DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, nikos5800 είπε 3gb ram με 4gb ram Eίδες φίλε μου? Γράφεις 3vs4 (υποθετικό) κι o οπαδός στο γυρνάει 3vs6 κι εσύ τον ακολουθείς.... ------- Άρα επειδή 1060 6gb >>>> 1060 3gb (λογικότατο και προφανέστατο) αγοράστε την 1060 6gb άφοβα. Τι? όχι? 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Ωραίος τα περνώ πίσω αυτά που είπα για την μνήμη Tα 3gb είναι crippled. Tα 6gb είναι? Σήμερα δεν είναι. **Το πραγματικό ερώτημα είναι: 6gb vram αποτελούν handicap έναντι 8gb vram? Πως αποδίδει το 3v6 gb nvidia configuration, είναι ένα ακόμα πλαστό versus οπαδών που θέλουν να αποδείξουν κάτι για την ομάδα τους. Εννοείται η 3gb υστερεί έντονα της 6gb, έχω φάει ban απέναντι σε περαστικό άσχετο που ήθελε να μας πείσει ότι αξίζε ένα 40άρι οικονομία. Σε απόλυτα νούμερα να ισχυρίζεται κάποιος, επειδή ισχύει στο 100% (6gb vs 3gb), ισχύει και στο 33% (8gb vs 6gb) παραπάει. Αυτό που ξέρουμε όλα τα χρόνια που ασχολούμαστε με pc: είναι ότι η (v)ram όταν περισσεύει είναι το πιο άχρηστο πράγμα, κι όταν λείπει το πιο πολύτιμο. Αν η διαφορά στις επιδόσεις είναι ίδια στο 100% διαφορά έναντι στο 33% διαφορά, το αφήνω στη μαντεψιά του καθενός. Φυσικά είτε +100% (nvidia vs nvidia), είτε +33% (amd vs nvidia) πρόκειται για + Ξαναδιαβάζω τα post και ''''καταλαβαίνω'''' ότι υπερτερεί κάποια amd επιλογή επειδή ανάμεσα σε 2 nvidia η μία είναι καλύτερη... ----- Για να καταθέσω λοιπόν μια πρόταση και να μην το παίζω πόντιος πιλάτος(sic) ανάμεσα σε vega 56 vs 2060 (ίδια τιμή στο skroutz 4/2019) θα διάλεγα rtx 2060. ανάμεσα σε 2060 vs vega 64 αν μπορούσα θα έδινα κάτι παραπάνω (50 ευρώ πάνω κάτω) για την vega 64. To πολύ ψάξιμο είναι στη vega 64 με την 2070.... H vega 64 τα σκορπάει όλα σε vulkan, σε dx12 τίτλους δεν τα πάει κι άσχημα η 2070, ανάμεσα τους θα διάλεγα την φτηνότερη καλή υλοποίηση ή το καλύτερο bundle. Για dx11 υπερτερεί ξεκάθαρα η 2070. Επομένως για να διαλέξω και εδώ και να μην το κάνω skip... Για 2 χρόνια πάνω κάτω πριν την αλλαγή gpu: 2070. Για παραπάνω vega 64. Αν ο χρήστης έχει διάθεση για πειράγμα και παραμετροποιήσεις, σε κάθε συνθήκη θα επέλεγα vega 64. ΥΓ. με βάση τις εγχώριες τιμές πάσχα 2019, γιατί δεν υπάρχουν κακά προϊόντα αλλά κακές τιμές!!!!!! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από DiaperCh@nger101 4 1
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτο που ισχυριζομαι οτι πχ αν σε ενα χρονο πχ τα 8gb ειναι το mainstream στα παιχνιδια, μια 6αρα θα σουρνεται. μια 8αρα οχι.... οπως καταλαβαινεις η αναλογια με τις 1060 ειναι σωστη. και 1 gb να σου λειπει υπαρχει προβλημα. επειδη ο op αναφερει σαφως futureproof και 1440p μπορεις να εγγυηθεις οτι 6 gb πχ σε 2 χρονια θα ειναι αρκετα? εγω παντως οχι με την 2060 σαφως θα ημουν πιο ελαστικος αν δεν υπηρχε το προηγουμενο fail της 3αρας 1060 που πριν 3 χρονια τα fanboys παλι ελεγαν πως εφτανε. δεν εχει κλεισει ακομα 3 χρονια και στα φετινα παιχνιδια χρεπι εδω και κανα 6μηνο... PS Spoiler κι αν εσυ το λες μετα τα 2 χρονια μια καρτα παλια και οτι αγοραζουμε καρτες και οχι οικοπεδα οπως ελεγες, προσωπικα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι γενια παρα γενια αναβαθμιζουν καρτα, και περιμενουν να βγαλουν αξιοπρεπως εστω μια 3ετια με μια καρτα πανω απο 300 ευρω. η 2060 με τα 6gb και με το κακο ιστορικο σε futureproof των 960 και 1060 3 gb στην πλατη, και ενοψει νεων κονσολων που μαλλον θα τσιμπησει το vram γενικως, επιφυλλασομαι οτι θα το καταφερει αυτο, σιγουρα οχι σε αναλυση πανω απο 1080p. γιαυτο οπως ειπα καλυτερα imo ενα 50αρι παραπανω και vega 64. και αν βγει nitro 400αρι μιλαμε για την κορυφαια υλοποιηση, που και οι αναλογες 2060 380+ πανε... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από rofl
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rofl είπε οπως καταλαβαινεις η αναλογια με τις 1060 ειναι σωστη. και 1 gb να σου λειπει υπαρχει προβλημα. Εννοείται ότι αν λείπει 1 gb είναι πρόβλημα. Η αναλογία όμως φίλε μου δεν είναι σωστή. Αν έχεις διαθέσιμο μόνο το 50% του μέγιστου, είναι διαφορετικό με το 75% του μέγιστου. Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου πάντως, γνωρίζω ότι δεν υπάρχει διαφορά στα min fps από τη στιγμή που επαρκεί η vram. 1 ώρα πριν, rofl είπε επειδη ο op αναφερει σαφως futureproof και 1440p μπορεις να εγγυηθεις οτι 6 gb πχ σε 2 χρονια θα ειναι αρκετα? εγω παντως οχι από τη στιγμή που αναφέρει futureproof πάμε για vega 64 ανεξαρτήτως vram😎 1 ώρα πριν, rofl είπε δεν εχει κλεισει ακομα 3 χρονια και στα φετινα παιχνιδια χρεπι εδω και κανα 6μηνο... δεν είναι το ίδιο! 3vs6 είναι διαφορετικό από 6vs8. Η διαφορά υπάρχει, το 33% καλύπτεται ευκολότερα από κάποια ρύθμιση που μειώνει το vram usage. Όταν μειωθεί το ram usage παίζεις κομπλέ, αυτό είναι κάτι που δεν το αποτυπώνουν τα διάφορα bench videos. Μετράνε min/max και δεν λαμβάνουν υπόψη ενδιάμεσες επιλογές για συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως εδώ πχ... Βέβαια δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με παλαιότερα που μας πετάγανε ένα avg και σόποιον αρέσει.... ------- Τα fanboys τα προγγάμε σε κάθε ευκαιρία!!!! Δεν ξεχνιούνται άλλωστε οι χαζούληδες του g3258 @ 5 που τους γράφαμε: ρε παιδιά είναι cpu από κομπιουτεράκι στο fast forward (όταν και άμα βαστάει τα 5) και σηκώνανε video από yt με cs:go και μαζεύανε likes βροχή... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από DiaperCh@nger101 1
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) υπαρχουν κι αλλες οπτικες απο τα ποσοστα. ας πουμε οτι η 2060 εχει ποσοτητα vram ιδια με τις καλες καρτες της σειρας 10, οπως και η 1060 3gb ειχε καλουτσικη μνημη με βαση τα δεδομενα της σειρας 9. η οτι η αναλογη 1070ti που τωρα πια μπορει να βγαινει και πιο πισω σε επιδοσεις απο την 2060 ειχε περισσοτερη μνημη. γενικα η nvidia τα τελευταια χρονια κοβει πολυ επιθετικα τα mid/ low chips. φυσικα με τη vram μπορουμε να καταλαβουμε ποσα χρονια μπορει να βγαλει στο ultra/ very high η καρτα, οχι ποσα χρονια θα βγαλει γενικως. δεν σημαινει οτι η καρτα θα σταματησει να αποδιδει. προφανως οταν πεφτουμε απ το very high και το rt παει περιπατο. μονο αν το dlss εξελιχθει σε πολυ δυνατο χαρτι η 2060 θα ειναι αξιολογη για καιρο. anyway με τις τρεχουσες τιμες γενικα ειλικρινα δε βλεπω λογο να παει κανενας σε 2060 με τη nitro 64 ενα 50αρικο πανω, ακομα κι ετσι χωρις τα 3 παιχνιδια, εκτος και αν θελει απαραιτητως nvidia φυσικα... η αν εχει προβλημα με καταναλωση η κακο τροφοδοτικο η 56αρα πλεον ειναι αξιολογη χωρις παιχνιδια στα 300 ευρω για μια pulse πχ, η λιγοτερο. εκει μπαινει σφηνα και στην 2060 και στη 1660ti>250eur Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από rofl
