Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή την είχα στο μάτι τη Nitro+ μάλλον το visionstudio είδε αυξημένο traffic λόγω του topic και την αύξησε τιμή στα 436, λίγο μετά την έβαλε ίδια τιμή σχεδόν και το hellasphone. Από τις παραπάνω επιλογές, επειδή κι εγώ ψάχνομαι τελευταία, πιστεύω ότι η vega 64 είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση κόστος/επιδόσεων. Ο λόγος που δε τη χτύπησα είναι ότι ελπίζω κι εγώ το καλοκαίρι να πέσουν οι τιμές ενόψει ανακοίνωσης NAVI.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την επίσημη ανακοίνωση των NAVI να είναι σε έναν μήνα , δεν θα αγόραζα σήμερα καμία από τις VEGA 56/64 και RTX2060. Μετά την Ε3 (11 June 2019)  που θα ήξερα και για τις NAVI τότε θα αποφάσιζα πια να πάρω.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Με την επίσημη ανακοίνωση των NAVI να είναι σε έναν μήνα , δεν θα αγόραζα σήμερα καμία από τις VEGA 56/64 και RTX2060. Μετά την Ε3 (11 June 2019)  που θα ήξερα και για τις NAVI τότε θα αποφάσιζα πια να πάρω.

Κι εγώ αυτό ακριβώς θα κάνω για ένα νέο σύστημα που θα στησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Το σκέφτομαι με την άποψη ότι θα βγουν σε ένα μήνα αλλά η τιμές τους? Πιο μετά θα πέσουν

Εκτός αν ισχύουν οι φήμες για την 3089 οκ και 250 για κάρτα ισάξια της 2070 τα δινεις με το καλημέρα νομίζω(αν δεν κάνω λάθος για την Radeon vii λέγανε ότι θα είναι πιο φθηνή και βγήκε στα λευτα που βγήκε)

Από την rog strix vega 64 έχει κανείς άποψη από εμπειρία? Είναι στα 408 τώρα

20 ώρες πριν, Shijune είπε

Επειδή την είχα στο μάτι τη Nitro+ μάλλον το visionstudio είδε αυξημένο traffic λόγω του topic και την αύξησε τιμή στα 436, λίγο μετά την έβαλε ίδια τιμή σχεδόν και το hellasphone. Από τις παραπάνω επιλογές, επειδή κι εγώ ψάχνομαι τελευταία, πιστεύω ότι η vega 64 είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση κόστος/επιδόσεων. Ο λόγος που δε τη χτύπησα είναι ότι ελπίζω κι εγώ το καλοκαίρι να πέσουν οι τιμές ενόψει ανακοίνωσης NAVI.

Για τι gaming την θες και τι ανάλυση?

Επεξ/σία από johnkps
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναλογως και τι οθονες εχεις.Παντως για vega 64 kai gia 2070 στα ιδια λεφτα περιπου.Παντως οι vega χρειαζονται και παραπανω watt

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pacman22 είπε

Άξιζει η vega 56  για 1440p η για 1080p 144hz?

Βέβαια, και υπάρχουν προτάσεις στα 260- 280 € δες skroutz

Επίσης να πω ότι με τη ref msi, σχετικά εύκολα της πέρασα bios της 64αρας, όπου με undervolting και overclocking είμαι σίγουρα κοντά, αν όχι παραπάνω από stock vega 64.

Όποιος δε μπορεί να περιμένει και θέλει τώρα κάρτα η vega 56 είναι πολύ συμφέρουσα επιλογή

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/6/2019 στις 11:43 ΜΜ, outlaw star είπε

Βέβαια, και υπάρχουν προτάσεις στα 260- 280 € δες skroutz

Επίσης να πω ότι με τη ref msi, σχετικά εύκολα της πέρασα bios της 64αρας, όπου με undervolting και overclocking είμαι σίγουρα κοντά, αν όχι παραπάνω από stock vega 64.

Όποιος δε μπορεί να περιμένει και θέλει τώρα κάρτα η vega 56 είναι πολύ συμφέρουσα επιλογή

Αυτή εδώ αξίζει;https://www.skroutz.gr/s/17878055/MSI-Radeon-RX-Vega-56-8GB-V368-005R.html την έχω βρει από αγγλικό site 235€ με δύο παιχνίδια.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Pacman22 είπε

Power color,gigabyte η pulse, ποια έκδοση είναι η καλύτερη;

Από αυτές η Pulse

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...