Προς το περιεχόμενο

30 χρόνια Nintendo Game Boy

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε

ακόμα το εχω και δουλεύει κανονικά!

ε ρε, ούτε save ούτε τίποτα!

τελείωναν οι μπαταρίες την ώρα που έπαιζες, το κόκκινο λαμπάκι έσβηνε σιγά σιγά και έτρεχε μαύρο δάκρυ

Είχε γνήσιο αντάπτορα για μπριζα . Εννοείτε τον είχα αγοράσει και ησύχασα τουλάχιστον στο σπίτι !!!😜

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει να το πηρα καπου το 91, επειδη οι κασσετες ηταν ακριβες νοικιαζα με την εβδομαδα θυμαμαι απο ενα μαγαζι στην Στουρναρη, μετα το πουλησα και πηρα game gear και ξαναπηρα ενα φανταρος το 1994 το οποιο παιζει ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι παπουδες εδώ; και ωραίες εποχές και πανε αυτα τα χρόνια και και ρε αντε σταματήστε το κλαψιμο. Γενικοτερα το λεω

Και τωρα μπορείτε να το παίξετε. Τι μπαταρίες δεν έχετε; Το έπιασαν τα ανιψιά μου και τα πρωτα 2 πράγματα που ειπαν οταν το άνοιξαν ήταν: Ο λέει Nintendo. O έχει ήχο.

Επεξ/σία από therion13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύγουστος 1989
Είμαι διακοπές στο χωριό με τον παππού και την γιαγιά και οι δικοί μου έχουν φύγει ήδη απο τον Ιούλιο για Αμερική για να δούν τον θείο μου και να κάτσουν εκεί και για διακοπές.

Οταν επέστρεψαν αρχές Αυγούστου θυμάμαι μου φέρανε δώρο απο τον Θείο μου, ένα παιχνίδι που λεγότανε Game Boy μαζί με Τetris και Super Mario Land.
Τι να είναι αυτό σκέφτηκα ενώ το κρατούσα? Το ανοίγω. Κάψιμο!
Ολα τα παιδιά είχαν φάει κόλλημα όταν το έπαιρνα μαζί έξω και Ελλάδα ήρθε ενάμιση ή δύο χρόνια αργότερα γιατί θυμάμαι δεν έβρισκα άλλα παιχνίδια...
Αναμνήσεις λέμε τώρα!

Επεξ/σία από razimar
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ όλοι είχαμε κάποτε αλλά προς τι η retroλαγνοια θα μας βγάλουν κάνα mini παλι ;;  . Υπάρχει και dev-kit τώρα που μπορείς να συνθέσεις GB enhanced games χωρίς γνώση προγραμματισμου . Και το δικό μου το χω ακόμα σε λευκή θήκη με επαναφ. μπαταρίες  / που χαν γίνει σκόνη από τις δεκαετίες :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Όποιος δεν έχει αφήσει τις μπαταρίες να φορτισούν στον ήλιο για να κερδίσει μισή με μία ώρα παιχνιδιού, δεν μπορεί να το καταλάβει. Αν τις αφήνες πολλές ώρες στον καλοκαιρινό ήλιο, υπήρχε πιθανότητα να τις χαλάσεις. Αθάνατες παλιές καλές αλκαλικές μπαταρίες!

• Like 3

8 ώρες πριν, ELMastas είπε

Εγω το έπαιζα στο Arcade και στό PC ήταν καταπληκτικό παιχνίδι με πανέξυπνο gameplay,αλλά αρκετά δύσκολο για την εποχή του θυμάμαι πως δύσκολα έφτανα πιο μακριά απο την 8-9η πίστα ..

Εγω εκρυβα το νιντεντο να μην φαινεται οτι ειναι ανοιχτο και εκλεινα την τηλεοραση για να το συνεχισω την επομενη μερα.... Πρεπει να εμεινε καμμια εβδομαδα ανοιχτο για το τερματισω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, zio10 είπε

Νομίζω ότι το gameboy και το playstation είναι τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα κονσολών, ακόμα και για τους άσχετους με αυτά τα θέματα. 

Εντυπωσιακό στην εποχή του, αν και βγήκαν πιο εντυπωσιακά μετά όπως τα lynx και gamegear, αλλά δεν ξέρω τι νόημα θα έχει η επανακυκλοφορία και σε τι μορφή θα το βγάλουν (αν το βγάλουν) για να μην είναι απλά διακοσμητικό και να μπορεί να παίξει κάποιος.

είναι δύσκολη η επανακυκλοφορία του, δεδομένης της ύπαρξης rasberry game boy, και του ενός εκατομμυρίου κλώνων του επίσης. Το μόνο δηλαδή που θα προσφέρει στον αγοραστή είναι το αυθεντικό λογότυπο στη συσκευή. Όλα τα άλλα τα έχουν ήδη σκεφτεί διάφοροι ανεξάρτητοι.

για το lynx , τα παιχνίδια ήταν ανύπαρκτα σχεδόν. Πολύ ικανή και πρωτοπορειακή για την εποχή της αλλά χωρίς το βασικότερο. Παιχνίδια.

Επεξ/σία από gdriver
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, gdriver είπε

είναι δύσκολη η επανακυκλοφορία του, δεδομένης της ύπαρξης rasberry game boy, και του ενός εκατομμυρίου κλώνων του επίσης. Το μόνο δηλαδή που θα προσφέρει στον αγοραστή είναι το αυθεντικό λογότυπο στη συσκευή. Όλα τα άλλα τα έχουν ήδη σκεφτεί διάφοροι ανεξάρτητοι.

για το lynx , τα παιχνίδια ήταν ανύπαρκτα σχεδόν. Πολύ ικανή και πρωτοπορειακή για την εποχή της αλλά χωρίς το βασικότερο. Παιχνίδια.

Ακριβώς τα ίδια ίσχυαν για τα nes snes και όμως αυτό δεν σταμάτησε την Nintendo αλλά ούτε και το καταναλωτικό κοινό να εξαντλήσει τα αποθέματα τους πρώτους κιόλας μήνες. 

Απλα αν θες κάτι πολύ το αγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Δεν νομίζω να το αγόραζα προσωπικά, αλλά αν έβγαινε το colour με φωτιζόμενη οθόνη κάτω από 90€ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη, με την προϋπόθεση να έχει ενσωματωμένη μνήμη με παιχνίδια αλλά να δέχεται και τις κασέτες.

Επεξ/σία από JIMYB3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...