Azerothakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Κάρτα ήχου Creative AE-5 vs Asus STX II vs Evga Nu Audio vs PowerColor Devil HDX Γενικότερα ψάχνω για γνώμες για τις παραπάνω κάρτες ήχου όσο αναφορά σε 2.1 είτε σε 5.1. Αν κάποιος τις έχει ας γράψει την εμπειρία του και φυσικά με τι ηχεία είτε ακουστικά τις έχει δουλέψει ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
renaxan Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Μια εβδομάδα κοιτάζω για κάρτες ήχου. Έχω την Onboard για playback, και recording την M-Audio Fast Track. Θα ήθελα μια για καλή για playback με 2.1 ηχεία, χωρίς να δώσω όμως πολλά.. Είδα λοιπόν το εξής: https://www.amazon.es/gp/offer-listing/B073HT4GM4/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used Είμαι στο 1 κλικ να την τσιμπήσω. Διαβάζω πολύ καλά λόγια για την Creative αλλά και για την EVGA. Με σιγουριά δεν μπορώ να πω ποια είναι η καλύτερη. Αλλά στην τιμή, αυτές στο Amazon, είναι like new (Amazon Warehouse Deals). Φυσικά επιστρέφεται και full refund. Η Creative X-Fi Titanium HD δεν σε καλύπτει πλέον??
Azerothakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, renaxan είπε Καλησπέρα, Μια εβδομάδα κοιτάζω για κάρτες ήχου. Έχω την Onboard για playback, και recording την M-Audio Fast Track. Θα ήθελα μια για καλή για playback με 2.1 ηχεία, χωρίς να δώσω όμως πολλά.. Είδα λοιπόν το εξής: https://www.amazon.es/gp/offer-listing/B073HT4GM4/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used Είμαι στο 1 κλικ να την τσιμπήσω. Διαβάζω πολύ καλά λόγια για την Creative αλλά και για την EVGA. Με σιγουριά δεν μπορώ να πω ποια είναι η καλύτερη. Αλλά στην τιμή, αυτές στο Amazon, είναι like new (Amazon Warehouse Deals). Φυσικά επιστρέφεται και full refund. Η Creative X-Fi Titanium HD δεν σε καλύπτει πλέον?? Έδωσες πολύ καλή πάσα-προσφορά. Δυστυχώς στα Windows 10 PRO 1809 δεν υπαρχει υποστηριξη της TITANIUM HD. Ευκαιρια να καταργηθούν κάποια μοντέλα εεεεε MICROSOFT??? Και εγω ψαχνομαι κυριως για οικιακη χρηση για 5.1 ηχεια και μουσικη ταινιες φαση. 1
azazil1190 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Evga απο μενα η asus essential.Η asus εσκιζε την ειχα
Azerothakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Evga απο μενα η asus essential.Η asus εσκιζε την ειχα Πολύ κράξιμο για drivers και αυτη ρε γαμωτο. Η Evga ειναι πολυ καινουρια και ακριβη δεν εχει πουλησει για να βρουμε γνωμες. 1
renaxan Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 21 minutes ago, Azerothakis said: Πολύ κράξιμο για drivers και αυτη ρε γαμωτο. Η Evga ειναι πολυ καινουρια και ακριβη δεν εχει πουλησει για να βρουμε γνωμες. Ναι, δεν έχουν πολλοί, και 250 ευρώ είναι κάπως. Κρίμα με τους drivers.. Από Amazon τα like new προϊόντα, είναι καλύτερα από βιτρίνας, όπως και η υποστήριξη του Amazon.
Azerothakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, renaxan είπε Ναι, δεν έχουν πολλοί, και 250 ευρώ είναι κάπως. Κρίμα με τους drivers.. Από Amazon τα like new προϊόντα, είναι καλύτερα από βιτρίνας, όπως και η υποστήριξη του Amazon. Είναι αναμεσα σε ZXR και AE-5 μετα απο την σχετικη ερευνα. Πολυ δελεαστικη η προταση σου "διαβολε".... 1
renaxan Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καθυστερώ να απαντήσω γιατί κάνω κάτι δουλειές. Τώρα τέλος. The accessories may show cosmetic damage. The item will be sent in its original packaging. The packaging will be damaged. Η περιγραφή ότι δεν έχει ούτε σημαδάκι η κάρτα. Το κουτί ναι. Και.. Wxxx την έχω ξανά πατήσει το Ισπανικό, δεν μας δίνει warehouse deals.. Το γιατί, είναι σαν να μην έχουν ΦΠΑ για εμάς. Συγνώμη για την αναστάτωση.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από renaxan
music_lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τι ακουστικά ή ηχεία θα δουλέψουν με την κάρτα ήχου?
Azerothakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Κυρίως τα Z5500 και στο μέλλον 2 μόνιτορ.
music_lover Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Για τα Z5500 θα αγόραζα κάτι φθηνότερο αλλά για 2 monitor ηχεία, η AE-5 είναι υπεραρκετή, δεν βρίσκω λόγο να αγοράσεις κάτι ακριβότερο. 1 1
alexchal Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Καλυτερα sound blaster z σχετικα πιο φτηνη και αξιοπιστη
DsLmAnIaC Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Azerothakis είπε Κυρίως τα Z5500 και στο μέλλον 2 μόνιτορ. Στα 83 ευρώ που ήταν η Soundblaster νομίζω δε θέλει και πολλή σκέψη. 1
Azerothakis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Καλημερα παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Γενικα λεω να γραψουμε τυχον εμπειριες οσοι εχουν τα γνωστα μοντελα τωρα που κυκλοφορουν. Εγω εκανα downgrade σε Windows 1803 προς το παρον για να λειτουργησει η Titanium HD που εχω στο PC.
music_lover Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δεν εχω εμπειρια απο καμία απο αυτές, απλά κοιτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και βλέπω ότι η AE-5 έχει ενσωματωμένο DAC της Sabre.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα