Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Απλά αγόρασε μια κάρτα της οποίας το εργοστάσιο τα τυλίγει πχ η Evga.

Για την MSI δεν γνωρίζω, αλλά η Gigabyte που πήρα δεν είχε.

8a Παω σημερα MSYSTEMS 

Δημοσ.

Να πας και να τους πεις να σου δώσουν απ τα καλά τα συσκευασμένα, όχι τίποτα ανοιχτό είπαμε πλερώνεις.........

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 3dclub είπε

Να πας και να τους πεις να σου δώσουν απ τα καλά τα συσκευασμένα, όχι τίποτα ανοιχτό είπαμε πλερώνεις.........

500 ευρω δεν ειναι λιγα....φιλαρακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω σοβαρά η όχι αλλα μονο η EVGA δινει κάρτες με ζελατινες..... Αμα θελεις πάντως να στην τυλίξω εγω με ζελατίνα εχω το μηνανημα και θα ειμαστε ΟΚ!

Σημείωση : η καρτα σου στην καλύτερη είναι mid end. Αν επαιρνες καμια Titan V η 2080ti να είχες περιέργιες

Επεξ/σία από raxanas
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, raxanas είπε

Δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω σοβαρά η όχι αλλα μονο η EVGA δινει κάρτες με ζελατινες..... Αμα θελεις πάντως να στην τυλίξω εγω με ζελατίνα εχω το μηνανημα και θα ειμαστε ΟΚ!

στο εξωτερικο ολα ειναι ζελατινα .

και τα ηχεια μου που πηρα απο MSYSTEMS ζελατινα ηταν 

Δημοσ.

Τρολάρεις ή δεν καταλαβαίνεις ελληνικά? Τι σχέση έχουν τα χρήματα, καταλαβαίνεις ότι άλλα προιόντα έρχονται συσκευασμένα με ζελατίνα ενώ άλλα όχι τι θα σου κάνει ακριβώς το msystems δηλαδή ειδική παραγγελία στο προιόν που θα διαλέξεις από το εργοστάσιο να έχει ζελατίνα ή μήπως θες να στο συσκευάσουν οι ίδιοι????

Καλό τρολάκι είσαι γιατί τόσο χαζός ΔΕΝ παίζει να είσαι...δε παίζει!!!!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 3dclub είπε

Τρολάρεις ή δεν καταλαβαίνεις ελληνικά? Τι σχέση έχουν τα χρήματα, καταλαβαίνεις ότι άλλα προιόντα έρχονται συσκευασμένα με ζελατίνα ενώ άλλα όχι τι θα σου κάνει ακριβώς το msystems δηλαδή ειδική παραγγελία στο προιόν που θα διαλέξεις από το εργοστάσιο να έχει ζελατίνα ή μήπως θες να στο συσκευάσουν οι ίδιοι????

Καλό τρολάκι είσαι γιατί τόσο χαζός ΔΕΝ παίζει να είσαι...δε παίζει!!!!

οκ ευχαριστω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, raxanas είπε

Σημείωση : η καρτα σου στην καλύτερη είναι mid end. Αν επαιρνες καμια Titan V η 2080ti να είχες περιέργιες

Εμενα και η 2070 και η 2080τι απο evga δεν ειχαν ζελατινα μονο αυτοκόλλητα ασφαλείας

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Εμενα και η 2070 και η 2080τι απο evga δεν ειχαν ζελατινα μονο αυτοκόλλητα ασφαλείας

ευχαριστώ- το αυτοκόλλητο το βγάζεις και το βάζεις σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ευχαριστώ- το αυτοκόλλητο το βγάζεις και το βάζεις σωστα?

Το συγκεκριμένο για να βγει ξεφλουδαει το κουτι.μονο με κόψιμο στην μεση ανοίγει. 

Ζελατινες ειχαν κανονικα οι καρτες επανω τους.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Το συγκεκριμένο για να βγει ξεφλουδαει το κουτι.μονο με κόψιμο στην μεση ανοίγει. 

Ζελατινες ειχαν κανονικα οι καρτες επανω τους.

και εαν αλαξει το κουτι?

Δημοσ.

Kαι η ερώτηση που ακολουθεί και που ξέρω εγώ ότι δεν την πήρε υπάλληλος στο σπίτι του την αποσυσκεύασε την έβαλε στον υπολογιστή του έπαιξε doom, μετά την έδωσε σε 4 φίλους του την κράτησαν μια βδομάδα ο καθένας και μετά την καθάρισαν την επανασυσκεύασαν χρησιμοποιώντας εργαστηριακό πανάκριβο εξοπλισμό του 20άρικου από τα alex pack και μου την πούλησαν εμένα μετά?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

και εαν αλαξει το κουτι?

Ε ρε φιλε με αυτο το σκεπτικό μην παρεις καρτα.ψαξε μονο εαν βρεις καποια που έχει ζελατινα.

Ουτε της msi έχουν ουτε της giga.

• Like 1
Δημοσ.

Οι καπότες πάντως έχουν ζελατίνα οπότε έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο ότι δεν θα είναι μεταχειρισμένες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...