APPLEGEEK Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 εχει αγορασει απο το εν λογο καταστημα κανεις? εχει καλο DOA? https://askadam.gr/proion/hardware/kartes-grafikwn-gpu/karta-grafikwn-msi-geforce-rtx-2060-gaming-z-6gb-v375-008r
jerry banana Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Φίλε το μαγαζί είναι υπέροχο άριστο DOA και ποίτητα παράδοσης.Εγώ είχα παραγγείλει παλιά απο εκεί την rx 480 μου και ήρθε σε άψογη κατάσταση.Βέβαια εαν δεν με πιστεύεις μπορείς να δείς και τις εκλπληκτικες αξιολογήσεις 255 θετικες 2 αρνητικες.Μιλαει απο μονο του 1
jgeorgiou Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 το ASKADAMS είναι σκρουτζομάγαζο , έχει καλές τιμές αλλά να ξέρεις ότι η εγγύηση σε vga είναι "δύσκολο" θέμα παντού στην Ελλάδα ακόμη και στα ακριβά μαγαζιά.
Agent_Orange Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Και εγώ έχω ψωνίσει απο εκεί (κατάστημα στη Συγγρού) μου άφησαν καλή εντύπωση και κατι που μου άρεσε επειδή έιμαι και ανυπόμονος, είναι οτι όταν αναφέρουν στο site οτι κάτι είναι διαθέσιμο, ισχύει. Τώρα για DOA δεν ξέρω, δεν μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, ότι πήρα ήταν άψογο.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Και εγώ έχω ψωνίσει απο εκεί (κατάστημα στη Συγγρού) μου άφησαν καλή εντύπωση και κατι που μου άρεσε επειδή έιμαι και ανυπόμονος, είναι οτι όταν αναφέρουν στο site οτι κάτι είναι διαθέσιμο, ισχύει. Τώρα για DOA δεν ξέρω, δεν μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, ότι πήρα ήταν άψογο. σε ευχαριστω - ειχε το κουτι ζελατίνα? 9 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε το ASKADAMS είναι σκρουτζομάγαζο , έχει καλές τιμές αλλά να ξέρεις ότι η εγγύηση σε vga είναι "δύσκολο" θέμα παντού στην Ελλάδα ακόμη και στα ακριβά μαγαζιά. αρα καλυτερα να παρω κατι απο amazon?
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε Αν θυμάμαι καλά ναί. οκ 8α τους καλεσω ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε σε ευχαριστω - ειχε το κουτι ζελατίνα? Τι σόι κριτήριο είναι αυτό τώρα και ποιός σου είπε πως έρχονται όλα τα προιόντα σε ζελατίνα από το κάθε εργοστάσιο κατασκευής?
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, 3dclub είπε Τι σόι κριτήριο είναι αυτό τώρα και ποιός σου είπε πως έρχονται όλα τα προιόντα σε ζελατίνα από το κάθε εργοστάσιο κατασκευής? σοβαρα καταστηματα εχουν ζελατινα.... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Γράφεις βλακείες φιλικά πάντα.....αν θες ζελατίνα ορίστε
DsLmAnIaC Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε εχει αγορασει απο το εν λογο καταστημα κανεις? εχει καλο DOA? https://askadam.gr/proion/hardware/kartes-grafikwn-gpu/karta-grafikwn-msi-geforce-rtx-2060-gaming-z-6gb-v375-008r Άριστο DOA. Επέστρεψα μία Gigabyte AX370 Gaming K7 που σταμάτησε να κάνει post, βρήκαν το τιμολόγιο μέσω του σειριακού της αν και το είχα μαζί, την έλεγξαν για μία δύο ημέρες και μου την αντικατέστησαν με καινούργια.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Άριστο DOA. Επέστρεψα μία Gigabyte AX370 Gaming K7 που σταμάτησε να κάνει post, βρήκαν το τιμολόγιο μέσω του σειριακού της αν και το είχα μαζί, την έλεγξαν για μία δύο ημέρες και μου την αντικατέστησαν με καινούργια. εφυγα....ευχαριστω
music_lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δεν εχουν ολα τα προϊόντα ζελατίνα απο το εργοστάσιο. 4
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, music_lover είπε Δεν εχουν ολα τα προϊόντα ζελατίνα απο το εργοστάσιο. Εγώ έτσι το θέλω .. σόρρυ λεφτά δίνω 1
music_lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 49 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Εγώ έτσι το θέλω .. σόρρυ λεφτά δίνω Απλά αγόρασε μια κάρτα της οποίας το εργοστάσιο τα τυλίγει πχ η Evga. Για την MSI δεν γνωρίζω, αλλά η Gigabyte που πήρα δεν είχε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα