gdriver Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Το είχα και εγώ το ασπρόμαυρο , κάπου το 91 αγορά. Το χω ακόμα, απλά έχει εμφανίσει κάτι κάθετες μαύρες γραμμές. Λέτε να φτιάχνεται πουθενά ? υπάρχουν οδηγίες στο youtube για το πως μπορείς να το φτιάξεις. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Έχει το γκιαρμπεστ μια ρετρό κοπιά του με 500 μπιλντ ιν κλασσικά παιχνίδια. Δυνατότητα για διπλό (αν πάρεις 2) και συνδέεται και με τηλεόραση. Πολύ καλό. 15 ευρουλακια. Τζαστ σέιν... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, gdriver είπε τί μου θύμισες. mortal kombat 2, To πήρα από το μινιόν με αρκετή ανυπομονησία, και μετά από 3 ώρες το είχα τερματίσει. Απογοητεύτηκα οικτρά , από την έλλειψη χαρακτήρων , αφού από τους 14 είχε μόνο τους 8 και 2 έξτρα με κόλπο στα χειριστήρια (reptile - smoke). Έπεσα θύμα ενός συμμαθητή που έλεγε πως το mortal kombat 2 στο game boy είχε όλους τους χαρακτήρες και πως το έχει ήδη πάρει για το δικό του game boy και κάτι τέτοια. Φυσικά μετά έκανε τον κινέζο σαν κλασσικός έλληνας. Τέλος πάντων όταν έφτανες στον τελευταίο χαρακτήρα , τον shao khan, αν χρησιμοποιούσες όλα τα κόλπα τον περνούσες δύσκολα. Είχε όμως ένα κόλπο. Αν στεκόσουν ακίνητος και την κατάλληλη στιγμή καθώς σε πλησίαζε, απλώς πατούσες το Α , την απλή κλωτσιά δηλαδή, τότε με 4 μόνο τέτοιες τον έβγαζες νοκ αουτ και double flawless. Αλλά ναι , ο goro στο πρώτο ήταν απλώς pain in the ass. O πιο δύσκολος χαρακτήρας από όλους. ξενέρα μεγάλη , που η nintendo, είχε αλλάξει όλα τα fatalities σε πιο politically correct κινήσεις χωρίς τη βιαιότητα του παιχνιδιού, και ένα απερκατ που διαρκούσε 80 χρόνια. Στο mortal kombat 2 διορθώθηκαν πολλές παθογένειες στο game boy . Θυμάμαι και έναν αντίστοιχο κωδικό με τα χειριστήρια του master system για το mortal kombat 1, δεν ξέρω αν ίσχυε και για το game gear , όπου σου έβγαζε μήνυμα στην τηλεόραση , now entering kombat, και είχε όλα τα αίματα και τη βιαιότητα. Αν δεν τον ήξερες, απλώς έπιαζες ξύλο χωρίς αίματα και fatalities. Δεν το είχα στο game gear το mortal kombat στο master system το είχα. Ακόμα θυμάμαι την κόντρα super nintendo - mega drive για το αίμα στο mortal kombat πάντως τότε πιτσιρικάς η sega φαινόταν πιο "αντρική" εταιρία στα μάτια μου. Είμουν "segakias" 😂 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από lnwolfgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι το gameboy και το playstation είναι τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα κονσολών, ακόμα και για τους άσχετους με αυτά τα θέματα. Εντυπωσιακό στην εποχή του, αν και βγήκαν πιο εντυπωσιακά μετά όπως τα lynx και gamegear, αλλά δεν ξέρω τι νόημα θα έχει η επανακυκλοφορία και σε τι μορφή θα το βγάλουν (αν το βγάλουν) για να μην είναι απλά διακοσμητικό και να μπορεί να παίξει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Επική Τιτανοτεράστια κονσόλα ! θυμάμαι την πρώτη φορά όταν είχα δει ένα παιδί να το έχει φέρει απο Αμερική,αρκετούς μήνες πρίν κυκλοφορίσει εδω ! μας είχαν πέσει τα σαγώνια ρε παιδιά,φοβερό κόλλημα,με την κίνηση και τον ήχο του,το μόνο κακό ήταν πως προσπαθούσαμε να βρούμε σωστή γωνία με τον φωτισμό για να μπορούμε να το δούμε τα 2-3 άτομα γύρω απο αυτόν που έπαιζε Τότε ως φορητά υπήρχαν εδω μόνο τα LCD παιχνιδάκια στύλ Game and Watch και κάποια μεγαλύτερα φωτιζόμενα απο πίσω,με σχέδια ήδη σχεδιασμένα στήν οθόνη που απλά φωτίζονταν διαδοχικά δίνοντας αίσθηση της κίνησης.Ηταν τότε αρκετά ακριβό για να το αποκτήσω και για να πάρω και παιχνίδια και έπαιζα μόνο δανεικό απο κάνα 2 φίλους μετά απο παρακάλια και ανταλαγές..ώσπου τελικά με κέρδισαν λίγο αργότερα οι Home computers (Spectrum/commodore 64 και μετά οι κονσόλες στήν τηλεόραση μετά παλι Amiga κλπ όμως πάντα θυμάμαι με αγάπη και θαυμασμό το Gameboy ως την κονσόλα που πραγματικά έφερε την επανάσταση στο φορητό gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Η πιο ποιοτική φορητή κονσόλα όλων των εποχών... έτσι απλά... Είχα το αυθεντικό πρώτο μοντέλο του Gameboy και είχα λιώσει Tetris, Super Mario Land 1 & 2... Believe it or not, ήταν η μοναδική κονσόλα που απέχτησα (ήταν δώρο) και στεναχωρέθηκα πολύ όταν χρειάστηκε να την αποχωριστώ, κι αυτό συνέβη μόνο όταν μου χάλασε η οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τοσες πολλες ωρες με τα παιχνιδια του απο το 1991 μεχρι σημερα. Φανταστικο μηχανημα με ανεπαναληπτους τιτλους. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια, δυσκολευομαι να επιλεξω αγαπημενο παιχνιδι απο τα εκατονταδες που επαιξα και απολαυσα, ιδιαιτερη μνεια ομως στο ανεπαναληπτο Fortress of fear και την επικη μουσικη της εισαγωγης του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ένα που του πέρασα backlight και το ψιλο-έφτιαξα από την αρχή (με ανταλλακτικά από Dead Pan Robot). Πήρα και Everdrive GameBoy κασέτα που με microSD περνάς όσα games θες. Πολύ ωραία φάση, οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι το SNES ήταν άλλο επίπεδο. 2 ώρες πριν, anarchy79 είπε Το είχα και εγώ το ασπρόμαυρο , κάπου το 91 αγορά. Το χω ακόμα, απλά έχει εμφανίσει κάτι κάθετες μαύρες γραμμές. Λέτε να φτιάχνεται πουθενά ? Φτιάχνεται ναι. Αφού το έκανα εγώ, σίγουρα θα μπορείς και συ. Έχει βίντεο στο YouTube, εγώ ένα τέτοιο ακολούθησα: https://www.youtube.com/watch?v=-Cj5Pzuz06M Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από butters 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Είχα κερδίσει ένα gameboy σε έναν διαγωνισμό του θρυλικού περιοδικού Pixel! To tetris στο gameboy λογικά είναι το καλύτερο tetris που έχει κυκλοφορήσει από άποψη gameplay αλλά και γραφικών για την εποχή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Πόσες ώρες έλεγα τα κάλαντα για να κάνω upgrade στο Color και μετά άλλες τόσες στο Jumbο για να επιλέξω χρώμα! [άξιζε όμως] 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Masamune είπε "Τα επόμενα χρόνια η Nintendo προχώρησε στην κυκλοφορία διαφόρων μοντέλων όπως το Game Boy Pocket, Game Boy Micro, Game Boy Light, με τον κύκλο να κλείνει το 2001 με το Game Boy Advance. " Το άρθρο έχει λάθος στη παραπάνω πρόταση, το Game Boy Micro δεν ανήκε στην οικογένεια του απλού game boy μαζί με τα Pocket και Light, αλλά ήταν ένα βελτιωμένο μοντέλο του Game Boy Advance. Κυκλοφόρησε πολύ αργότερα, μετά κι από το GBA SP, το 2005. Έβγαλε, το Wario Land 4 κυκλοφόρησε για το GBA, ενώ βγήκαν και 2D Wario παιχνίδια για τα DS και Wii. Απλά σήμερα πιο γνωστά παιχνίδια με τον ξάδερφο του Mario είναι η σειρά Wario Ware. I will do some research and edit Wario Land: Super Mario Land 3 (Game Boy - 1994) 1993 Virtual Boy Wario Land (Virtual Boy - 1995) Wario Land II (Game Boy/Game Boy Color - 1998) Wario Land 3 (Game Boy Color - 2000) Wario Land 4 (Game Boy Advance - 2001) Wario World (Gamecube -2003) Wario: Master of Disguise (Nintendo DS - 2007) Wario Land: Shake It! (Wii - 2008) Σαν να μου ξέφυγαν λίγα… βρήκα δουλειά για το Πάσχα, Τα wario ware δεν τα μετράω. 6 ώρες πριν, Vlad27 είπε Εννοείς το Super Mario Land 3: Wario Land που ήταν στο gameboy ή το Wario Land 3 που ήταν στο gameboy colour; Το πρώτο το έχω λατρέψει αλλά το δεύτερο δεν το έπαιξα ποτέ, οπότε ίσως πρέπει να ξαναπάρει μπρος ο emulator. Εννοούσα το Super Mario Land 3: Wario Land, στο GAMEboy “fat” το κλασικό πρώτο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Είχε αρρωστήσει κάνεις με το Solomon's club στο gameboy /Solomon's key στο Νes? Ίσως το πιο έξυπνο παιχνίδι που έχω παίξει ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyropas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ooaris είπε Έχει το γκιαρμπεστ μια ρετρό κοπιά του με 500 μπιλντ ιν κλασσικά παιχνίδια. Δυνατότητα για διπλό (αν πάρεις 2) και συνδέεται και με τηλεόραση. Πολύ καλό. 15 ευρουλακια. Τζαστ σέιν... Καλό είναι αλλά όλα τα παιχνίδια είναι του ΝΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ooaris είπε Είχε αρρωστήσει κάνεις με το Solomon's club στο gameboy /Solomon's key στο Νes? Ίσως το πιο έξυπνο παιχνίδι που έχω παίξει ever. Εγω το έπαιζα στα Arcade και στό PC ήταν καταπληκτικό παιχνίδι με πανέξυπνο gameplay,αλλά αρκετά δύσκολο για την εποχή του θυμάμαι πως δύσκολα έφτανα πιο μακριά απο την 8-9η πίστα .. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα