Προς το περιεχόμενο

30 χρόνια Nintendo Game Boy

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο μου ηλεκτρονικό,  θυμάμαι αξέχαστα το είχαν παραγγείλει οι γονείς μου από το LaRedoute  το '91 (3η Δημοτικού) με τo tetris. Και αργότερα πήρα το πρώτο μου game, το Zelda Link's Awaking(ακόμα το αγαπημένο μου) από τοπικό Super Market!!! Τα είχαν εκεί που έχουν τώρα τα ξυραφάκια δίπλα στα ταμεία.

Τα έχω ακόμα στα κουτιά τους σε μια παλιά κούτα με καμιά 30αριά παιχνίδια ακόμα και μερικά τεύχη σαΐνια με κωδικούς cheat.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός  που πλέον έχει παίξει ο γιος μου με αυτά.

Επεξ/σία από foxgre
  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αγόρασα με τα χρήματα που μάζευα καιρό + τα κάλαντα του 1991... Λιώσιμο το probotector που το πήρα 11.000δρχ από τον Λαμπρόπουλο και για αλλαγή tetris που ήταν δώρο μαζί με την κονσόλα. Ίσως η καλύτερη κονσόλα που είχα ποτέ και είχα πολλές μετά το Gameboy.

• Like 7

Πραγματικά ατελείωτες ώρες μέσα στην τουαλέτα με το Game Boy...

Έπρεπε να πάρει βραβείο προϊόντος υποβοήθησης σε θέματα δυσκοιλιότητας. Να πηγαίνεις σε Γαστρεντερολόγο και να λέει στη μάνα σου "Δυσκοιλιότητα έχει το παιδι; Μην ανησυχείτε υπάρχει λύση μη φαρμακευτική!"

download (1).jpeg

• Like 1

3 λεπτά πριν, omghi2u είπε

Για λιγο καιρο , βγηκε το game light ή light boy Μετα και παιζαμε και στα σκοταδια !

Το έχω ακόμα μάλιστα είχα κάνει πατέντα και του είχα έναν μετασχηματιστή πάνω στα 3v γιατί το κανονικό έτρωγε τις 2χΑΑ για πλάκα!!!

• Like 2

Respect, 2 ειχα σπασει. Κι αυτη με το μεγεθυντικο την ειχα, αλλα στραβωνοσουν, και ειχα και μια αλλη της nintendo σαν κουτι που επαιρνε και 8 κασετουλες μεσα. Αλλες εποχες. Βεβαια η κονσολα της καρδιας μου δεν ειναι αυτη αλλα το NES που εχω ακομα με μεγαλη συλλογη σπανιων cartridges μιας και το ειχα απο το 1987-88. Ολα αυτα περασαν ομως και δε ξαναγυριζουν και οποιος δεν τα προλαβε δεν θα καταλαβει

Castlevania, το πάτωμα με τα καρφιά να σε πλησιάζει και ο ιδρώτας να τρέχει νερό για να μην ξαναπάς πάλι πίσω για 10η και βάλε φορά. Τι δεξιοτεχνία και πειραματισμό ήθελαν εκείνα τα platform. Τώρα τα games παίζονται σχεδόν μόνα τους. Άλλη φιλοσοφία gameplay με έμφαση στη διάρκεια παρά στην ποιότητα.

• Like 4

1 hour ago, CONAN_ said:

Ειχα κανονικό και pocket τα οποια δουλευουν ακόμα :)  

Απο τα καλύτερα παιχνίδια του, Legend of Zelda: Link's Awakening . Επικό adventure !!!!   

Μαζί με Gargoyle's Quest και Fortress of Fear. Ισως από τα καλυτερα παιχνίδια του Game Boy.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...