Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά.σήμερα τοποθέτησα την συγκεκριμένη κάρτα στο pc και έχω ένα πρόβλημα.https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-Windforce-OC-GV-N1060WF2OC-6GD.html

παίρνει κανονικά ρεύμα γιατί οταν ανοίγω το pc οι ανεμιστήρες δουλεύουν ενώ μετά απο λίγο σταματάνε

να πω ότι την συνδέω με την οθόνη με vga που έχω ανταπτορα σε hdmi και το βάζω πάνω στην κάρτα.

πρίν είχα την ενσωματωμένη της intel.

το συστημά μου

intel i5 6600k

16 gb ram

1 ssd 850 evo

1 hdd

gigabyte z170 μητρική

xfx 600w bronze

Επεξ/σία από teo1997
Δημοσ.
Μόλις τώρα, teo1997 είπε

καλησπέρα παιδιά.σήμερα τοποθέτησα την συγκεκριμένη κάρτα στο pc και έχω ένα πρόβλημα.https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-Windforce-OC-GV-N1060WF2OC-6GD.html

παίρνει κανονικά ρεύμα γιατί οταν ανοίγω το pc οι ανεμιστήρες δουλεύουν ενώ μετά απο λίγο σταματάνε

να πω ότι την συνδέω με την οθόνη με vga που έχω ανταπτορα σε hdmi και το βάζω πάνω στην κάρτα.

πρίν είχα την ενσωματωμένη της intel.

το συστημά μου

intel i5 6600k

16 gb ram

1 ssd 850 evo

1 hdd

gigabyte z170 μητρική

xfx 600w bronze

drivers πέρασες?

Επίσης επειδή είχες τα ενσωματωμένα, μέσα από τα bios πρέπει να βάλεις output την κάρτα γραφικών και όχι τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα, ποιο είναι το πρόβλημα? Ότι δουλεύουν οι ανεμιστήρες στην αρχή και μετά σταματάνε?

Φυσιολογικό είναι γιατί η συγκεκριμένη κάρτα διαθέτει την λειτουργία 3d active fan, οι ανεμιστήρες δλδ μένουν κλειστοί μέχρι μια θερμοκρασία για λόγους χαμηλού θορύβου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε και τα 2 καλωδια μαζι στο μονιτορ(hdmi display ) κ δες σε ποιο ανοιγει

Στα dos υπαρχει επιλογη επιλογης καρτας γραφικων?onboard ή pci?

Τελος Πηγαινε το tower στην tv και δες αν δειχνει εικονα σε hdmi

Επεξ/σία από kage
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...