pug_f_e Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 παιδια αν εχει καποιος Octavia 2014 και μετα και εχει αλλαξει τις λαμπες του ας προτεινει κατι
Haldol Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Λογικά για να μιλάς γι αναβαθμιση θα έχεις απλές αλογόνου. Έχω δοκιμάσει τις Philips WhiteVision και τις Philips X-tremeVision. Οι πρώτες έχουν +60% σε φως από απλές αλογόνου και αισθητά πιο λευκό χρώμα. Οι δεύτερες έχουν +130% σε φως από απλές αλογόνου και ελάάάχιστα πιο λευκό χρώμα (πρέπει να τις δεις δίπλα- δίπλα για να το καταλάβεις). Έμεινα ικανοποιημένος και από τις δύο. Έκαναν όσα υπόσχονταν. Στα αρνητικά, η μικρότερη διάρκεια ζωής από τις απλές. Οι μεν WhiteVision μου έβγαλαν 1,5 χρόνο, οι δε X-tremeVision περίπου 1 χρόνο.
panoskatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δεν έχει να κάνει το μοντέλο του αυτοκινήτου. Από τις καλύτερες σε φωτεινότητα σε αλογονου είναι οι Philips, που γράφει ο @Haldol αλλά έχουν δύο μειονέκτηματα : 1ον είναι πολύ πιο ακριβές από τις απλές 2ον έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής (όπως πολύ σωστά το ανέφερε και ο από πάνω) Αν έχεις μειωμένη φωτεινότητα ίσως ευθύνονται τα μπροστά πλαστικά των φώτων, μήπως έχουν θαμπωσει από τον ήλιο?
pug_f_e Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Ναι εγώ αλογόνου και είναι μια χαρά το φανάρι. Απλά δε κατέχει αυτό το κίτρινο.συν ότι πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Τις γνωρίζω αυτές που αναφέρατε. Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά δε πιστεύω ότι θα χουν κ καμιά τρελή διαφορά. Αν υπολογίσω και τη μικρή διάρκεια ζωής δε μου πολυαρεσουν. Πιο πολύ ρώτησα αν έβαλε κάνεις led η xenon
panoskatos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Κοίτα τότε δεν το εθεσες σωστά το ερώτημα. Το "καλύτερο" που αναφέρεις είναι σχετικό, για εμένα ας πούμε το κίτρινο που δεν σου αρέσει εσένα εγώ το προτιμώ, δεν μου αρέσει το ψυχρό του xenon, με κουράζει στο μάτι, επίσης να ξέρεις ότι τα πολύ δυνατά φώτα ναι μεν φωτίζουν πιο πολύ στην ακτίνα δράσης τους αλλά μειώνουν την ορατότητα εκτός αυτής. Όσο αφορά την ερώτηση σου ή αγορά έχει κατακλυστει από κινέζικα κιτ, είτε led είτε xenon. Το κιτ των led μπορείς να το τοποθετήσεις πολύ εύκολα και ο ίδιος, δεν απαιτείται πολύς χώρος πίσω από τα φανάρια, δεν επιβαρύνει τον καθρέφτη από υψηλή θερμοκρασία αλλά το μόνο που κερδίζεις είναι στην ουσία ένα αισθητικό αποτέλεσμα, έχουν μικρότερη ακτίνα δράσης από τις αλογονου. Έχω την εντύπωση ότι βρίσκεις σετ από 20€ σε κινέζικα άρα δεν χάνεις κάτι να τα δοκιμάσεις. Οι λάμπες xenon απαιτούν πιο επαγγελματική εγκατάσταση και καλό είναι να πας σε κάποιον καλό μάστορα, όμως να ξέρεις ότι λόγο αυξημένης θερμότητας μακροπρόθεσμα μπορεί να θολωσουν τους καθρέφτες και τα φανάρια. Έχουν σαφώς μεγαλύτερη ακτίνα δράσης και από τις Led αλλά και αλογονου . Ότι και να επιλέξεις θα πρέπει να ρυθμιστούν τα φώτα σου ώστε κ εσύ να βλέπεις σωστά αλλά και να μην στραβώνεις τους άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα