Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Choulio είπε

Το Mueller report δεν απεδειξε τιποτε; Τι λες; Ισα-ισα αποδειχθηκε οτι οι ρωσοι επηρεασαν τις εκλογες. Απλα δεν αποδειχθηκε οτι ηταν μπλεγμένος ο Τραμπας και το επιτελειο του.Δεν αποδειχθηκε όυτε οτι δεν ηταν μπλεγμένος βεβαια...

Τίποτα απολύτως δεν απέδειξε σχετικά με τις επι 2 χρόνια εικασίες των Δημοκρατικών,που μιλουσαν ευθέως για ρώσους χακερς που λιγο πολύ καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Η επιλογή να τζογαρουν πολιτικα με συνομωσιολογιες της απέναντι πλευρας τυπου Alex Jones,τους γύρισε μπούμερανγκ και χαντακωσε την όποια αξιοπιστία των mainstream μεσων που βάφτιζαν ειδήσεις τους ευσεβείς πόθους.

Αφηνω το θέμα Τραμπ απ εξω,καθως το πόρισμα ειναι ξεκαθαρο.(ακομα κλαίει η Maddow) 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Choulio είπε

Το Mueller report δεν απεδειξε τιποτε; Τι λες; Ισα-ισα αποδειχθηκε οτι οι ρωσοι επηρεασαν τις εκλογες. Απλα δεν αποδειχθηκε οτι ηταν μπλεγμένος ο Τραμπας και το επιτελειο του.Δεν αποδειχθηκε όυτε οτι δεν ηταν μπλεγμένος βεβαια...

Βασικα λεει οτι την ήθελαν και προσπαθουσαν αλλα δεν τα καταφεραν λογω ανικανότητας των εμπλεκομενων, δλδ συγγενων και συνεργατων του Τραμπ. Παρουσιαζει και πως προσπαθησε να σταματησει την έρευνα αλλα οσοι αναγκαστηκαν να μεσολαβησουν, δεν υπακουσαν  και παραιτηθηκαν. Τελικα ο τιτλος Stupid Watergate ειναι ταιριαστος

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ntsikos είπε

Εγώ απορώ γιατί ανεβαίνουν θέματα περί cyber security στο insomnia. Οι μισοί που τα διαβάζουν δεν καταλαβαίνουν καν τι γράφει το συγκεκριμένο άρθρο

Απορώ με κάτι ερωτήσεις. Το εβδομαδιαίο θέμα όπου Ρώσοι, Κινέζοι και λοιποί μαδουραίοι απειλούν την ιδιωτικότητά μας. Μπορεί να γράφονται τα ίδια, αλλά τουλάχιστον είναι με άλλη σειρά ρε αδερφέ. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εμπεδώσει και ο τελευταίος ότι τα μυστικά μας είναι ασφαλή μόνο σε δυτικούς δεν ξέρω, είναι να απορεί κανείς με την πάρτη μας δηλαδή.

Meanwhile:

"Για την ώρα, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η Huawei εγκαθιστά κερκόπορτες στο λογισμικό της ή άλλα μέσα κατασκοπείας στον εξοπλισμό της", 

αυτό έλειπε να ζητάμε αποδείξεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Απορώ με κάτι ερωτήσεις. Το εβδομαδιαίο θέμα όπου Ρώσοι, Κινέζοι και λοιποί μαδουραίοι απειλούν την ιδιωτικότητά μας. Μπορεί να γράφονται τα ίδια, αλλά τουλάχιστον είναι με άλλη σειρά ρε αδερφέ. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εμπεδώσει και ο τελευταίος ότι τα μυστικά μας είναι ασφαλή μόνο σε δυτικούς δεν ξέρω, είναι να απορεί κανείς με την πάρτη μας δηλαδή.

Meanwhile:

"Για την ώρα, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η Huawei εγκαθιστά κερκόπορτες στο λογισμικό της ή άλλα μέσα κατασκοπείας στον εξοπλισμό της", 

αυτό έλειπε να ζητάμε αποδείξεις. 

Θα σου δώσω δύο λέξεις κλειδιά να ξεκινήσεις διάβασμα. APTs και threat intelligence. Μετά από την έρευνα σου έλα να μου μιλήσεις για τους κακούς δυτικούς που σαμποτάρουν την Κίνα επειδή δεν πουλάνε τα iPhone πολύ

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ntsikos είπε

Θα σου δώσω δύο λέξεις κλειδιά να ξεκινήσεις διάβασμα. APTs και threat intelligence. Μετά από την έρευνα σου έλα να μου μιλήσεις για τους κακούς δυτικούς που σαμποτάρουν την Κίνα επειδή δεν πουλάνε τα iPhone πολύ

Εδώ έχουν βομβαρδίσει κοσμάκη με λιγότερη προπαγάνδα, αλλά ΟΚ, τι ξέρω και εγώ απ'αυτά.

Δημοσ.

και μονο που το λεει η cia πειστηκα...

Δημοσ.

Εχουν καταλαβει νομιμα ολο το λιμανι στον πειραια οι κινεζοι......

Αλλα παρακολουθουν και το κινητο μου?

Θεε μου κανε να μην βρουν ποιους αγωνες ειδα live streaming........

Δημοσ.

"They have done it rubber" οπως θα ελεγαν οι φιλοι μας οι Αμερικανοι..

Αντε ευχομαι και στη δικη μας Ε.Υ.Π σπονσορα σε καμια φιρμα κινητης.

Δημοσ.

Είχα κάνει και πριν μερικές μέρες μία ανάλυση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα σε ένα youtube video

Ένα από τα κύρια προβλήματα είναι αν αποφασίσουν να το κάνουν τι γίνεται. Πρακτικά βέβαια οι Αμερικανοι έχουν ήδη μπλοκάρει τα huawei κινητά από στρατό και κυβερνητικά κτίρια. Αρκετές χώρες (μαζί και οι 5 eyes alliance) μπορεί να μην έχουν μπλοκάρει τα κινητά, αλλά έχουν μπλοκάρει την πρόσβαση τις εταιρείες στο 5g ή σκέφτονται να το μπλοκάρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dionysg είπε

Βασικα λεει οτι την ήθελαν και προσπαθουσαν αλλα δεν τα καταφεραν λογω ανικανότητας των εμπλεκομενων, δλδ συγγενων και συνεργατων του Τραμπ. Παρουσιαζει και πως προσπαθησε να σταματησει την έρευνα αλλα οσοι αναγκαστηκαν να μεσολαβησουν, δεν υπακουσαν  και παραιτηθηκαν. Τελικα ο τιτλος Stupid Watergate ειναι ταιριαστος

Ναι συμφωνω σε όλα αυτά που ειπες αλλα αυτα αφορουν την συνεργασια Τραμπ-Ρωσίας. Η εμπλοκη της Ρωσίας στις εκλογές δεν αμφισβητείται. Η αναμιξη του Τραμπ απλα δεν αποδειχθηκε

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
21 ώρες πριν, anax111 είπε

Λέμε σε όλα ναι και με "αριστερή" κυβέρνηση άμα λάχει! 

Γιατι πολυ απλα δεν εχουμε αλλη επιλογη. Ο αφραγκος ζηταει προστασια κατεβαζωντας τα βρακια του.

17 ώρες πριν, Choulio είπε

Σας προτεινω να δειτε και το ντοκυμαντερ active measures.......αν και παιρνει σαφεστατα θεση παρολο αυτα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον

Δημοσ.

Δε μπορουν να το χωνεψουν εκεί στις ΗΠΑ ότι η Huawei έχει γίνει κολοσσός εταιρεία μέσα σε λίγα χρόνια και ξεκίνησε τις ανούσιες κατηγορίες προπαγάνδες. Άσε μας ρε τραμπ τρέμεις επειδή οι σκιστοματιδες σαν έχουν κάνει σκόνη σε αυτόν τον τομέα της τεχνολογίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...