Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ούτε το Αμαζον είχε Ζ Ε Λ Α Τ Ι Ν Α φιλτατε. 

Σε RX570 AORUS/ κ ASRock z390 Phantom Itx μητρική δεν είχαν.

Η μοναδική κάρτα που είχε ΖΕΛΑΤΙΝΑ ήταν η evga gtx 1070 sc αλλά και στις άλλες που είχα χωρίς μια χαρά ήταν. Η ζελατίνα δεν σημαίνει απαραίτητα έξτρα ασφάλεια ή δε ξέρω πώς το εννοείς, πώς σου έχει κολλήσει.

gigabyte gtx 460 oc ΔΕΝ είχε (2011)

msi gtx 670 power edition ΔΕΝ (2012)

gigabyte gtx 770 windforce oc ΔΕΝ (2013)

evga gtx 1070 superclocked ΕΙΧΕ (2016)

Εκτός και λες για την αντιστατικη σακουλιτσα της κάρτας ως "ζελατίνα", τότε ναι είχαν όλες

thank you sir

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες την Gigabyte Gaming OC 2060 μέχρι τα 380 και πολλά είναι κιόλας για 2060. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Δες την Gigabyte Gaming OC 2060 μέχρι τα 380 και πολλά είναι κιόλας για 2060. 

να σε πω την αλήθεια εχουν ακριβύνει πολυ η 60 σειρά γιατι ετσι ρε παιδια

σκέπτομαι για 1660 τι τι λες?

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα τώρα. Δεν έχω χρόνο γι αυτό να απαντήσει κάποιος άλλος :P

Υπάρχουν και κάποιες λίγο φθηνότερες στα 350 μεν αλλά οι υλοποιήσεις εκεί γύρω ίσως δεν έχουν για παράδειγμα το idle fan stop ή λιγότερο power limit ( ανάλογα το μοντέλο ).

Δες πολλά review και αποφάσισε.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, APPLEGEEK said:

χαχα

σωστος :)

Απλά να σε ενημερώσω ότι σε μεγάλο σκρουτζομάγαζο που δουλεύει φίλος (όχι με PC hardware) έχουν ζελατινοποιητή και αυτοκόλλητα τύπου warranty void if seal is broken. Και μάντεψε τι κάνουν σε προϊόντα που επεστράφησαν εντός 14 ημερών επειδή τελικά δεν τα ήθελε ο πελάτης....

Καμία απολύτως ασφάλεια δεν σου προσφέρει η ζελατίνα ότι αγοράζεις καινούριο προϊόν. Το πραγματικά μοναδικό κομμάτι PC hardware που μου ήρθε ζελατινάτο ήταν η 1080Ti FTW3 από EVGA EU. Ούτε μία μητρική τα τελευταία 10 χρόνια, ούτε μία κάρτα γραφικών. Κάνα τροφοδοτικό Corsair πριν κάτι χρόνια, ίσως... Και όχι άδικα, απλά δεν έχει νόημα. Ούτε καν από γρατσουνιές και χαρακιές δεν προστατεύει τη συσκευασία.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Απλά να σε ενημερώσω ότι σε μεγάλο σκρουτζομάγαζο που δουλεύει φίλος (όχι με PC hardware) έχουν ζελατινοποιητή και αυτοκόλλητα τύπου warranty void if seal is broken. Και μάντεψε τι κάνουν σε προϊόντα που επεστράφησαν εντός 14 ημερών επειδή τελικά δεν τα ήθελαν....

Καμία απολύτως ασφάλεια δεν σου προσφέρει η ζελατίνα ότι αγοράζεις καινούριο προϊόν. Το πραγματικά μοναδικό κομμάτι PC hardware που μου ήρθε ζελατινάτο ήταν η 1080Ti FTW3 από EVGA EU. Ούτε μία μητρική τα τελευταία 10 χρόνια, ούτε μία κάρτα γραφικών. Κάνα τροφοδοτικό Corsair πριν κάτι χρόνια, ίσως... Και όχι άδικα, απλά δεν έχει νόημα. Ούτε καν από γρατσουνιές και χαρακιές δεν προστατεύει τη συσκευασία.

τετοια λεγε μου να μην παρω τιποτα

δεν γουσταρω να δινω χρηματα και να παιρνω δευτερο χερι 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, APPLEGEEK said:

τετοια λεγε μου να μην παρω τιποτα

δεν γουσταρω να δινω χρηματα και να παιρνω δευτερο χερι 

Εφ' όσον πάνω δεν έχει δαχτυλιές & σκόνη και η εγγύηση ξεκινάει από τη μέρα που τα αγοράζεις, απλά δε σε νοιάζει. Εγώ τι να πώ δηλαδή φίλε μου που έσκασα 4+ χιλιάρικα για PC πριν 6 μήνες δηλαδή; Θα είχα πέσει από το μπαλκόνι αν έτρεμα με την κάθε αγορά... Ξεπέρασέ το και αγόρασε από όπου θεωρείς καλύτερο. Με ζελατίνα δεν θα βρεις πουθενά. Και να βρεις δεν αλλάζει τίποτα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Εφ' όσον πάνω δεν έχει δαχτυλιές & σκόνη και η εγγύηση ξεκινάει από τη μέρα που τα αγοράζεις, απλά δε σε νοιάζει. Εγώ τι να πώ δηλαδή φίλε μου που έσκασα 4+ χιλιάρικα για PC πριν 6 μήνες δηλαδή; Θα είχα πέσει από το μπαλκόνι αν έτρεμα με την κάθε αγορά... Ξεπέρασέ το και αγόρασε από όπου θεωρείς καλύτερο. Με ζελατίνα δεν θα βρεις πουθενά. Και να βρεις δεν αλλάζει τίποτα.

Κ να έχει τι θα πω ? Θα πούνε εγώ της έκανα 

• Moderators
Δημοσ.

Δε θα έχει γιατί είναι καινούριο. :-) Για τη δική σου ψυχολογία το λέω, όχι για του μαγαζιού...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Δε θα έχει γιατί είναι καινούριο. :-) Για τη δική σου ψυχολογία το λέω, όχι για του μαγαζιού...

Λογικά εάν πάρεις ακριβή σειρά 500+ Ποίος θα την πάει πίσω να πάρει τον 1000 ευρώ. Δύσκολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα καταλήγουμε ότι η μόνη λύση για να φύγει η φοβία σου αυτή ή τίποτα ή ζελατινατη. Στο σουπερμάρκετ βρε συ δε θέλω να σε δω στο τμήμα των φρούτων/λαχανικών. Φαντάζομαι όχι χύμα μόνο συσκευασμένα;

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Άρα καταλήγουμε ότι η μόνη λύση για να φύγει η φοβία σου αυτή ή τίποτα ή ζελατινατη. Στο σουπερμάρκετ βρε συ δε θέλω να σε δω στο τμήμα των φρούτων/λαχανικών. Φαντάζομαι όχι χύμα μόνο συσκευασμένα;

Χαχα

Όλα καλά φίλε θα πάρω μια κάρτα να κάνω την δουλειά μου και βλέπουμε . έυχαρστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...