babality Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπερα. Φιλος εχει wind και οπως ξερουμε μπορει να παιρνει τηλεφωνο μεσα στην ευρωπαικη ενωση χωρις χρεωση σωστα? Γιατι του ζητανε 5ε καθε μηνα για να χρησιμοποιει το χρονο του πακετου που ουτως η αλλως πληρωνει? Φευγει για Κυπρο και επαθε αυτο που σας ειπα. Σε οποια χωρα και να ταξιδευω με την cosmote καρτοκινητη που εχω κανω κανονικα τηλεφωνα. Αυτου γιατι του ζητανε 5ε το μηνα? Κατι που δεν γνωριζουμε για wind εκτος του οτι ειναι κλεφται?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Είσαι σίγουρος ότι δε πληρώνεις roaming στη cosmote καρτοκινητη; μήπως είναι καρτοσυμβολαιο;
babality Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι βαζω λεπτα προς ολους καθε μηνα και απλα μου αφαιρει απο αυτα. επισης στο site της wind το λεει ξεκαθαρα. https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/hreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/ Οι συνδρομητές καταναλώνουν τον ενσωματωμένο χρόνος ομιλίας (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα) του προγράμματος ή του πακέτου τους για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. οπότε? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από babality
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, babality είπε οχι βαζω λεπτα προς ολους καθε μηνα και απλα μου αφαιρει απο αυτα. επισης στο site της wind το λεει ξεκαθαρα. https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/hreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/ Οι συνδρομητές καταναλώνουν τον ενσωματωμένο χρόνος ομιλίας (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα) του προγράμματος ή του πακέτου τους για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. οπότε? Οπότε πρέπει να το δείτε με το support της wind.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα