rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 βασικα ακομα και στοκ ειναι σιγουρα καλυτερη απο 2060. Oλα τα benchmarks stock και μαλιστα συνηθως reference vega χρησιμοποιουν, η νιτρο εχει καλη ψυξη και αυτο ειναι σημαντικο στις vega. εντελως απλοικα, γενικα απ οτι λενε το undervolt ειναι το βασικοτερο απο τα 2 και ανεβαζει σημαντικα την καρτα. γιατι οι stock τασεις ειναι ψηλες και η καρτα throttlαρει χωρις λογο ενω μπορει να παει παραπανω
johnkps Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Η vega είναι μια κατηγορία επάνω σαν κάρτα αλλά θέλει και δουλίτσα. θα ψαξω τη διαδικασια να δω τι παιζει επειδη δεν ασχοληθει με κατι τετοιο ποτε...ξερουμε αν υπαχουν ετοιμα Profiles? μπορει να παθει τιποτα το συστημα οπως τα πειραζω?(η γρια εγω) απο εκει και περα για να μην ασ κουραζω και εσας νομιζω, αποτι καταλαβα η αξιζεινα παω σε μια 2060 (με την προοπτικη οτι θα αλλαξει και αυτη καποια στιγμη οπως οτι ακι να βαλω), η θα δω αν μπορει να ανεβει το budget για 2070 ωστε να μην ασχοληθω με oc/uv , η μια nitro+ vega64 αν δω οτι μπορω αι θελω να ασχοληθω με την ιαδικασια αυτη Οπως ειναι η vega 64 out of the box? αποτι εχω καταλαβει δεν θα εχω θεμα απλα θα μπορω να παρω αρκετα παραπανω αν την πειραξω...επισης παιζει τιποτα με την εγγυηση οταν τα πειραζεισ? 3 λεπτά πριν, rofl είπε βασικα ακομα και στοκ ειναι σιγουρα καλυτερη απο 2060. Oλα τα benchmarks stock και μαλιστα συνηθως reference vega χρησιμοποιουν, η νιτρο εχει καλη ψυξη και αυτο ειναι σημαντικο στις vega. εντελως απλοικα, γενικα απ οτι λενε το undervolt ειναι το βασικοτερο απο τα 2 και ανεβαζει σημαντικα την καρτα. γιατι οι stock τασεις ειναι ψηλες και η καρτα throttlαρει χωρις λογο ενω μπορει να παει παραπανω με καλυψες πληρως νομιζω! ευχαριστω φιλος
MHTSOS_EF Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε Καμία σχέση. Τα 750 watt τα ζητάει για άλλο λόγο. Βάλε calculator να διαπιστωσεις πόσο καταναλώνει. Δηλαδή δίνεις κάποια εγγύηση εάν το παιδί πάθει κάποια ζημιά η δεν του βγει το build εάν ναι τότε εντάξει μαζί σου . Εγώ λέω τι ζητάνε οι εταιρείες γιατί μετά δε σε καλύπτει σε τίποτα άμα δημιουργηθεί κάποιο θέμα άμα παίξει και με oc κλπ δεν είναι τίποτα σίγουρο δε θα τον καλύψουν . Και οι καρτες της amd είναι επιρρεπής στις θερμοκρασίες κλπ Γι αυτό άλλωστε το έχουν στα χαρακτηριστικά της κάρτας εγώ πάντως έτσι δουλεύω ότι λέει η εκάστοτε εταιρεία.
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, MHTSOS_EF είπε Ζητάει ελάχιστο 750 watt τώρα εάν παίξεις σε επεξεργαστή κλπ στα 100 watt είσαι πολύ οριακά για την 2060 ζητάει 500 όποτε είναι σε καλύτερη μοίρα από θέμα κατανάλωσης οταν μια καρτα λεει Χ watt εννοει συνολικα για ενα τυπικο συστημα με τη συγκεκριμενη καρτα. και αφορα τροφοδοτικο της κακιας συμφορας οχι ποιοτικο 80+ τροφοδοτικο. γιατι ο περισσοτερος κοσμος τροφοδοτικα της πλακας αγοραζει και αυτοι δεν απευθυνονται μονο σε αυτους που αγοραζουν 80+ ακομα και καλο 650αρι σηκωνει ανετα τη vega και την 2060 ακομα και καλο 450αρι. μη σου πω και 600 και 400αρι αντιστοιχα... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από rofl 2
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, johnkps είπε θα ψαξω τη διαδικασια να δω τι παιζει επειδη δεν ασχοληθει με κατι τετοιο ποτε...ξερουμε αν υπαχουν ετοιμα Profiles? μπορει να παθει τιποτα το συστημα οπως τα πειραζω?(η γρια εγω) απο εκει και περα για να μην ασ κουραζω και εσας νομιζω, αποτι καταλαβα η αξιζεινα παω σε μια 2060 (με την προοπτικη οτι θα αλλαξει και αυτη καποια στιγμη οπως οτι ακι να βαλω), η θα δω αν μπορει να ανεβει το budget για 2070 ωστε να μην ασχοληθω με oc/uv , η μια nitro+ vega64 αν δω οτι μπορω αι θελω να ασχοληθω με την ιαδικασια αυτη Οπως ειναι η vega 64 out of the box? αποτι εχω καταλαβει δεν θα εχω θεμα απλα θα μπορω να παρω αρκετα παραπανω αν την πειραξω...επισης παιζει τιποτα με την εγγυηση οταν τα πειραζεισ? καλα το Undervolt σκετο δεν ειναι και τοσο δυσκολο πανω κατω με 1050mv παιζουν ολες οι vega 64 στον πυρηνα απο 1200mv που δινει στοκ vega 64 με undervolt και αν ανεβασεις εστω και λιγο την μνημη φευγεις πανω απο τα 100fps στο sottr 4
johnkps Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καλα το Undervolt σκετο δεν ειναι και τοσο δυσκολο πανω κατω με 1050mv παιζουν ολες οι vega 64 στον πυρηνα απο 1200mv που δινει στοκ vega 64 με undervolt και αν ανεβασεις εστω και λιγο την μνημη φευγεις πανω απο τα 100fps στο sottr απο οτι βλεπω και στην περιγραφη εχει και το build που εχω πανω κατω αρα ειαι ο ανθρωπος μου μιας και το εχεις δει στην πραξη ξερεις απο που να ψαχτω περι του θεματος? καναλι youtube,forum κατι περι uc,ov? φανταζομαι θα τα ειχες ψαξει πριν τα πειραξεις
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, johnkps είπε απο οτι βλεπω και στην περιγραφη εχει και το build που εχω πανω κατω αρα ειαι ο ανθρωπος μου μιας και το εχεις δει στην πραξη ξερεις απο που να ψαχτω περι του θεματος? καναλι youtube,forum κατι περι uc,ov? φανταζομαι θα τα ειχες ψαξει πριν τα πειραξεις αν με το καλο την παρεις μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις εδω, δεν ειναι τπτ δυσκολο θα το δεις και στην πραξη, η μπορεις να στειλεις pm για οτι χρειαστεις και θες να ρωτησεις. Απλα αν τελικα πας σε v64 μην παρει τπτ αλλο περα απο την sapphire nitro 2
johnkps Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε αν με το καλο την παρεις μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις εδω, δεν ειναι τπτ δυσκολο θα το δεις και στην πραξη, η μπορεις να στειλεις pm για οτι χρειαστεις και θες να ρωτησεις. Απλα αν τελικα πας σε v64 μην παρει τπτ αλλο περα απο την sapphire nitro Οπως το κοβω για 64 θα παω, αν και ρε παιδια δεν καταλαβαινω ασ πουμε το ειναι αλλης κατηγοριας καρτες, δηλαδη? εγω για παιχνιδια την θελω και κανα προγραμμα τυπου cad που δεν ειναι τοσο βαρυ σιγα η αρχικη απορια μου εμενα ηταν ουσιαστικα αν θα κερδισω χρονο μελλοντικα επιλεγοντας την 64 επειδη εχει 8γβ απο την 2060 με 6 θα διαβασω το τοπικ που ανεφερες, συντομα θα γινει η αγορα οποια και αν παρω οποτε στην περιπτωση της 64 θα σου σκασει pm για οποιαδιποτε απορια!
MHTSOS_EF Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, rofl είπε οταν μια καρτα λεει Χ watt εννοει συνολικα για ενα τυπικο συστημα με τη συγκεκριμενη καρτα. και αφορα τροφοδοτικο της κακιας συμφορας οχι ποιοτικο 80+ τροφοδοτικο. γιατι ο περισσοτερος κοσμος τροφοδοτικα της πλακας αγοραζει και αυτοι δεν απευθυνονται μονο σε αυτους που αγοραζουν 80+ ακομα και καλο 650αρι σηκωνει ανετα τη vega και την 2060 ακομα και καλο 450αρι. μη σου πω και 600 και 400αρι αντιστοιχα... Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά λέω ότι θα δουλεύει πιο άνετα το σύστημα γενικά άλλο να δουλεύει στο 100% της απόδοσης του άλλο να δουλεύει στο 50 -70 %. και χαμηλότερες θερμοκρασίες και πιο ήσυχο θα είναι γενικά και θα έχει και καλύτερη αντοχή στο χρόνο γιατί όσο να το πεις τα ηλεκτρονικά ήδη γενικά φθείρονται. Επιπλέον από θέμα εγγύησης δε σε καλύπτει η εταιρεία εάν βάλεις ας πούμε 450 watt γιατί το έχει στις απαιτήσεις της εν λόγω κάρτας . Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε όχι για να διαφωνήσουμε μεταξύ μας.
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johnkps είπε Οπως το κοβω για 64 θα παω, αν και ρε παιδια δεν καταλαβαινω ασ πουμε το ειναι αλλης κατηγοριας καρτες, δηλαδη? εγω για παιχνιδια την θελω και κανα προγραμμα τυπου cad που δεν ειναι τοσο βαρυ σιγα η αρχικη απορια μου εμενα ηταν ουσιαστικα αν θα κερδισω χρονο μελλοντικα επιλεγοντας την 64 επειδη εχει 8γβ απο την 2060 με 6 θα διαβασω το τοπικ που ανεφερες, συντομα θα γινει η αγορα οποια και αν παρω οποτε στην περιπτωση της 64 θα σου σκασει pm για οποιαδιποτε απορια! οσον αφορα την μνημη η vega μπορουν να τραβηξουμ μνημη απο το συστημα μπορεις να εχεις δλδ πολυ παραπανω μνημη απο 8gb , με το αλλης κατηγοριας καρτες δεν καταλαβα τι εννοεις. Για το τροφοδοτικο που λετε εγω με ενα 650αρι ειμαι και δεν εχω θεμα ,αλλωστε με το undervolt η δικη μου τραβαει με το ζορι 200watt. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από akoinonitos 2
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οτι η vega 64 ειναι αλλης κατηγοριας απο την 2060. η 2060 ειναι midrange με ακριβη τιμη. η vega 64 δεν ειναι midrange, απλα χαρη στις συγκυριες και τις προσφορες βρεθηκε τοσο φθηνα. 410 για την καλυτερη υλοποιηση vega 64 δεν συγκρινεται με τα 340 της φθηνοτερης 2060 με το ενα ανεμιστηρακι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από rofl 1
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, MHTSOS_EF είπε Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά λέω ότι θα δουλεύει πιο άνετα το σύστημα γενικά άλλο να δουλεύει στο 100% της απόδοσης του άλλο να δουλεύει στο 50 -70 %. και χαμηλότερες θερμοκρασίες και πιο ήσυχο θα είναι γενικά και θα έχει και καλύτερη αντοχή στο χρόνο γιατί όσο να το πεις τα ηλεκτρονικά ήδη γενικά φθείρονται. Επιπλέον από θέμα εγγύησης δε σε καλύπτει η εταιρεία εάν βάλεις ας πούμε 450 watt γιατί το έχει στις απαιτήσεις της εν λόγω κάρτας . Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε όχι για να διαφωνήσουμε μεταξύ μας. αυτο που λες με την εγγυησης που λες ,λες να ξερει η εταιρια με τι τροφοδοτικο ετρεχες την καρτα 😛 1 λεπτό πριν, rofl είπε οτι η vega 64 ειναι αλλης κατηγοριας απο την 2060. η 2060 ειναι midrange με ακριβη τιμη. η vega 64 δεν ειναι midrange, απλα χαρη στις συγκυριες και τις προσφορες βρεθηκε τοσο φθηνα η διαφορα τους σε 1080P δεν ειναι και τρομερη. μια χαρα καρτα ειναι και η 2060 απλα στα ιδια λεφτα γεν θα την προτιμουσα οπως και εκανα. 1
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) η 2060 θα ηταν εξαιρετικα τιμια σε dual fan στο 300αρι. παραπανω οχι. 380+ για μια καλη υλοποιηση 2060 ειναι πολυ λαθος αγορα imo Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από rofl
johnkps Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αυτο που λες με την εγγυησης που λες ,λες να ξερει η εταιρια με τι τροφοδοτικο ετρεχες την καρτα 😛 η διαφορα τους σε 1080P δεν ειναι και τρομερη. μια χαρα καρτα ειναι και η 2060 απλα στα ιδια λεφτα γεν θα την προτιμουσα οπως και εκανα. αρα σε 1080 ενα και το αυτο, σε 1440π vega64? να τα λεμε απλα και για μενα 😋 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οσον αφορα την μνημη η vega μπορουν να τραβηξουμ μνημη απο το συστημα μπορεις να εχεις δλδ πολυ παραπανω μνημη απο 8gb , με το αλλης κατηγοριας καρτες δεν καταλαβα τι εννοεις. αυτο δεν το ηξερα, τι φαση? το κανει πο μονη της η πρεπει να πειραξεις τιποτα?
STORM1978 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, johnkps είπε αρα σε 1080 ενα και το αυτο, σε 1440π vega64? να τα λεμε απλα και για μενα 😋 Ναι, απλά και ωραία και σε αυτήν https://www.skroutz.gr/s/14477068/Sapphire-Radeon-RX-Vega-64-Nitro-8GB-11275-03.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα