KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Μου το κλέψανε το Σάββατο πρωί από τον νέο κόσμο , οποίος το δει κάπου ας επικοινωνήσει μαζί μου , Δίνεται αμοιβή, Έχει βαμμένη μαύρη σχάρα και το πλαστικό της εξάτμισης , Μπλε χειρολαβές και Αντιολισθητικη σέλα , Αυτοκόλλητα monster πράσινα δεξιά και αριστερά, Μόλις του είχα βάλει ελαστικά city pro michelin Kymco jetix 125 μαύρο μοντέλο 2012 Αριθμός ΟΚΙ 927 Ευχαριστώ 2
christopher0016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μακάρι να το βρεις φίλε ! Το είχες δεμένο με 2 αλυσίδες όπως στην φώτο όταν το πήραν;; Μια συμβουλή μην το δένεις χαμηλά να μην ακουμπάει η αλυσίδα στο πεζοδρόμιο ώστε να δυσκολεύτουν να την κόψουν με ψαλίδι. 1
stefan123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Τουλάχιστον το είχες ασφαλισμενο;Δύσκολα να το βρεις τώρα...Κρίμα παντως 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ναι το ξέρω παιδιά ,πάει το μιχανακι τώρα δύσκολα να βρεθεί, Την μέρα που το κλέψανε δεν είχα βάλει τίποτα ήταν χωρίς λουκέτα και αλυσίδες, Ήταν με απλή ασφάλεια δεν καλύπτει την κλοπή , Μήπως είμαι τυχερός και το έχουν παρατήσει πουθενά , Ευχαριστώ
kiriakos500 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εννοειται οτι το εχεις δηλωση στην αστηνομια για να μην γινει τιποτα με το μηχανακι σου... τα κλεφτρονια το κανουν βιδες κομματια για ανταλλακτικα και τα πουλανε σε ''συνεργαζομενα μαγαζια'' που πουλανε ανταλλακτικα .... η σε αγγελια.... "πωλουντε ανταλακτικα για jetix'' Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από kiriakos500 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Το πρώτο που έκανα ήταν να δηλώσω την κλοπή 1 1
costacurta Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, stefan123 είπε Τουλάχιστον το είχες ασφαλισμενο Παπί με ασφάλεια κλοπής στην Ελλάδα... ??? Μαν μακάρι να το βρεις έστω πουθενά, τα μ............να πάνε τέσσερα τέσσερα και τα τα εξαφανιζουν σε δευτερόλεπτα μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστα σημεία. Είναι μάστιγα τα παπάκια 1
bigoulas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Φίλε μου δύσκολα τα πράγματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ βρήκα ένα DT που μου είχαν βουτήξει σε ένα μικρό στενό κάθετο στην Ευδόξου και το παπί ενός φίλου στον λόφο Λαμπράκη. Επίσης έχω δει πολλές φορές λυμένα στην γέφυρα πίσω απ τον Σκλαβενίτη (Μάχης Αναλάτου) και στην Φραντζή στην πλατεία(Σταυρός του νότου). Μακάρι να το βρείς. 1
xrhstosiak Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 τον επομενο καιρο ριχνε και κανα ματι σε αγγελιες παντου ακομα και στα ανταλλακτικα μακαρι να βρεις ακρη 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δυστυχώς δύσκολα να βρεθεί τώρα ,θα κάνω καμιά βόλτα στην γειτονιά μήπως το έχουν πετάξει πουθενά , Εννοείται πως θα τσεκαρω τις αγγελίες συνεχώς 😠
panoskatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, xrhstosiak είπε τον επομενο καιρο ριχνε και κανα ματι σε αγγελιες παντου ακομα και στα ανταλλακτικα μακαρι να βρεις ακρη Δεν τα βάζουν σε αγγελιες τα κλεμμένα, τσάμπα χρόνο θα καταναλώσει ο ts. Θα δει κανένα που του μοιάζει κιόλας και θα τρέχει τσάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα