Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Το έχω κάνει δώρο σε 2 κολλητούς μου. Αγόρασες δυνατό Baellery παράδειγμα. Μεyesss~

Α ναι? Χαίρομαι. Thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρετε σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορώ να βρω ποικιλία σε πορτοφόλια Tommy Hilfiger; Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν τα πολυκαταστηματα τύπου Attica ή Factory Outlet. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@JiovanniGeorgeo Tελικά παρέλαβα σημερα. Πολύ καλή ποιότητα, πολλές θήκες αλλά..... όταν το αγόρασα δεν πρόσεξα τις διαστάσεις, το αμέλησα. Όχι ότι είναι μεγάλο απλά έψαχνα κάτι πιο μικρό στο μέγεθος αυτού που έχω, τώρα 10 επί 8 δηλαδή ενώ αυτό που πήρα είναι 12,3 επί 9,5 και είναι και vertical ενώ εγώ ήθελα horizontal. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

καλα ρε παιδια αγοραζετε PU leather? ντροπή....δωστε κατι παραπανω και αγοραστε κανονικο δερμα...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 δολάρια για PU?  Δεν αξίζει η αγορά πορτοφολιού από Κίνα. Έχει και στην Ελλάδα καλές τιμές και μάλιστα σε κανονικό δέρμα.

Εγώ από Θεσσαλονίκη στο ισόγειο του Notos είχα βρει πολύ ωραίο δερμάτινο γύρω στα 15 ευρώ...

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
Στις 10/7/2019 στις 9:03 ΜΜ, Arwindan είπε

Ξέρετε σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορώ να βρω ποικιλία σε πορτοφόλια Tommy Hilfiger; Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν τα πολυκαταστηματα τύπου Attica ή Factory Outlet. 

σε κατάστημα hilfiger, πχ γλυφάδα έχει και έχει κάμποσα πορτοφόλια 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Επίσης, έχει πλάκα που προωθείτε κανονικό δέρμα έτσι αεράτα.. :P

Δηλαδή? 

• Moderators
Δημοσ.

Μαντεψτε τι γίνεται το δερμα απο τις αγελάδες και τα γουρουνια που μετατρέπονται σε μπριζολες. 😛

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, stormrain said:

Μαντεψτε τι γίνεται το δερμα απο τις αγελάδες και τα γουρουνια που μετατρέπονται σε μπριζολες. 😛

Leather jackets σε gang bikers που εκεί δεν μας παίρνει να τσαμπουκαλευόμαστε όπως σε άλλες κοινωνικές ομάδες? 😛

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Όντως αγελαδινά είναι τα πορτοφόλια; Δε το είχα σκεφτεί..

Η μια η άλλη τότε..

Τα περισσότερα ειναι απο μοσχαρι, υπαρχουν και απο χοίρους που ειναι συνηθως παμφθηνα και βρωμανε πτωματιλα και κάποια (λιγοτερα) είναι απο κατσικες. 

Εντάξει προφανως υπαρχουν και απο αλλα κουλα δερματα τυπου στρουθοκάμηλου ξέρωγω, αλλα ειναι σπανιοτερα και φυσικά πανάκριβα. 

Αλλα ναι, σε γενικές γραμμες ολο το ζώο χρησιμοποιείται.

@ThReSh εφτιαξα και εικονα στο μυαλο :lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@Silverage @billdanos Ευχαριστημένοι από τα Secrid; Λέω να πάρω το πρώτο μου καλό πορτοφόλι και έχω δει το Miniwallet indigo 5, μου άρεσε πολύ. Έχετε φωτογραφίες να πάρω μία ιδέα πως είναι το δέρμα μετά από καιρό; 

70 ευρώ μου φαίνεται κάπως βαρύ αλλά είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και διάβασα πολύ καλά λόγια γενικά, δεν είδα κάτι που να έλεγε πως είναι μετά από καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...