Maikgitkos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στα παιδιά.. είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα τρία κινητά .. πιο έχετε να μου προτείνεται?? Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα κ η μπαταρία..
chios Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Αν και Samsung δεν θα αγόραζα σε αυτά τα 3 είναι το καλύτερο. MI 8 lite χάλια μπαταρία, θύρα ακουστικών δεν έχει, ράδιο δεν έχει, ούτε nfc νομίζω. γενικός χάλια τηλέφωνο. Mate 20 lite αρκετά παλιό πλέον. Μπορείς να δεις honor play.
Maikgitkos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Κ γω είμαι κατά των Samsung ποτέ δεν τα συμπάθησα..αλλά το συγκεκριμένο μου κάνε ένα κλικ
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το Α50 είναι πολύ τίμιο. Αν είχε 6gb ram θα έσβηνε τα πάντα σε αυτή την κατηγορία τιμής. 1
duende Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δες μονο στο νετ αν εχουν λυθει τα προβληματα με το fingerprint scanner του Α50, ειχε θεμα αποκρισιμοτητας, ειδικα με τζαμακι πανω. εβγαλε μια αναβαθμιση προσφατα αλλα δεν εχω δει καποιο feedback αν παιζει οκ, ειδικα με τζαμακι. αν το εχει καποιος ας μας πει. Επισης, εχει πλαστικη πλατη, σε περιπτωση που παιζει καποιο ρολο..
Maikgitkos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Πλαστική πλάτη;; Τάχα κάποια reviews που είδα λέγανε για τζάμακι gorilla glass κιόλας!!
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, Maikgitkos είπε Καλησπέρα στα παιδιά.. είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα τρία κινητά .. πιο έχετε να μου προτείνεται?? Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα κ η μπαταρία... Δες το Nokia 7 plus που δεν έχει αντίπαλο με αυτά που προσφέρει,ΑΛΛΑ υπάρχει το ενδεχόμενο να πετύχεις κάποια σκάρτη οθόνη που έβγαλε.
duende Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, Maikgitkos είπε Πλαστική πλάτη;; Τάχα κάποια reviews που είδα λέγανε για τζάμακι gorilla glass κιόλας!! κοιτα, δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο. οκ, ωραιο και "premium" το γυαλι και το μεταλλο στη πλατη, αλλα εχεις το αγχος συνεχεια μη σπασει, μη κανει σημαδι κλπ. συν το μεγαλο κοστος αλλαγης. ετσι κ αλλιως θηκη μπαινει με το καλημερα. το πλαστικο απο την αλλη ειναι πιο ανεκτικο σε κραδασμους και χτυπηματα. απλα εχουμε καλομαθει με τα "καλα" υλικα και μας κακοφαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα