Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimanothirio είπε

Παιδια ειπα στον τυπο ακυρο και να παρει τα λεφτα πισω και μου λεει δεν γινεται γιατι λεει ουσιαστικά εγω τα εχω τα λεφτά δεν μπορει η τράπεζα να του τα δωσει πίσω γιατί μου ανηκουν απλα θα ολοκληρωθει η πληρωμή μόλις δωσω αριθμό εντοπισμου απο τα ελτα. Εγω εστειλα και στην τράπεζα του να το ακυρώσει. Λεφτα δικα του στο λογαριασμό μου δεν εχω. Μπορει να κανει κατι αυτος και εγω τι κανω τωρα;

Πω ρε φιλε...ακριβως την ιδια περιπτωση ειχα και εγω πριν κανα χρονο. Ακριβως τα ιδια μου ελεγε.ΑΠΑΤΗ καραμπινατη. Φυσικα δεν του ξανα απαντησα.Μακρια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Πω ρε φιλε...ακριβως την ιδια περιπτωση ειχα και εγω πριν κανα χρονο. Ακριβως τα ιδια μου ελεγε.ΑΠΑΤΗ καραμπινατη. Φυσικα δεν του ξανα απαντησα.Μακρια.

Ναι φιλε αυτο εκανα και μπλοκ και τον τυπο και την "τραπεζα"

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jimanothirio είπε

Ναι φιλε αυτο εκανα και μπλοκ και τον τυπο και την "τραπεζα"

Καλα εκανες.Εμενα μου ειχε στειλει εκτος αυτων που σου εγραψε και απειλιτικο μυνημα οτι θα μλπεξω με την τραπεζα γιατι δεν προχωρησα στη συναλαγη και εχουν δεσμευσει τα χρηματά του... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε αυτούς απαντώ πάντα κανονικά

τους ευχαριστώ για τα χρήματα που έστειλαν

μετά τους στέλνω και έναν κωδικό αποστολής

του εύχομαι να ευχαριστηθεί και την συσκευη

περνάμε σούπερ με το αλληλοδουλεμα και όλοι είναι χαρούμενοι :)

κάποτε είχα βάλει ένα λαπτοπ 300 ευρώ αγγελία και μου είχε βάλει λέει ο άλλος 900 γιατί το ήθελε άμεσα ... μιλάμε για πολύ large τύπους :)

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • Moderators
Δημοσ.

Kανε ενα report το nickname του για να ελεγχθει και φυσικα μη στειλεις τιποτα.

Παλιοτερα που ειχα χρονο γμτ λατρευα να τρολλαρω τους σκαμερ, ενας μαλιστα ελεγε πως ειχαν φτιαξει και εικονα μου σε μια εκκλησια στη Νιγηρια. Good times :lol:

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stormrain είπε

Kανε ενα report το nickname του για να ελεγχθει και φυσικα μη στειλεις τιποτα.

Παλιοτερα που ειχα χρονο γμτ λατρευα να τρολλαρω τους σκαμερ, ενας μαλιστα ελεγε πως ειχαν φτιαξει και εικονα μου σε μια εκκλησια στη Νιγηρια. Good times :lol:

εγω τι να πω που καπιος το θελε για τον προεδρο της νηγηριας το κινητο μου .γιατι του χαλασε και δεν προλαβαινε να βγει να παρει αλλο,και ως ευγνωμοσυνη του θα με καλουσε στο παλατι με ολα τα εξοδα πληρωμενα να γνωρισω τη κορη του

φυσικα τα   α @#@#  μου πηραν και η δυο τους.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...