johnkps Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, rofl είπε υπαρχουν κι αλλες οπτικες απο τα ποσοστα. ας πουμε οτι η 2060 εχει ποσοτητα vram ιδια με τις καλες καρτες της σειρας 10, οπως και η 1060 3gb ειχε καλουτσικη μνημη με βαση τα δεδομενα της σειρας 9. η οτι η αναλογη 1070ti που τωρα πια μπορει να βγαινει και πιο πισω σε επιδοσεις απο την 2060 ειχε περισσοτερη μνημη. γενικα η nvidia τα τελευταια χρονια κοβει πολυ επιθετικα τα mid/ low chips. φυσικα με τη vram μπορουμε να καταλαβουμε ποσα χρονια μπορει να βγαλει στο ultra/ very high η καρτα, οχι ποσα χρονια θα βγαλει γενικως. δεν σημαινει οτι η καρτα θα σταματησει να αποδιδει. προφανως οταν πεφτουμε απ το very high και το rt παει περιπατο. μονο αν το dlss εξελιχθει σε πολυ δυνατο χαρτι η 2060 θα ειναι αξιολογη για καιρο. anyway με τις τρεχουσες τιμες γενικα ειλικρινα δε βλεπω λογο να παει κανενας σε 2060 με τη nitro 64 ενα 50αρικο πανω, ακομα κι ετσι χωρις τα 3 παιχνιδια, εκτος και αν θελει απαραιτητως nvidia φυσικα... η αν εχει προβλημα με καταναλωση η κακο τροφοδοτικο η 56αρα πλεον ειναι αξιολογη χωρις παιχνιδια στα 300 ευρω για μια pulse πχ, η λιγοτερο. εκει μπαινει σφηνα και στην 2060 και στη 1660ti>250eur λοιπον πολλα που λετε εσεις δεν τα ξερω γενικα το τελευταιο διαστημα ασχολουμαι με την ολη φαση οποτε ειμαι πισω ακομα εκει που κατεληξα...ξαναθυμιζω αυτη την στιγμη εχω 2400g και θα παω σε 2700χ η στης καινουριας γενιας οταν βγουν, παιζω σε 144hz 1080p και θα παρω καποια στιγμη ενα δευτερο 1440 με αυτα που διαβασα απο εδω που μου γραψατε και που εψαξα γενικα θα παω σε vega 64...ειδα οι περισσοτεροι προτεινουν Nitro+...θελω να ρωτησω το εξης..nitro+ ή rog strix? απο τις λιγες γνωσεις που εχω νιτρο+ καλυτερες θερμοκρασιες, rog strix καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και τελος με την vega 64 (απο οτι βλεπω αξιζει ενα undervolt και overclock, αλλα θα δουμε) στα 1440p 144hz θα τα πιανω τα 144 σε παιχνιδια τυπου apex πχ, εστω με καποιες υποχωρησεις? η γενικα δεν θα αξιζει να παω σε 1440? εκει μια 2070 θα ηταν καλυτερη αλλα 400 ειναι το ταβανι
azazil1190 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, johnkps είπε λοιπον πολλα που λετε εσεις δεν τα ξερω γενικα το τελευταιο διαστημα ασχολουμαι με την ολη φαση οποτε ειμαι πισω ακομα εκει που κατεληξα...ξαναθυμιζω αυτη την στιγμη εχω 2400g και θα παω σε 2700χ η στης καινουριας γενιας οταν βγουν, παιζω σε 144hz 1080p και θα παρω καποια στιγμη ενα δευτερο 1440 με αυτα που διαβασα απο εδω που μου γραψατε και που εψαξα γενικα θα παω σε vega 64...ειδα οι περισσοτεροι προτεινουν Nitro+...θελω να ρωτησω το εξης..nitro+ ή rog strix? απο τις λιγες γνωσεις που εχω νιτρο+ καλυτερες θερμοκρασιες, rog strix καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και τελος με την vega 64 (απο οτι βλεπω αξιζει ενα undervolt και overclock, αλλα θα δουμε) στα 1440p 144hz θα τα πιανω τα 144 σε παιχνιδια τυπου apex πχ, εστω με καποιες υποχωρησεις? η γενικα δεν θα αξιζει να παω σε 1440? εκει μια 2070 θα ηταν καλυτερη αλλα 400 ειναι το ταβανι Χωρίς πολλά πολλα.Απο vega 64 Nitro+ devil Και φυσικα 64αρα lc 3
planetman Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Γιατί προτείνετε nitro + ενώ η rog strix έχει πιο ανεβασμένα ρολόγια;
MHTSOS_EF Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 RTX 2060 ούτε θερμοκρασία ούτε τροφοδοτικό 1000 watt ούτε φασαρία λες και περνάει ο Κατρινα από το δωμάτιο πολύ καλύτερη υλοποίηση και τα περισσότερα games πατάνε καλύτερα σε invidia λόγω καλύτερης παραμετροποίησης και μελλοντικά θα πάει ακόμα καλύτερα.
