jimanothirio Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια. Εχω την εξης απορια. Μου έστειλε εδω στο ινσομνια ενας τυπος με ελληνικα google translate οτι θέλει το κινητο μου galaxy s7 edge που εχω σε αγγελια και μου εδωσε τα στοιχεια του να το στείλω εξωτερικό (Ιρλανδία συγκεκριμένα). Επισης μ εκανε προωθηση το email της τράπεζας του που δειχνει οτι μου εχει βαλει τα λεφτα αλλα δεν εχει ολοκληρωθεί η μεταφορα μεχρι να στείλω στην τράπεζα τον αριθμο εντοπισμου και την απόδειξη αποστολής απο τα ελτα. Μου το ειπαν κ σε εμενα οι ιδιοι οταν μίλησα μαζι τους μεσω email. Απλα αναρωτιέμαι μηπως ειναι ρισκο; Δηλαδη αυτος δεν μπορει να κανει ανακληση του ποσου που εχει καταθεση πχ; Ξέρει κανενας κατι; Ευχαριστώ πολυ!
pj2501 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μακρια κι αγαπημενοι που λενε... μηπως και η τιμη που το αγοραζει ειναι πολυ καλη?εννοω πιο ακριβα αποτι πωλειται?
jimanothirio Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Τα μεταφορικά ειναι 25€ οποτε του ειπα 235€ συνολικα και συμφωνησε..δηλαδη παιζει να κανει αυτο π λεω; Καποιο λακκο εχει η φαβα δηλαδη..
pj2501 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) μου θυμιζει Νηγηριανη απατη..λογικα αν το προχωρησεις θα προκυψουν προβληματα και θα χασεις τα λεφτα σου... η μονη λυση για μενα για να εισαι οκ ειναι να δεις τα χρηματα στο λογαριασμο να τα κανεις αναληψη και μετα στειλτου οτι θελεις..αυτα Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από pj2501 2
SkyNet Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Αν δεν δεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου μην στείλεις. Απαράβατος όρος. Ειδάλλως κινδυνευεις. Αν ειναι διατεθειμένος να το δεχτεί έχει καλώς ειδάλλως abort. 1
rofl Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 δεν θα το εκανα, και βαριεμαι να εξηγησω γιατι. απλοικα με το ebay και την ευρωπαικη ενωση να βραζουν, αυτος ειπε να μπει στο insomnia να βρει κινητο με translate, και δε scamαρει μαζικα και οτι κατσει...
Donalhioy Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, pj2501 είπε μου θυμιζει Νηγιαριανη απατη.. fixed* με 250 αγοραζεις καινουργιο Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Donalhioy
jimanothirio Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ναι και γω αυτο σκεφτομουν και προβληματιζομουν. Ωραια σας ευχαριστώ πολυ! 6 λεπτά πριν, Donalhioy είπε fixed* με 250 αγοραζεις καινουργιο Νταξει οχι και καινουργιο στο skroutz απο 407 ξεκιναει αλλα οντως κατι βρωμαει με τον τυπο
Donalhioy Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, jimanothirio είπε Ναι και γω αυτο σκεφτομουν και προβληματιζομουν. Ωραια σας ευχαριστώ πολυ! Νταξει οχι και καινουργιο στο skroutz απο 407 ξεκιναει αλλα οντως κατι βρωμαει με τον τυπο https://www.ebay.com/itm/NEW-UNLOCKED-Samsung-Galaxy-S7-EDGE-SM-G935A-32GB-SILVER-TITANIUM-G935A-AT-T/192470833002?epid=220023386&hash=item2cd027d76a%3Ag%3AR7AAAOSw8b1aJ3rF&LH_ItemCondition=1000&LH_RPA=1 https://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-edge-G935U-32GB-Gold-Platinum-Factory-unlock-No-carrier-logo/223020086328?epid=220023426&hash=item33ed087438%3Ag%3A91EAAOSwBgtZy72Q&LH_ItemCondition=1000&LH_RPA=1 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Donalhioy
jimanothirio Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Donalhioy είπε https://www.ebay.com/itm/NEW-UNLOCKED-Samsung-Galaxy-S7-EDGE-SM-G935A-32GB-SILVER-TITANIUM-G935A-AT-T/192470833002?epid=220023386&hash=item2cd027d76a%3Ag%3AR7AAAOSw8b1aJ3rF&LH_ItemCondition=1000&LH_RPA=1 https://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-edge-G935U-32GB-Gold-Platinum-Factory-unlock-No-carrier-logo/223020086328?epid=220023426&hash=item33ed087438%3Ag%3A91EAAOSwBgtZy72Q&LH_ItemCondition=1000&LH_RPA=1 Αα αυτό εννοεις ναι σωστά
jimanothirio Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Παιδια ειπα στον τυπο ακυρο και να παρει τα λεφτα πισω και μου λεει δεν γινεται γιατι λεει ουσιαστικά εγω τα εχω τα λεφτά δεν μπορει η τράπεζα να του τα δωσει πίσω γιατί μου ανηκουν απλα θα ολοκληρωθει η πληρωμή μόλις δωσω αριθμό εντοπισμου απο τα ελτα. Εγω εστειλα και στην τράπεζα του να το ακυρώσει. Λεφτα δικα του στο λογαριασμό μου δεν εχω. Μπορει να κανει κατι αυτος και εγω τι κανω τωρα;
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, jimanothirio είπε Παιδια ειπα στον τυπο ακυρο και να παρει τα λεφτα πισω και μου λεει δεν γινεται γιατι λεει ουσιαστικά εγω τα εχω τα λεφτά δεν μπορει η τράπεζα να του τα δωσει πίσω γιατί μου ανηκουν απλα θα ολοκληρωθει η πληρωμή μόλις δωσω αριθμό εντοπισμου απο τα ελτα. Εγω εστειλα και στην τράπεζα του να το ακυρώσει. Λεφτα δικα του στο λογαριασμό μου δεν εχω. Μπορει να κανει κατι αυτος και εγω τι κανω τωρα; Το λένε νιγηριανή απάτη, google it λιγο. Το χαρτί απο την τραπεζα που σου εστειλε ειναι fake. Δεν σου εχει στειλει τιποτα και ουτε θα σου στειλει. Η τράπεζα του το πιο πιθανο δε θα σου απαντησει τιποτα, στην καλύτερη θα σου απαντησει οτι το χαρτί ειναι fake. Προταση μου, σταματα να ασχολείσαι ΕΚΤΟΣ αν θες να δεις στην πράξη πως παιζεται το παιχνιδι. Αμα του πεις οτι δεν στελνεις τιποτα, μπορει να σου στειλει αλλο χαρτι απο fake δικηγορο οτι θα σου κανει μηνυση και γενικα να σε πεισει να το στειλεις ακομα κι αν δεν εχεις λάβει τιποτα 1
jimanothirio Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, isay είπε Το λένε νιγηριανή απάτη, google it λιγο. Το χαρτί απο την τραπεζα που σου εστειλε ειναι fake. Δεν σου εχει στειλει τιποτα και ουτε θα σου στειλει. Η τράπεζα του το πιο πιθανο δε θα σου απαντησει τιποτα, στην καλύτερη θα σου απαντησει οτι το χαρτί ειναι fake. Προταση μου, σταματα να ασχολείσαι ΕΚΤΟΣ αν θες να δεις στην πράξη πως παιζεται το παιχνιδι. Αμα του πεις οτι δεν στελνεις τιποτα, μπορει να σου στειλει αλλο χαρτι απο fake δικηγορο οτι θα σου κανει μηνυση και γενικα να σε πεισει να το στειλεις ακομα κι αν δεν εχεις λάβει τιποτα Η τράπεζα του λεγεται origin μου απαντησε ηδη σε ενα μειλ που ειχα στειλει για το κατα ποσο ειμαι ασφαλης αν θα παρω τα λεφτα..κ μου εκανε εντυπωση που έδωσα το iban και βρηκε η τράπεζα οτι ο λογαριασμός είναι της Πειραιως
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, jimanothirio είπε Η τράπεζα του λεγεται origin μου απαντησε ηδη σε ενα μειλ που ειχα στειλει για το κατα ποσο ειμαι ασφαλης αν θα παρω τα λεφτα.. Για γραψε λιγο το email της τραπεζας στο οποιο έστειλες και έλαβες απάντηση 13 λεπτά πριν, jimanothirio είπε κ μου εκανε εντυπωση που έδωσα το iban και βρηκε η τράπεζα οτι ο λογαριασμός είναι της Πειραιως Εχεις πολύ επιδερμική εικόνα πως δουλευει το τραπεζιτικό συστημα και αυτό ειναι επιφοβο για την τσέπη σου. Δες www.iban.com Θα στο γραφω αλλη μια φορα. GOOGLE για νιγηριανη απατη, ΔΙΑΒΑΣΕ για το δικό σου καλο.
jimanothirio Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, isay είπε Για γραψε λιγο το email της τραπεζας στο οποιο έστειλες και έλαβες απάντηση Εχεις πολύ επιδερμική εικόνα πως δουλευει το τραπεζιτικό συστημα και αυτό ειναι επιφοβο για την τσέπη σου. Δες www.iban.com Θα στο γραφω αλλη μια φορα. GOOGLE για νιγηριανη απατη, ΔΙΑΒΑΣΕ για το δικό σου καλο. [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα