Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εφόσον το έχεις 10 χρόνια ,με την ευκαιρία που θα αλλάξεις σκληρό δίσκο ευκαιρία είναι να αλλάξεις και θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστη

το πήγα για καθαρισμό προχθές ( 10 χρόνια δεν είχα κάνει) και άλλαξαν και την πάστα..! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εφόσον το έχεις 10 χρόνια ,με την ευκαιρία που θα αλλάξεις σκληρό δίσκο ευκαιρία είναι να αλλάξεις και θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστη

@meletis_m

πολύ σωστή παρατήρηση,

το σκεφτόμουν και εγώ,

ξέρεις που μπορώ να βρω liquid metal, σαν αυτό, thermal grizzly.

και αν μπορείς να μας δώσεις κάποιες συμβουλές, τι να προσέξουμε κατά την εφαρμογή της

τι διαφορά έχει το liquid metal από τις απλές τις thermal pastes;;;

Επεξ/σία από techkid
Δημοσ.

Ερώτηση επειδή είδα το pc για τον σκληρό δεν σηκώνει για sata iii , αν βάλω ssd να προτιμήσω μια καλή μάρκα αλλά και φθηνή ; ( με την λογική ότι δεν θα μου δώσει το 100% των δυνατοτήτων του)
Έχω δει τους Kingston A400 240GB και Crucial BX500 240GB στα ίδια λεφτά πάνω κάτω..Τι λέτε να κάνω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaykis27 είπε

Ερώτηση επειδή είδα το pc για τον σκληρό δεν σηκώνει για sata iii , αν βάλω ssd να προτιμήσω μια καλή μάρκα αλλά και φθηνή ; ( με την λογική ότι δεν θα μου δώσει το 100% των δυνατοτήτων του)
Έχω δει τους Kingston A400 240GB και Crucial BX500 240GB στα ίδια λεφτά πάνω κάτω..Τι λέτε να κάνω;

Απλώς θα διαβάζει με ταχύτητες για Sata II.

Χαμένος δεν θα πάει , θα τον χρησιμοποιήσεις και σε νεότερο υπολογιστή.

Δες και για Samsung ή intel.

Χωρητικότητα δες από 250Gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, techkid είπε

@meletis_m

πολύ σωστή παρατήρηση,

το σκεφτόμουν και εγώ,

ξέρεις που μπορώ να βρω liquid metal, σαν αυτό, thermal grizzly.

και αν μπορείς να μας δώσεις κάποιες συμβουλές, τι να προσέξουμε κατά την εφαρμογή της

τι διαφορά έχει το liquid metal από τις απλές τις thermal pastes;;;

Φιλε καπου ειχα διαβασει το υγρο μεταλλο κανει καλυτερο ''σωμα'' και τελεια εφαρμογη αλλα αν γινει λαθος στην τοποθετηση και βγει απο τα πλαγια μπορει να κανει βραχυκυκλωμα ως αγωγιμο που ειναι και να στα καψει ολα σε αντιθεση με την παστα

Επεξ/σία από christosx13
  • Thanks 1
Δημοσ.

7 ώρες πριν, christosx13 είπε

Φιλε καπου ειχα διαβασει το υγρο μεταλλο κανει καλυτερο ''σωμα'' και τελεια εφαρμογη αλλα αν γινει λαθος στην τοποθετηση και βγει απο τα πλαγια μπορει να κανει βραχυκυκλωμα ως αγωγιμο που ειναι και να στα καψει ολα σε αντιθεση με την παστα

είδα στο utube κάποιον να καλύπτει την γύρω περιοχή με nail hardener το οποίο δουλεύει σαν μονωτικό οπότε και να γίνει spill over δεν γίνεται βραχυκύκλωμα.

θέλει όμως πολύ προσοχή 

• Like 1
Δημοσ.

Ασε τα usb boot και drivers και ... Βρες ενα εργαλειο κλωνοποιησης μεταφορας των win και ολων των προγραμματων που εχεις εγκατεστημενα απο hdd σε ssd και ολα θα δουλεψουν ρολοι :)  

Στις 25/4/2019 στις 11:28 ΜΜ, meletis_m είπε

Απλώς θα διαβάζει με ταχύτητες για Sata II.

Χαμένος δεν θα πάει , θα τον χρησιμοποιήσεις και σε νεότερο υπολογιστή.

Δες και για Samsung ή intel.

Χωρητικότητα δες από 250Gb

Απο προσωπικη εμπειρια σε θεμα ταχυτητας ssd μεταξυ sandisk, crucial και toshiba ocz .... Toshiba δαγκωτο !

Στις 25/4/2019 στις 4:45 ΜΜ, kaykis27 είπε

το πήγα για καθαρισμό προχθές ( 10 χρόνια δεν είχα κάνει) και άλλαξαν και την πάστα..! ;)

Συγνωμη για την καχυποψια αλλα πως εισαι βεβαιος οτι εχουν γινει  οι εργασιες συντηρησης που εχεις πληρωσει; ειδικα οταν προκειται για laptop

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μετά την τοποθέτηση του δίσκου  και καθαρή εγκατάσταση των windows 10 το αποτέλεσμα της μέτρησης  ηταν αυτό της φώτο..

και από το speccy μου δείχνει αυτό .Υποστηρίζει sata 3?

IMG_20190503_131026.jpg

Σχόλιο 2019-05-03 154359.png

Επεξ/σία από kaykis27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...