outlaw star Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, planetman είπε Γιατί προτείνετε nitro + ενώ η rog strix έχει πιο ανεβασμένα ρολόγια; Η rog strix είχε διάφορα θέματα με θερμοκρασίες, οπότε γενικά δεν πρότείνεται. Ψάξου και από εξωτερικό αν ψήνεσαι να αγοράσεις, μπορεί να πετύχεις καλύτερες τιμές. Ένα παράδειγμα μια πολύ καλή vega 56, που άμα ψαχτείς και λίγο με undervolting/overclocking θα πλησιάσεις αρκετά stock vega 64 https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B07BRCZG3M/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Απευθείας από amazon. Δυστυχώς δεν πρόλαβες πριν από κάνα μήνα χονδρικά, που κάποια skroutzoμάγαζα είχαν βγάλει reference vega 56 στα 260 €, σούπερ τιμή. 1
rofl Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnkps είπε λοιπον πολλα που λετε εσεις δεν τα ξερω γενικα το τελευταιο διαστημα ασχολουμαι με την ολη φαση οποτε ειμαι πισω ακομα εκει που κατεληξα...ξαναθυμιζω αυτη την στιγμη εχω 2400g και θα παω σε 2700χ η στης καινουριας γενιας οταν βγουν, παιζω σε 144hz 1080p και θα παρω καποια στιγμη ενα δευτερο 1440 με αυτα που διαβασα απο εδω που μου γραψατε και που εψαξα γενικα θα παω σε vega 64...ειδα οι περισσοτεροι προτεινουν Nitro+...θελω να ρωτησω το εξης..nitro+ ή rog strix? απο τις λιγες γνωσεις που εχω νιτρο+ καλυτερες θερμοκρασιες, rog strix καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και τελος με την vega 64 (απο οτι βλεπω αξιζει ενα undervolt και overclock, αλλα θα δουμε) στα 1440p 144hz θα τα πιανω τα 144 σε παιχνιδια τυπου apex πχ, εστω με καποιες υποχωρησεις? η γενικα δεν θα αξιζει να παω σε 1440? εκει μια 2070 θα ηταν καλυτερη αλλα 400 ειναι το ταβανι εγω συγκεκριμενα αναφερομαι σε αυτην. και σε αυτην τη τιμη στα ~400 eur εφοσον στη φερουν. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=60976&cat=5 επαιζε στο γαλλικο αμαζον για πανω απο μηνα σε ακομα καλυτερη προσφορα αν θες να κοιτας και απο εξωτερικο. περα απο οικονομικη για τα ελληνικα δεδομενα, ειναι και η καλυτερη υλοποιηση Αλλιως αν παιζει καμια strix 64 σφραγισμενη αγγελιες το πολυ στα 350, απο την προσφατη προσφορα του αμαζον, που δεν ειδα να παιζει. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από rofl
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, johnkps είπε λοιπον πολλα που λετε εσεις δεν τα ξερω γενικα το τελευταιο διαστημα ασχολουμαι με την ολη φαση οποτε ειμαι πισω ακομα εκει που κατεληξα...ξαναθυμιζω αυτη την στιγμη εχω 2400g και θα παω σε 2700χ η στης καινουριας γενιας οταν βγουν, παιζω σε 144hz 1080p και θα παρω καποια στιγμη ενα δευτερο 1440 με αυτα που διαβασα απο εδω που μου γραψατε και που εψαξα γενικα θα παω σε vega 64...ειδα οι περισσοτεροι προτεινουν Nitro+...θελω να ρωτησω το εξης..nitro+ ή rog strix? απο τις λιγες γνωσεις που εχω νιτρο+ καλυτερες θερμοκρασιες, rog strix καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και τελος με την vega 64 (απο οτι βλεπω αξιζει ενα undervolt και overclock, αλλα θα δουμε) στα 1440p 144hz θα τα πιανω τα 144 σε παιχνιδια τυπου apex πχ, εστω με καποιες υποχωρησεις? η γενικα δεν θα αξιζει να παω σε 1440? εκει μια 2070 θα ηταν καλυτερη αλλα 400 ειναι το ταβανι Αν έχεις ταβάνι τα 400 Sapphire Vega 64 Nitro. Τα περί φασαρίας στο δωμάτιο σα να περνάει τζετ ακόμη και με στοκ ρυθμίσεις είναι αστεία στη συγκεκριμένη υλοποίηση. Με καλή ψυξη στο κουτί παίζει να μην ακούσεις ποτέ ανεμιστήρακια να δουλεύουν. Να ξέρεις όμως ότι το uv/oc θέλει χρόνο και κάψιμο για να γίνει σωστά και δεν είναι την έβγαλα από το κουτι και την έβαλα και δούλεψε αν θέλεις το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Βέβαια εδώ και κάποιες εκδόσεις drivers υπάρχει και το auto underclock/auto overclock μέσω των Adrenaline αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα τα πετυχαίνεις με όχι αυτόματο τρόπο. Αν το ταβάνι σου μπορεί να ανέβει 70 με 80 ευρώ πάνω και δε θέλεις να ασχοληθείς με uv/oc τότε 2070. Plug b play λύση με καλύτερα νούμερα out of the box. Η 2060 ειναι υποδεέστερη θεωρητικά λύση αν και αποδίδει πραγματικά καλά σε πολλά παιχνίδια, ειδικά σε dx11 και δε νομίζω ότι αξίζει να την αγοράσεις αν ξοδεψεις αυτό το ποσό.
johnkps Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Αν έχεις ταβάνι τα 400 Sapphire Vega 64 Nitro. Τα περί φασαρίας στο δωμάτιο σα να περνάει τζετ ακόμη και με στοκ ρυθμίσεις είναι αστεία στη συγκεκριμένη υλοποίηση. Με καλή ψυξη στο κουτί παίζει να μην ακούσεις ποτέ ανεμιστήρακια να δουλεύουν. Να ξέρεις όμως ότι το uv/oc θέλει χρόνο και κάψιμο για να γίνει σωστά και δεν είναι την έβγαλα από το κουτι και την έβαλα και δούλεψε αν θέλεις το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Βέβαια εδώ και κάποιες εκδόσεις drivers υπάρχει και το auto underclock/auto overclock μέσω των Adrenaline αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα τα πετυχαίνεις με όχι αυτόματο τρόπο. Αν το ταβάνι σου μπορεί να ανέβει 70 με 80 ευρώ πάνω και δε θέλεις να ασχοληθείς με uv/oc τότε 2070. Plug b play λύση με καλύτερα νούμερα out of the box. Η 2060 ειναι υποδεέστερη θεωρητικά λύση αν και αποδίδει πραγματικά καλά σε πολλά παιχνίδια, ειδικά σε dx11 και δε νομίζω ότι αξίζει να την αγοράσεις αν ξοδεψεις αυτό το ποσό. αμα ειναι να ανεβει τοσο μετα θα παει στα 500 για 2070 msi, πιο κατω zotac εχει , προτιμω msi, αλλα λογικα το μπαντζετ δεν θα ανεβει αμα ειναι να ανεβει περιμενω ιουλιο για amd θα τσεκαρω τις διαδικασιες για uv/oc να δω τι μπορω να κανω και αν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια οπως ειναι Out of the box μεταξυ 2060 και vega64? 1 ώρα πριν, MHTSOS_EF είπε τροφοδοτικό 1000 watt για το τροφοδοτικο εγω εχω corsair rm850x κομπλε ειμαι για την vega? επισης αυτο που δεν ξερω αν παιζει τοσο μεγαλο ρολο...εστω το ιδιο Build ενα με 2060 και το αλλο με vega 64 ,μονιτορ Freesync, το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχει η amd λογο freesync? η μιλαμε για διαφορες ελαχιστες που δεν υπαρχει λογος να καιγομαι?
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, johnkps είπε αμα ειναι να ανεβει τοσο μετα θα παει στα 500 για 2070 msi, πιο κατω zotac εχει , προτιμω msi, αλλα λογικα το μπαντζετ δεν θα ανεβει αμα ειναι να ανεβει περιμενω ιουλιο για amd θα τσεκαρω τις διαδικασιες για uv/oc να δω τι μπορω να κανω και αν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια οπως ειναι Out of the box μεταξυ 2060 και vega64? για το τροφοδοτικο εγω εχω corsair rm850x κομπλε ειμαι για την vega? επισης αυτο που δεν ξερω αν παιζει τοσο μεγαλο ρολο...εστω το ιδιο Build ενα με 2060 και το αλλο με vega 64 ,μονιτορ Freesync, το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχει η amd λογο freesync? η μιλαμε για διαφορες ελαχιστες που δεν υπαρχει λογος να καιγομαι? Με 850w εισαι μια χαρά ακόμη και για Vega crossfire. Η vega είναι μια κατηγορία επάνω σαν κάρτα αλλά θέλει και δουλίτσα. Βεβαια από ότι βλέπω στο φόρουμ και τα παλικάρια με τις 2070/2080 καίγονται με το uv/oc άρα τελικά είναι και θέμα διάθεσης να πιάσεις το μέγιστο με την κάρτα σου. Μια χαρα θα είσαι και με την 2060 αλλά είπαμε, δεν είναι ίδιας κατηγορίας κάρτες. Απλά είναι τιμολογημενες πάνω κάτω στα ίδια χρήματα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από DsLmAnIaC
MHTSOS_EF Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, johnkps είπε αμα ειναι να ανεβει τοσο μετα θα παει στα 500 για 2070 msi, πιο κατω zotac εχει , προτιμω msi, αλλα λογικα το μπαντζετ δεν θα ανεβει αμα ειναι να ανεβει περιμενω ιουλιο για amd θα τσεκαρω τις διαδικασιες για uv/oc να δω τι μπορω να κανω και αν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια οπως ειναι Out of the box μεταξυ 2060 και vega64? για το τροφοδοτικο εγω εχω corsair rm850x κομπλε ειμαι για την vega? επισης αυτο που δεν ξερω αν παιζει τοσο μεγαλο ρολο...εστω το ιδιο Build ενα με 2060 και το αλλο με vega 64 ,μονιτορ Freesync, το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχει η amd λογο freesync? η μιλαμε για διαφορες ελαχιστες που δεν υπαρχει λογος να καιγομαι? Ζητάει ελάχιστο 750 watt τώρα εάν παίξεις σε επεξεργαστή κλπ στα 100 watt είσαι πολύ οριακά για την 2060 ζητάει 500 όποτε είναι σε καλύτερη μοίρα από θέμα κατανάλωσης εντάξει όσον αφορά το freesync είναι τεχνολογίας amd όποτε θα έχει κάποια διαφορά εγώ από προσωπική μου εμπειρία δε θα έλεγα ότι είναι μεγάλη και όλα τα παιχνίδια δεν το υποστηρίζουν όπως θα έπρεπε λόγω μάρκετινγκ κλπ άλλωστε γι αυτό τα freesync μόνιτορ είναι πιο φθηνά. Επίσης εάν παίζεις με v sync on δε θα έχει τεράστια διαφορά. Τωρα εάν είσαι επαγγελματίας αλλάζει το θέμα .
DsLmAnIaC Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, MHTSOS_EF είπε Ζητάει ελάχιστο 750 watt τώρα εάν παίξεις σε επεξεργαστή κλπ στα 100 watt είσαι πολύ οριακά για την 2060 ζητάει 500 όποτε είναι σε καλύτερη μοίρα από θέμα κατανάλωσης εντάξει όσον αφορά το freesync είναι τεχνολογίας amd όποτε θα έχει κάποια διαφορά εγώ από προσωπική μου εμπειρία δε θα έλεγα ότι είναι μεγάλη και όλα τα παιχνίδια δεν το υποστηρίζουν όπως θα έπρεπε λόγω μάρκετινγκ κλπ άλλωστε γι αυτό τα freesync μόνιτορ είναι πιο φθηνά. Επίσης εάν παίζεις με v sync on δε θα έχει τεράστια διαφορά. Τωρα εάν είσαι επαγγελματίας αλλάζει το θέμα . Καμία σχέση. Τα 750 watt τα ζητάει για άλλο λόγο. Βάλε calculator να διαπιστωσεις πόσο καταναλώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα