motherfather Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή την κονσόλα. Παιδικές αναμνήσεις, νονσταλγία και ρομαντικές εποχές ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Ένας από τους λόγους για τον οποίο ξεκίνησα την ρετρό συλλογή παιχνιδοκονσολών είναι ακριβώς για να εξαγοράσω λίγες από εκείνες τις ανέμελες στιγμές της παιδικής μου ηλικίας. Παρεπιπτόντως, δεν μπορώ να μην σχολιάσω την ατυχή επιλογής της φωτογραφίας του άρθρου με την΄ backlight οθόνη του gameboy. Όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα που κάναμε ως παιδιά να παίξουμε μετά τη δύση του ηλίου λόγω έλειψης backlight φωτισμού.. ❤️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Από τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις η καλύτερη φορητή κονσόλα, 6 ετών ήμουν όταν μου το είχανε πάρει και απλά το λάτρεψα, ακόμα θυμάμαι τον καταστηματαρχη που είπε ξέρει να παίζει; είχα πάρει τον lucky look τότε. Επίσης οι μπαταρίες πάρα πολλές που έφαγα, και εκείνη την εποχή στα σούπερ δεν βρίσκαμε και πολλές μπαταρίες της έπαιρναν πακέτα τα άλλα παιδιά για τα δικά τους gameboy, μόνο στα περίπτερα αν έβρισκες και εκεί θυμάμαι είχε τις απλές όχι τις αλκαλικές. Τελευταία μου σκάσανε κάτι κινέζικες μπαταρίες της πλάκας, ευτυχώς μετά από χρόνια άλλαξα τις επαφές δουλεύει τώρα με την πρώτη άλλα το θέμα είναι ότι δεν παίζει καμία κασέτα και δεν ξέρω τον λόγο το καθάρισα και με βατονετα μέσα τις επαφές και με καθαρό οινόπνευμα τίποτα αρχίζει λίγο η κασέτα και κολαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyropas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι είχα έναν 286 και αυτό είχε καλύτερα παιχνίδια . Δεν μπορούσα να διανοηθώ τότε, πως κοτζάμ πισι είχε κατά πολύ χειρότερα παιχνίδια . 150 δρχ χαρτζιλίκι κάθε μέρα τα μάζευα για να πάρω κασέτα που ήτανε πανάκριβες λόγω της αδύναμης δραχμής . 12.900 είχανε τα ΑΑΑ παιχνίδια και τα πιο μάπα πέφτανε ως και 8000 δρχ. 4000-5000 Νομίζω ήτανε το ημερομίσθιο τότε 250-300 δρχ είχανε οι αλκαλικές μπαταρίες τότε που την παλεύανε 2-3 μέρες γιατί οι απλές ήτανε κλάυτα. Άπειρα λεφτά για μπαταρίες αλλά ευτυχώς ο πατέρας μου μόνταρε ένα μετασχηματιστή και τη βόλευα έτσι από κάποια στιγμή και μετά. Όλα τα παιχνίδια τερματιζόταν στη βδομάδα, στην χειρότερη περίπτωση, οπότε είμασταν για άλλη κασέτα ... Θυμάμαι ένα ποδοσφαιράκι της νιντεντο το τερμάτισα με το πρώτο παιχνίδι !!! Super mario land 2 , έπος . Η μουσικούλα και οι χαρούμενοι κόσμοι , δημιουργούσαν απίστευτα χαρούμενη διάθεση. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από spyropas 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, spyropas είπε 150 δρχ χαρτζιλίκι κάθε μέρα τα μάζευα για να πάρω κασέτα που ήτανε πανάκριβες λόγω της αδύναμης δραχμής . 12.900 είχανε τα ΑΑΑ παιχνίδια και τα πιο μάπα πέφτανε ως και 8000 δρχ. 4000-5000 Νομίζω ήτανε το ημερομίσθιο τότε Ναι ρε φίλε!Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. 1,5 μήνα νηστικός στο σχολείο +κεράσματα γενεθλίων,για τις 9000 δρχ του r-type. Διαφορετικά χρόνια τότε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 "Τα επόμενα χρόνια η Nintendo προχώρησε στην κυκλοφορία διαφόρων μοντέλων όπως το Game Boy Pocket, Game Boy Micro, Game Boy Light, με τον κύκλο να κλείνει το 2001 με το Game Boy Advance. " Το άρθρο έχει λάθος στη παραπάνω πρόταση, το Game Boy Micro δεν ανήκε στην οικογένεια του απλού game boy μαζί με τα Pocket και Light, αλλά ήταν ένα βελτιωμένο μοντέλο του Game Boy Advance. Κυκλοφόρησε πολύ αργότερα, μετά κι από το GBA SP, το 2005. 2 hours ago, Havik said: Είχε ένα από τα καλύτερα game, το Warrio land 3, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν έβγαλε και άλλα στις υπόλοιπες κονσόλες της… Έβγαλε, το Wario Land 4 κυκλοφόρησε για το GBA, ενώ βγήκαν και 2D Wario παιχνίδια για τα DS και Wii. Απλά σήμερα πιο γνωστά παιχνίδια με τον ξάδερφο του Mario είναι η σειρά Wario Ware. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1991, σπάσιμο κουμπάρα, ΜΙΝΙΟΝ. Η απόλαυση και μπαταρίες με τους τόνους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aris1986 είπε 1991, σπάσιμο κουμπάρα, ΜΙΝΙΟΝ. Η απόλαυση και μπαταρίες με τους τόνους. τώρα που είπες ΜΙΝΙΌΝ φιλε μου ξύπνησες τρελες αναμνήσεις , κάθε μέρα σχεδόν τα καλοκαιρια ξεκίναγα από Κουκάκι περπατώντας μέσο πλακας και Αιόλου για να πάω να παίξω τζάμπα γιατί φράγκα να αγοράσω τότε κονσόλα δεν παίζανε , πολύ αργότερα κατάφερα να μαζέψω λεφτά να πάρω κάτι δικό μου , θυμάμαι εκεί στον τρίτο η τέταρτο όροφο να γίνετε χαμός και να τσακωνόμαστε δεκάδες παιδιά για το ποιος έχει σειρά , φυσικά τι μερίδα του λέοντος την είχανε οι μεγαλύτεροι και οποτε φεύγανε παίζαμε και εμείς τα μικρότερα , 11-12 χρόνον εγώ τότε πήγαινα ομόνοια μονος μου φανταστείτε ,σήμερα τρία άτομα περνάμε τον γιο μου ίδια ηλικία ένα δρόμο απέναντι να πάει σχολειό , ήτανε ωραίες εποχές τότε και όχι μονο όσο αφορά το gaming , νομίζω τι κοινωνία μας την έχει διαβρώσει ο φόβος και σε αυτό έχει συμβάλει σχεδόν στο 100% η τηλεόραση γιατί κάπου την ίδια εποχή ξεκίνησαν και τα ιδιωτικά κανάλια με τι καθημερινή τους προπαγανδα και υπερβολή Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από MTX 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο και είχα απογοητευτεί απόλυτα σαν χρήστης Amstrad, Amiga 500. Απαίσια γραφικά, γελοίος ήχος και κανένα καλό παιχνίδι. Αλλά άσχετα απ' αυτά, μόνο η έλλειψη saves το καθιστούσε άχρηστο. Το πούλησα σχεδόν αμέσως. 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Havik είπε Αθάνατο και άπειρες μπαταρίες, οικολογική συνείδηση μηδέν. Είχε ένα από τα καλύτερα game, το Warrio land 3, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν έβγαλε και άλλα στις υπόλοιπες κονσόλες της… Εγω μετα απο καποιο σημειο χρησιμοποιουσα μετασχηματιστη after market για απειρο λιωσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, margaritagr είπε Επικό κάψιμο το συγκεκριμένο Αν εννοεις το super mario land 3 που ηταν με τον Wario, τρελο καψιμο!!! Ακομα και το cheat θυμαμαι με το select οταν εκανες pause και τα εβαζες ολα 999. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) H εποχή που μας έκαναν χαρούμενους απλά παιχνιδακια,χωρίς να κοιτάμε γραφικά,fps,οθόνες και άλλα παρόμοια. Η αθάνατη αυτή εποχή που έπαιρνες ένα νέο παιχνίδι και σε έκανε χαρούμενο για πολύ καιρό,χωρίς να σε νοιάζει να έχεις άπειρα παιχνίδια και να λες δεν έχω τι να παίξω, όπως τωρα. Είχες1-2 κασέτες και ήσουν πλήρης.τα έπαιζες ξανά και ξανά και ήσουν το ίδιο χαρούμενος και έκανες και ανταλλαγές με άλλους Όταν και αν ξαναβγεί θα γίνει πάταγος.οι γενιές οι δικές μου (κοντά στα 30 η και μεγαλύτεροι) το έχουμε λιώσει το gameboy από την πρώτη του έκδοση μέχρι την τελευταία.απιστευτες αναμνήσεις Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από stelios18120 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakatema Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ήμουν όταν μου το έφεραν από Γερμανία μόλις είχε βγει, είχα λιώσει να παίζω διπλό τέτρις με ένα φίλο στη γειτονιά ενώ άλλοι παίζανε αυτό το μπάλα νομίζω λέγεται χαχα. Gargoyles, Ducktales, Super Mario, αναμνήσεις.. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από sakatema 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 σίγουρα θα κυκλοφορήσει σε καμία έκδοση από αυτές τις επετειακές. το πρόβλημα είναι όμως ο πολύς ανταγωνισμός από διάφορα γατόνια που έχουν στριμώξει στην αυθεντική θήκη του game boy το rasberry 3 pi, και έχουν φτιάξει ένα εκπληκτικό game boy. Η nintendo θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της. Συν της άλλης είναι και κάποιες ανεξάρτητες κατασκευές , όπως gpd xd plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaVaNeZoS Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το GameBoy Color ξεχάσατε στο τέλος, πρίν το Advance...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlad27 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Havik είπε Αθάνατο και άπειρες μπαταρίες, οικολογική συνείδηση μηδέν. Είχε ένα από τα καλύτερα game, το Warrio land 3, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν έβγαλε και άλλα στις υπόλοιπες κονσόλες της… Εννοείς το Super Mario Land 3: Wario Land που ήταν στο gameboy ή το Wario Land 3 που ήταν στο gameboy colour; Το πρώτο το έχω λατρέψει αλλά το δεύτερο δεν το έπαιξα ποτέ, οπότε ίσως πρέπει να ξαναπάρει μπρος ο emulator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα