pados1002 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα... Προσπαθώ να βρω τρόπο για να έχω πρόσβαση στο D7000 απομακρυσμένα κυρίως αν χρειαστεί να ξυπνήσω το PC μέσω WOL... Έχω σεταρισμενο dyndns το οποίο δουλεύει μια χαρά για τις δουλειές που το θέλω... Δεν ξέρω όμως πως να το χρησιμοποιήσω για το remote access... Καμία ιδέα? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από pados1002
M@dB0x Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Αν ολα ειναι οκ και το WOL δουλευει στο bios, τοτε το μονο που χρειαζεσαι ειναι (π.χ.) ενα app στο κινητο σου που στελνει magic packets.
pados1002 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, M@dB0x είπε Αν ολα ειναι οκ και το WOL δουλευει στο bios, τοτε το μονο που χρειαζεσαι ειναι (π.χ.) ενα app στο κινητο σου που στελνει magic packets Υπάρχει ένα θέμα εδώ... Το WOL έχει προστεθεί σε modded firmware του ancistrus το οποίο δε δουλεύει όπως θα δούλευε σε κάποιο router το οποίο θα έκανε bind τη MAC με την IP... Δηλαδή σε TeamViewer δούλεψε αλλά μόλις έκανα reboot το router δεν μπόρεσε να το ξυπνήσει... Μέσω του router όμως στην καρτέλα wol δουλεύει πάντα καθώς εκεί μόνο είναι "καρφωμενη" η IP με τη MAC... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από pados1002
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα