zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, TrifonSam είπε Τώρα το είδα και απαντάω καθυστερημένα, σε περίπτωση που δεν έχεις αγοράσει κάτι. Αν μπορείς να φτάσεις τα 200-250 ευρώ, πάρε με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ένα Mont Blanc. Έχω ένα εγώ κι ένα η σύζυγος καμιά 15αριά χρόνια και πιστεύω πως θα τα έχουν και τα παιδιά μας, χωρίς καμία υπερβολή. Μπορεί να είναι κορυφαία αλλά πιστεύω ότι είναι υπερβολή για τους περισσότερους. Από την άποψη ότι πρέπει να συνοδεύονται και ανάλογα, από ρούχα μέχρι τα λεφτά που θα έχεις μεσα. Αλλιώς, εμένα τουλάχιστον, μου φαίνεται κάπως. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, zio10 said: Μπορεί να είναι κορυφαία αλλά πιστεύω ότι είναι υπερβολή για τους περισσότερους Σε φάση πιο ακριβό το πορτοφόλι από το περιεχόμενο? 😛 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ThReSh 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Σε φάση πιο ακριβό το πορτοφόλι από το περιεχόμενο? 😛 Ακριβώς αυτό, στο κλέβουν και άδειο!
Silverage Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Παράγγειλα ένα Secrid τελικά γιατί μου αρέσει που είναι μαζεμένο, θα έρθει μέσα στην εβδομάδα.
scullyist Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 23/4/2019 στις 11:32 ΠΜ, Thaninho είπε Tommy, Fred perry timberland βγάζουν στα 50-70 κομψά και ποιοτικά πορτοφόλια. Στις 23/4/2019 στις 2:18 ΜΜ, logistoulis είπε tommy hilfiger για κάποιο λόγο έχουν το καλύτερο και πιο ανθεκτικό δέρμα που έχω πετύχει ποτέ μου, 10 χρόνια περίπου σε πολύ καλή κατάσταση ενώ μπορεί κλειδιά κτλ να τρίβονται επάνω του τώρα μιας και το σκέφτομαι πολλά πράγματα από tommy δεν μου χαλάνε ποτέ ( κοντομάνικα πιο χαρακτηριστικό), αλλά αυτό το πορτοφόλι τώρα που μου το θύμησες μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση , παίζει να αντέξει μέχρι να πεθάνω Αν και έγινε η αγορά, για την ιστορία, +1...το δικό μου κλείνει 15ετία απτόητο (και δεν είχα-έχω ιδέα απο αυτά, έκανε κλικ και απλά το πήρα...+ είναι και με φερμουάρ, που λες τι στο καλό, λογικά το πιο αδύναμο σημείο που θα τα φτύσει κάποτε. Nada.)
maniacmansion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Είμαι σε φάση για αγορά πορτοφολιού και εγώ, λίγο προβληματισμένος όμως. Το θέλω πιο πολύ για κάρτες συν ταυτότητα μιας και τα λεφτά, όταν έχω μετρητά πάνε side pocket. Αυτή όμως η μαμημένη η ταυτότητα λέμε. Που την βάζετε ρε παίδες εσείς. Για δώστε καμιά ιδέα. την έχετε εκτός πορτοφολιού; Τώρα το καλοκαιράκι είναι καλή η φάση να έχεις το κινητο σου, συν ένα μίνιμαλ πορτοφόλι, και όχι να βγάζεις όλα τα τσιμπραγκαλα στο τραπέζι, σαν να έχεις βγει από παλιά τηλεδιαφήμιση του ΑΜΑΝ. Δεν μιλάω βεβαίως για επαγγελματικούς λόγους όπου με μια τσάντα ή ένα τσαντάκι λύνονται όλα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από maniacmansion 1
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, maniacmansion είπε Μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Είμαι σε φάση για αγορά πορτοφολιού και εγώ, λίγο προβληματισμένος όμως. Το θέλω πιο πολύ για κάρτες συν ταυτότητα μιας και τα λεφτά, όταν έχω μετρητά πάνε side pocket. Αυτή όμως η μαμημένη η ταυτότητα λέμε. Που την βάζετε ρε παίδες εσείς. Για δώστε καμιά ιδέα. την έχετε εκτός πορτοφολιού; Τώρα το καλοκαιράκι είναι καλή η φάση να έχεις το κινητο σου, συν ένα μίνιμαλ πορτοφόλι, και όχι να βγάζεις όλα τα τσιμπραγκαλα στο τραπέζι, σαν να έχεις βγει από παλιά τηλεδιαφήμιση του ΑΜΑΝ. Δεν μιλάω βεβαίως για