Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την τροφοδοσια σε HP.

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. σε ενα HP οταν βαζω το καλωδιο ρευματος στο λαπτοπ, αναβει το λαμπακι στην εισοδο του τροφοδοτικου, αλλα οταν παταω για να το αναψω, κανει να αναψει (αναβει το πληκτρο και το wifi) αλλα τελικα δεν αναβει.
το ποιο περιεργο ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι μπορει να φοτρισει την μπαταρια οσο ειναι σβυστο, αλλα δεν αναβει το λαπτοπ. να πω οτι το εχω προσπαθησει και με την μπαταρια επανω αλλα και χωρις αυτην.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρέπει βήμα-βήμα να αρχίσεις να αποκλείεις πιθανές αιτίες.Ξεκίνα απο το πιο απλό που είναι και το πιο πιθανό πρόβλημα, ο φορτιστής. Αν και απο αυτά που γράφεις προς μητρική με πάει.. Αν μπορείς να βρεις ένα ίδιο φορτιστη με ίδια χαρακτηριστικά απλά για να δοκιμάσεις και να αποκλίσεις το ενδεχόμενο του φορτιστή αυτο θα ήταν το καλύτερο. Απο εκει και πέρα πηγαίνεις  σε μνήμες.Έλεγχος μια-μια.  Οτιδήποτε μπορείς να ελέγξεις απο μόνος σου.

'Ισως να προκληθεί εντύπωση γιατί σου λέω για τις μνήμες αλλα πίστεψέ με έχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Αν και σου ξαναλέω οτι με αυτο που έγραψες 

5 ώρες πριν, geioannou είπε

δεν αναβει το λαπτοπ. να πω οτι το εχω προσπαθησει και με την μπαταρια επανω αλλα και χωρις αυτην.

με παραπέμπει σε πρόβλημα μητρικής. Βγάλε και τοπν σκληρό δίσκο.Να μείνει μόνο μια ραμ  και τιποτα άλλο.

Επεξ/σία από gio23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...