Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φίλε το μαγαζί είναι υπέροχο άριστο DOA και ποίτητα παράδοσης.Εγώ είχα παραγγείλει παλιά απο εκεί την rx 480 μου και ήρθε σε άψογη κατάσταση.Βέβαια εαν δεν με πιστεύεις μπορείς να δείς και τις εκλπληκτικες αξιολογήσεις 255 θετικες 2 αρνητικες.Μιλαει απο μονο του

• Thanks 1
Δημοσ.

το ASKADAMS είναι σκρουτζομάγαζο , έχει καλές τιμές αλλά να ξέρεις ότι η εγγύηση σε vga είναι "δύσκολο" θέμα παντού στην Ελλάδα ακόμη και στα ακριβά μαγαζιά.

Δημοσ.

Και εγώ έχω ψωνίσει απο εκεί (κατάστημα στη Συγγρού) μου άφησαν καλή εντύπωση και κατι που μου άρεσε επειδή έιμαι και ανυπόμονος, είναι οτι όταν αναφέρουν στο site οτι κάτι είναι διαθέσιμο, ισχύει.

Τώρα για DOA δεν ξέρω, δεν μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, ότι πήρα ήταν άψογο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Και εγώ έχω ψωνίσει απο εκεί (κατάστημα στη Συγγρού) μου άφησαν καλή εντύπωση και κατι που μου άρεσε επειδή έιμαι και ανυπόμονος, είναι οτι όταν αναφέρουν στο site οτι κάτι είναι διαθέσιμο, ισχύει.

Τώρα για DOA δεν ξέρω, δεν μου χρειάστηκε μέχρι στιγμής, ότι πήρα ήταν άψογο.

σε ευχαριστω - ειχε το κουτι ζελατίνα? 

9 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

το ASKADAMS είναι σκρουτζομάγαζο , έχει καλές τιμές αλλά να ξέρεις ότι η εγγύηση σε vga είναι "δύσκολο" θέμα παντού στην Ελλάδα ακόμη και στα ακριβά μαγαζιά.

αρα καλυτερα να παρω κατι απο amazon?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

σε ευχαριστω - ειχε το κουτι ζελατίνα?

Τι σόι κριτήριο είναι αυτό τώρα και ποιός σου είπε πως έρχονται όλα τα προιόντα σε ζελατίνα από το κάθε εργοστάσιο κατασκευής?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 3dclub είπε

Τι σόι κριτήριο είναι αυτό τώρα και ποιός σου είπε πως έρχονται όλα τα προιόντα σε ζελατίνα από το κάθε εργοστάσιο κατασκευής?

σοβαρα καταστηματα εχουν ζελατινα....

• Confused 2
Δημοσ.

Γράφεις βλακείες φιλικά πάντα.....αν θες ζελατίνα ορίστε

11.jpg

12.jpg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

εχει αγορασει απο το εν λογο καταστημα κανεις? 

εχει καλο DOA?

https://askadam.gr/proion/hardware/kartes-grafikwn-gpu/karta-grafikwn-msi-geforce-rtx-2060-gaming-z-6gb-v375-008r

Άριστο DOA. Επέστρεψα μία Gigabyte AX370 Gaming K7 που σταμάτησε να κάνει post, βρήκαν το τιμολόγιο μέσω του σειριακού της αν και το είχα μαζί, την έλεγξαν για μία δύο ημέρες και μου την αντικατέστησαν με καινούργια.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Άριστο DOA. Επέστρεψα μία Gigabyte AX370 Gaming K7 που σταμάτησε να κάνει post, βρήκαν το τιμολόγιο μέσω του σειριακού της αν και το είχα μαζί, την έλεγξαν για μία δύο ημέρες και μου την αντικατέστησαν με καινούργια.

εφυγα....ευχαριστω 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν εχουν ολα τα προϊόντα ζελατίνα απο το εργοστάσιο.

Εγώ έτσι το θέλω .. σόρρυ λεφτά δίνω 

• Confused 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Εγώ έτσι το θέλω .. σόρρυ λεφτά δίνω 

Απλά αγόρασε μια κάρτα της οποίας το εργοστάσιο τα τυλίγει πχ η Evga.

Για την MSI δεν γνωρίζω, αλλά η Gigabyte που πήρα δεν είχε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...