Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, silotx είπε

S10+ ξεπλημενο μπροστά στο mix3 πρώτα από όλα τι σχέση έχει με την OnePlus δεύτερον τί πίνεις και δεν μας δίνεις; Δεν είμαι σε καμία περίπτωση φαν της Samsung αλλά η οθόνη του είναι η καλύτερη στην αγορά αυτή την στιγμή εσύ μάλλον έχεις κανένα ξάδερφο στην xiaomi.

Τα έχεις δει δίπλα δίπλα? Αν όχι μην βιάζεσαι και μην είσαι θρασύς. ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ. 

IMG-2c0643c95d2187e7aee1b27cceaae592-V.jpg

IMG-9dd1644fe46025dc4bfa0fd1110a090f-V.jpg

IMG-19bdf7ee81554ea920131a2f19e0eecf-V.jpg

IMG-996f1ff4ad9e00c9e0afdd967952e10e-V.jpg

IMG-fc5e187b52f7bc79b0ba426d782db0c8-V.jpg

Δεν είναι απλά ξεπλυμένο αλλά τρισάθλιο... δεν έχεις παρά να πας να το δεις μόνος σου σε ένα κατάστημα που τα έχει ντέμο.

Και άσε τις εξυπνάδες..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι δειχνεις εδώ?Την φωτεινοτητα των οθονών? Δεν παμε καλα...

φυσικά και δεν πάμε καλά αφού δεν διαβάζουμε όλο το θέμα απλά βιαζόμαστε να "πούμε κάτι".

Δες ποιο πάνω

και δεν είναι η φωτεινότητα των οθονών. Αλλά και το χρωματικό εύρος η αντίθεση η λεπτομέρεια και πολλά άλλα που από screenshot δεν γίνεται να φανούν παρά μόνον αν τα δεις δίπλα δίπλα. 

Και αναρωτιέμαι. Τα έχει δει κανείς ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ και έχει άποψη η απλά φανταζόμαστε από τα γραπτά τεχνικά χαρακτηριστικα?

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε αλλα όλα αυτά μας τα δειχνεις από βιντεο που κανουν Benchmark για ταχυτητα CPU/GPU και software...Όχι για την χρωματικά πιστότητα της οθονης...Αρα είναι ακυρη η συγκριση.Δεν γνωρίζουμε σε τη φωτεινοτητα τα ειχαν, σε τι αναλυση, σε τι προφιλ χρωματων κτλπ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω δει και τα 2 κινητά το βιντεάκι με antutu benchmarks από έναν άκυρο Τσέχο δεν μου λέει τίποτα, αντιθέτως τα comments σου σε κάθε άρθρο για την Xiaomara μου λένε είτε ότι στην Infoquest δουλεύεις ή έχεις ξάδερφο στην Κίνα dev στην Xiaomi ή είσαι fanboy εγκεφαλικά ανάπηρος όπως και κάθε άλλος που υποστηρίζει με τόσο πάθος μία εταιρία που του καβατζώνει τα λεφτά λες και είναι ο θεός ο ίδιος έλεος.

Επεξ/σία από silotx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nero62 είπε

Τα έχεις δει δίπλα δίπλα? Αν όχι μην βιάζεσαι και μην είσαι θρασύς. ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ. 

IMG-2c0643c95d2187e7aee1b27cceaae592-V.jpg

IMG-9dd1644fe46025dc4bfa0fd1110a090f-V.jpg

IMG-19bdf7ee81554ea920131a2f19e0eecf-V.jpg

IMG-996f1ff4ad9e00c9e0afdd967952e10e-V.jpg

IMG-fc5e187b52f7bc79b0ba426d782db0c8-V.jpg

Δεν είναι απλά ξεπλυμένο αλλά τρισάθλιο... δεν έχεις παρά να πας να το δεις μόνος σου σε ένα κατάστημα που τα έχει ντέμο.

Και άσε τις εξυπνάδες..

Note 9 με τα μπούνια λέμε!!! Μάθαμε και τα Xiaomi και πουλάμε μούρη, όλοι ειδικοί στα χρώματα και στις οθόνες!!!!

Samsungαρα λεμεεεεε!!!

Επεξ/σία από crossmo
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, crossmo είπε

Note 9 με τα μπούνια λέμε!!! Μάθαμε και τα Xiaomi και πουλάμε μούρη, όλοι ειδικοί στα χρώματα και στις οθόνες!!!!

Samsungαρα λεμεεεεε!!!

Πρόσεξες ότι το note9 είναι αριστερά και το mix3 στην μέση ε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πάντως έχει σίγουρα καλύτερη οθόνη ένα κλικ από s10/s10+ και mate30 pro.. Αλλά το mix3 απλά το ακολουθεί :)

2 ώρες πριν, silotx είπε

Τα έχω δει και τα 2 κινητά το βιντεάκι με antutu benchmarks από έναν άκυρο Τσέχο δεν μου λέει τίποτα, αντιθέτως τα comments σου σε κάθε άρθρο για την Xiaomara μου λένε είτε ότι στην Infoquest δουλεύεις ή έχεις ξάδερφο στην Κίνα dev στην Xiaomi ή είσαι fanboy εγκεφαλικά ανάπηρος όπως και κάθε άλλος που υποστηρίζει με τόσο πάθος μία εταιρία που του καβατζώνει τα λεφτά λες και είναι ο θεός ο ίδιος έλεος.

Βρε άνθρωπε... άσε τον τσέχο και πήγαινε σε ένα Πλαίσιο να τα δεις από κοντά μόνος σου.. εγώ απλά έβαλα ένα screenshot αφού σας αρέσει το οφλαλμόλουτρο. έλεος.. αφού δεν τα έχεις δει δίπλα δίπλα... Πήγαινε δες τα και άσε με εμένα και τον τσέχο... αν έχεις εμπιστοσύνη στα ίδια σου τα μάτια...

ρε τι είσαστε σεις ωρεεεεε

3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι ρε φιλε αλλα όλα αυτά μας τα δειχνεις από βιντεο που κανουν Benchmark για ταχυτητα CPU/GPU και software...Όχι για την χρωματικά πιστότητα της οθονης...Αρα είναι ακυρη η συγκριση.Δεν γνωρίζουμε σε τη φωτεινοτητα τα ειχαν, σε τι αναλυση, σε τι προφιλ χρωματων κτλπ...

αφού λοιπόν δεν γνωρίζουμε πως τα είχε ρυθμίσει τότε γιατί δεν πας σε ένα γαμ0πλαίσιο να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια και να μην ακούς η βλέπεις τι γράφει ο καθένας στο ίντερνετ.

Το έχεις κάνει ποτέ? Ε?

ΟΧΙ...

κάντο και εδώ είμαστε πάλι...

• Like 1
Δημοσ.

Η επαναστατική οθόνη θα είναι τα 90hz? Το razer phone έδωσε 120hz εδώ και 2 χρόνια και ήδη παίζει στα 480 ευρώ. Καλη η oneplus στο software και σε ταχύτητα αλλά έχει χτυπητα αρνητικά. Με μια τιμή μεχρι 600 κάτι θα κάνει. Γιατί μέχρι να βγει το S10+ θα έχει 600 όπως και το p30 pro. Note 9 mate 20 pro έχουν πέσει ήδη κάτω από τα 600.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nero62 είπε

αφού λοιπόν δεν γνωρίζουμε πως τα είχε ρυθμίσει τότε γιατί δεν πας σε ένα γαμ0πλαίσιο να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια και να μην ακούς η βλέπεις τι γράφει ο καθένας στο ίντερνετ.

Το έχεις κάνει ποτέ? Ε?

ΟΧΙ...

κάντο και εδώ είμαστε πάλι...

Το  αν το εχω κανει η οχι δεν το ξερεις...Το οτι το ποστ σου ειναι ακυρο και δεν προσφερει τιποτα στην συζητηση ειναι δεδομενο ομως.

Δημοσ.

Το ξέρω και το παραξέρω φίλε. Εκτός και εάν έχεις μεγάλο πρόβλημα στην κρίση σου η στα μάτια σου. Και αν έχεις καταλάβει μιλάμε μόνοι μας και οι υπόλοιποι που διαβάζουν γελάνε και αναρωτιούνται γιατί ασχολούμαι.

Άντε καλή ανάσταση καλό Πάσχα και εύχομαι να δεις το φως το αληθινό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...