επαγγελματικούς λόγους όπου με μια τσάντα ή ένα τσαντάκι λύνονται όλα. Κοίτα να δείς , δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μου είπε φίλος που έχει συγγενή αστυνομικό ότι με την καινούρια άδεια οδήγησης δεν χρειάζεται να κουβαλάς και ταυτότητα. Οπότε και εγώ άλλαξα το δίπλωμα και έβγαλα καινούριο που είναι σαν κάρτα ακριβώς για αυτό τον λόγο. Σύγνωμη αν σας παραπληροφορώ , ότι έμαθα σας λέω. Οπότε με αυτή τη λογική μπορείς να βρείς ένα κάρο στο ebay που είναι μόνο για κάρτες και μπορείς να βάλεις και κάποια χάρτινα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Περιμένετε λίγο, θα βγουν οι νέες ταυτότητες που θα είναι σαν κάρτα 32 λεπτά πριν, tsofras είπε δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μου είπε φίλος που έχει συγγενή αστυνομικό ότι με την καινούρια άδεια οδήγησης δεν χρειάζεται να κουβαλάς και ταυτότητα. Πάντα ίσχυε, κάθε επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά σου/στοιχεία σου. Δελτίο ταυτότητας, δίπλωμα (και το παλιό), διαβατήριο.
vasilllis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοίτα να δείς , δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μου είπε φίλος που έχει συγγενή αστυνομικό ότι με την καινούρια άδεια οδήγησης δεν χρειάζεται να κουβαλάς και ταυτότητα. Οπότε και εγώ άλλαξα το δίπλωμα και έβγαλα καινούριο που είναι σαν κάρτα ακριβώς για αυτό τον λόγο. Σύγνωμη αν σας παραπληροφορώ , ότι έμαθα σας λέω. Οπότε με αυτή τη λογική μπορείς να βρείς ένα κάρο στο ebay που είναι μόνο για κάρτες και μπορείς να βάλεις και κάποια χάρτινα Δυστηχως στο ισλαμαμπαντ μπορει να ειχε ισχυ. Ειχα βρει και την απαραιτητη νομοθεσια περι αυτης της οδηγιας.Στις δημοσιες υπηρεσιες περναγε μια χαρα.Τραπεζες και οποιαδηποτε ιδιωτικη οχι.Δυστυχως δεν καλυπτει.
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, vasilllis είπε Δυστηχως στο ισλαμαμπαντ μπορει να ειχε ισχυ. Ειχα βρει και την απαραιτητη νομοθεσια περι αυτης της οδηγιας.Στις δημοσιες υπηρεσιες περναγε μια χαρα.Τραπεζες και οποιαδηποτε ιδιωτικη οχι.Δυστυχως δεν καλυπτει. Εντάξει το θέμα μας είναι η καθημερονότητα φαντάζομαι , αν είναι να πας για κάποια δουλειά σε τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία τότε την παίρνεις μαζί σου. 1
aris_rom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Bellroy slim sleeve και έχω βρει την υγειά μου. Ταυτότηρα παροπλισμένη, δίπλωμα, κάρτες σε ένα πορτοφόλι που πραγματικά είναι απίστευτα βολικό.
maniacmansion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, aris_rom είπε Bellroy slim sleeve και έχω βρει την υγειά μου. Ταυτότηρα παροπλισμένη, δίπλωμα, κάρτες σε ένα πορτοφόλι που πραγματικά είναι απίστευτα βολικό. @aris_rom και την ταυτότητα που την βάζεις; Δεν χωράει σε αυτό το πορτοφόλι.
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, maniacmansion είπε @aris_rom και την ταυτότητα που την βάζεις; Δεν χωράει σε αυτό το πορτοφόλι. αφού γράφει "ταυτότητα παροπλισμένη" Πολλά τα 80ε όμως ....
maniacmansion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tsofras είπε αφού γράφει "ταυτότητα παροπλισμένη" Έχεις δίκιο, για κάποιο λόγο κάτι άλλο κατάλαβα. Τελος πάντον, αύριο στο αστυνομικό τμήμα να ενημερωθώ περί ταυτότητος. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από maniacmansion 1
mylo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δύσκολο να βρεις πορτοφόλι που να χωράει ελληνική ταυτότητα. Δες και σε bartuggi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα