Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A50, Xiaomi mi8 lite 6/128 , Huawei Mate 20 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά.. είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα τρία κινητά .. πιο έχετε να μου προτείνεται?? Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα κ η μπαταρία..

Δημοσ.

Αν και Samsung δεν θα αγόραζα σε αυτά τα 3 είναι το καλύτερο.

MI 8 lite χάλια μπαταρία, θύρα ακουστικών δεν έχει, ράδιο δεν έχει,  ούτε nfc νομίζω. γενικός χάλια τηλέφωνο.

Mate 20 lite αρκετά παλιό πλέον. Μπορείς να δεις honor play.

Δημοσ.

Δες μονο στο νετ αν εχουν λυθει τα προβληματα με το fingerprint scanner του Α50, ειχε θεμα αποκρισιμοτητας, ειδικα με τζαμακι πανω. εβγαλε μια αναβαθμιση προσφατα αλλα δεν εχω δει καποιο feedback αν παιζει οκ, ειδικα με τζαμακι. αν το εχει καποιος ας μας πει. Επισης, εχει πλαστικη πλατη, σε περιπτωση που παιζει καποιο ρολο..

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Maikgitkos είπε

Καλησπέρα στα παιδιά.. είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα τρία κινητά .. πιο έχετε να μου προτείνεται?? Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα κ η μπαταρία...

Δες το Nokia 7 plus που δεν έχει αντίπαλο με αυτά που προσφέρει,ΑΛΛΑ υπάρχει το ενδεχόμενο να πετύχεις κάποια σκάρτη οθόνη που έβγαλε.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Maikgitkos είπε

Πλαστική πλάτη;; Τάχα κάποια reviews που είδα λέγανε για τζάμακι gorilla glass κιόλας!!

κοιτα, δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο. οκ, ωραιο και "premium" το γυαλι και το μεταλλο στη πλατη, αλλα εχεις το αγχος συνεχεια μη σπασει, μη κανει σημαδι κλπ. συν το μεγαλο κοστος αλλαγης. ετσι κ αλλιως θηκη μπαινει με το καλημερα. το πλαστικο απο την αλλη ειναι πιο ανεκτικο σε κραδασμους και χτυπηματα.

απλα εχουμε καλομαθει με τα "καλα" υλικα και μας κακοφαινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...