισσότεροι αναφέρουν ότι μαζί με το κλειδί

σου πουλάνε και ένα καμμένο motherboard , το οποίο ... παραμένει στο μαγαζί τους ! Προφανώς έτσι ξεπερνούν νομικά θέματα , που απαιτούν να σου έχουν πουλήσει hardware για να σου πουλήσουν κλειδί oem . Θεωρώ ότι για να γίνεται χρόνια, είναι αποδεκτό από τη m$ . 

Αν είχε πρόβλημα,  θα σταμάταγε τις πωλήσεις (πολλές άλλες πωλήσεις, που θίγουν συμφέροντα εταιρειών ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ EBAY , έχω συγκεκριμένα παραδείγματα, αλλά δεν τα γράφω δημοσίως) . Εφόσον συνεχίζονται , το αποδέχεται . Τα updates γίνονται κανονικότατα ,  οπότε μου κάνει ! Το τελευταίο κλειδί windows 10 , το αγόρασα 2,50 ευρώ. Δουλεύει γεμάτο 1 χρόνο χωρίς προβλήματα. 

Το βρίσκεις λογικό η microsoft να το πουλάει 145€ το ίδιο πράγμα που αγόρασες εσύ με 2.5€? Σαν να λες οτι η τυρόπιτα στον φούρνο του Lidl 0,75€ είναι το ίδιο με την τυρόπιτα π.χ. του Everest που έχει 3€. Τέλοσπαντων δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν απλά η εμπειρία μου έχει δείξει "Ό,τι πληρώνεις παίρνεις". Σε ελεύθερη αγορά κινούμαστε. Ο καθένας μπορεί να ψωνίζει ό,τι και απο όπου θέλει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Το βρίσκεις λογικό η microsoft να το πουλάει 145€ το ίδιο πράγμα που αγόρασες εσύ με 2.5€?

Αν το μαγαζί στη ΝΥ, της δίνει 100Κ $ , το μήνα ή το χρόνο , για να του δώσει key generator, να δίνει στους πελάτες του κλειδιά , ναι , το βρίσκω λογικό . Γιατί τα ίδια λεφτά, δεν τα παίρνει από 1000 μαγαζάκια εδώ, που πουλάνε 1 άδεια το 3μηνο , για 120 ευρώ. Οι πολυεθνικές, δεν πουλάνε στις ίδιες τιμές σε όλο τον κόσμο . 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/4/2019 στις 4:41 ΜΜ, kleo1 είπε

για τα windows ξέρω υπάρχει το ebay που μπορείς να βρεις κλειδί και με 5€.

Για το office τι γίνεται;

Και πιο συγκεκριμένα, αν θέλω αρκετές άδειες 20-50+ ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να τις αποκτήσω; Αλλά να είμαι και εντάξει σε έναν θεωρητικό έλεγχο. όπως καταλάβατε μιλάω για επιχείρηση και όχι για το σπίτι μου.

όσο για το ποια έκδοση, δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. 2013-2016.. εξαρτάται από τις τιμές.

Έχεις έρθει σε επικοινωνία με την MS? Για τέτοιο αριθμό αδειών ενδέχεται να σε καλύπτει κάποια VL άδεια.... Εναλλακτικά αν και έχεις αναφέρει ότι για προσωπικούς λόγους δεν θες δωρεάν έκδοση θα σου πρότεινα να μην το απορρίψεις και σε θέσεις όπου δεν υπάρχει μεγάλη χρήση μακρεντολών κλπ να εγκαταστήσεις πχ OO ή LO και να κάνεις αγορά άδεια για MS Outlook αν είναι και ο κύριος λόγος που σε αποτρέπει....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2019 στις 4:39 ΜΜ, zx1234r είπε

Το βρίσκεις λογικό η microsoft να το πουλάει 145€ το ίδιο πράγμα που αγόρασες εσύ με 2.5€? Σαν να λες οτι η τυρόπιτα στον φούρνο του Lidl 0,75€ είναι το ίδιο με την τυρόπιτα π.χ. του Everest που έχει 3€. Τέλοσπαντων δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν απλά η εμπειρία μου έχει δείξει "Ό,τι πληρώνεις παίρνεις". Σε ελεύθερη αγορά κινούμαστε. Ο καθένας μπορεί να ψωνίζει ό,τι και απο όπου θέλει.

Οτι πληρωνεις παιρνεις, που ακομα και στο ιδιο προιον σε διαφορετικα καταστηματα θα βρεις 500% αποκλιση στην τιμη.
Αληθεια τωρα ακομα και σε cd-key οτι πληρωνεις παιρνεις; αφου δουλευει το ενα δουλευει και το αλλο αυτο που ειπες ειναι ακυρο.
Μεχρι και η τυροπιτα που λες ιδια μπορει να ειναι,  ξερεις τι σαβουρα εχω φαει πανακριβη σε καποια φαση που δουλευα στο κεντρο της Θεσσαλονικης πανω απο την παραλια;

Απλα αυτα τα κλειδια δεν τα βαζουμε σε επαγγελματικους χωρους σε περιπτωση ελεγχου, θελει ενα ειδικο cd-key νομιζω που πουλανε συγκεκριμενοι μεταπωλητες στην Ελλαδα, μου διαφευγει το ονομα του lisence ομως τωρα. Εχω φιλο σε μεταπωλητη μου τα ειχε πει αλλα ξεχασα. επισης ειχανε cd για πεταμα λογω φθορας π.χ. στην συσκευασια, αλλα φαινοντουσαν πεντακαθαρα τα serial και ο φιλος μου αν ηθελε τα επαιρνε και τα μεταπωλουσε, δεν το εκανε βεβαια, αλλα η εταιρεια τα ειχε βαλει για πεταμα.

Επεξ/σία από ExTaCy1337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...