LiquidTroll Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν υπάρχει νήμα για εμάς τους γατόφιλους? Υιοθέτησα ένα αρσενικό γατάκι πρόσφατα. Είναι κουκλί, το εκπαιδεύω σιγά σιγά. Έχει νιώσει ήδη ασφάλεια, και μου δίνει πολύ αγάπη πίσω. Απο την πρώτη ημέρα έμαθε να αφοδεύει στην λεκάνη, έχω ένα μικρό πρόβλημα με το κατουρημα, καθώς δεν το κάνει μέσα στη άμμο ακόμα. Θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις, όσοι έχουμε γατάκια. Επίσης, επειδή στο FB συνεχώς κοινοποιούνται θέματα για γατάκια που θέλουν υιοθεσία, καλό είναι να τ κοινοποιούμε και εδώ. Αναφορά σε κείμενο Καλούλης 😺 ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ 😿 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ Έψαχνε επειγόντως φιλοξενία και από 10/4 ζει σε crate σε αυλή αλλά έχει στρεσαριστεί πολύ. Είναι τόσο γλυκό, τρυφερό και χαρούμενο πλάσμα, απίστευτα επικοινωνιακό και μεγαλόψυχο., ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΙΕΣ...δεν μπορεί να ζήσει έξω. και πρέπει να βρεθεί σπίτι. ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ! Εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και με καθαρές εξετάσεις για λοιμώδη! Σχεδόν 5 μηνών μωρό. Αθηνα Μηνυμα inbox https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από LiquidTroll 11
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Γιατί οι σκύλοι είναι καλύτεροι! Υπάρχει αυτό το θέμα για όλα τα κατοικίδια. 1
Iliemp Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Είναι πολύ όμορφο , να σου ζήσει!!! Σιγά σιγά θα μάθει να τα κάνει και στην άμμο. Ευτυχώς οι γάτες είναι εύκολες στην εκπαίδευση τουαλέτας😊
scullyist Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Γιατί οι σκύλοι είναι καλύτεροι! Υπάρχει αυτό το θέμα για όλα τα κατοικίδια. To νήμα που παραθέτεις είναι μόνο για φωτογραφίες, όχι για γενική συζήτηση. Σχόλια σαν το πρώτο -αν δεν αστειεύεσαι/τσιγκλάς απλά- ως άτομο που αγαπά και είχε/έχει κι απο τα δύο, μου γυρνάνε τ' άντερα... που οκ, ξυδάκι to me, αλλά καλό είναι να τα μαζέψετε όσο είναι νωρίς σε κανένα θρεντ σπισιστών να τελειώνουμε και να μην χαλάσετε αυτό το νήμα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από scullyist
AristidisZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε το εκπαιδεύω σιγά σιγά. Τι κάνεις λέει ; 1
LiquidTroll Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε 14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τι κάνεις λέει ; το μαθαινω πράγματα, για να έχει σωστή συμπεριφορά, τι το παράξενο σου φαίνεται? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από LiquidTroll
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, scullyist είπε To νήμα που παραθέτεις είναι μόνο για φωτογραφίες, όχι για γενική συζήτηση. Σχόλια σαν το πρώτο -αν δεν αστειεύεσαι/τσιγκλάς απλά- ως άτομο που αγαπά και είχε/έχει κι απο τα δύο, μου γυρνάνε τ' άντερα... που οκ, ξυδάκι to me, αλλά καλό είναι να τα μαζέψετε όσο είναι νωρίς σε κανένα θρεντ σπισιστών να τελειώνουμε και να μην χαλάσετε αυτό το νήμα. Αν και ήταν περιπαικτικό το σχόλιό μου (αν και φυσικά τα σπάνε οι σκύλοι), χαρακτηρισμοί όπως "σπισιστές" γυρνάνε τα δικά μου άντερα, πολύ φθηνός τρόπος αντιπαράθεσης και σοβαρό να ήταν το σχόλιο...
AristidisZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Η εμπειρία μου μετά από κάποια χρόνια συμβίωσης μ γάτα μου έχει δείξει ότι δε χαμπαριάζουν τίποτα
Ison_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Απο την πρώτη ημέρα έμαθε να αφοδεύει στην λεκάνη Πώς τον έμαθες να τα κάνει στη λεκάνη;
AristidisZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Ison_ είπε Πώς τον έμαθες να τα κάνει στη λεκάνη; Αν σου κάνει έξω (μιλάμε για χοντρά), βάλτα μέσα στην άμμο του να τα μυρίσει
LiquidTroll Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Αν σου κάνει έξω (μιλάμε για χοντρά), βάλτα μέσα στην άμμο του να τα μυρίσει νομιζω οτι ακομα έχει ένα μικρό άγχος προσαρμογής. Τα χοντρά τα κάνει μέσα στην άμμο, τα ψιλά είναι το πρόβλημα
Baator Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόνο του θα μάθει, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Το πολύ πολύ όταν βλέπεις να τα κάνει στο πάτωμα, πιάνε το και πήγαινε το στην άμμο. Θα το πιάσει το μήνυμα. Ξέρει ήδη που πρέπει να πηγαίνει, πιο πολύ δείγμα άγχους και μη πλήρους προσαρμογής είναι το ότι τα κάνει έξω. Όπως και το αντίθετο, αν κάθεται με τις ώρες στην άμμο και κοιμάται/παίζει εκεί, δείχνει ότι είναι το μόνο μέρος που νιώθει ασφάλεια, άρα κάτι δεν πάει καλά.
LiquidTroll Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, Curtis76 είπε εχεις τουαλετα με πόρτα ή ανοικτού τύπου? ειναι με πορτα, εννοω με καπάκι, αλλα είτε ββαλω το καπάκι είτε όχι, δεν έχει ιδιαίτερο προβλημα. Τα κακακια του τα κανει, τα τσισακια του ομως τα κανει πανω στον καναπε. Ετσι πιστευω και εγω, δεν εχει προσαρμοστεί ακόμα, αλλωστε δεν εχει κλείσει ούτε βδομάδα στο σπίτι. Και είναι 1,5 μηνών ετσι? Παντως ο κτηνίατρος μου είπε να το περιορίσω για μια ολοκληρη ημέρα μεσα στο μπάνιο, με την άμμο εκεί (και τα φαγητα του ενοεείται), ουτως ώστε να αναγκαστεί να κανει τσισάκια εκει.
opera Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κακο με τις γατες (εξωτερικου χωρου) ειναι οτι δε ζουν πολυ. Σχετικα με γατο-χαρακτήρες,ειχαμε 2 μικρα αρσενικα ο ενας κοινωνικος και χαδιαρης συνεχεια "γκρινιαζε" (νιαουριζε) αλλος "ντροπαλος" και αφωνος. Ο γκρινιαρης μια μερα θελοντας να εξερευνησει τη περιοχη επεσε θυμα αυτοκινητου (3 απο τα 4 αρχικα ειχαν την ιδια τυχη). Εμεινε ο ντροπαλος μονος του και αλλαξε τελειως συμπεριφορα,εγινε χαδιαρης και γκρινιαρης μετα το θανατο του αδερφου του. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από opera ορθογραφικό λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα