Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν ξερω αν ειναι η σωστή ενότητα απλά βιάζομαι λίγο και θέλω μια βοήθεια

Σχεδιάζω στην δουλειά να πάρουμε 1TB στο Onedrive . Εκεί κυρίως θα αποθηκεύω βάσεις του SQL μια φορά την εβδομάδα και αρχεία/φακέλους , mail από τα PC εδώ ( Σύνολο 8 pc)

Προς το παρόν τα αποθηκεύω στο δικό μου drive Που είναι 5GB και στέλνω και μερικά στο google drive (Κυρίως από το δικό μου PC)

Είπα στα αφεντικά να πάρουμε 1TB αλλά με το που άκουσαν cloud και αρχεία εταιρίας φοβήθηκαν λίγο...

Οπότε σκεφτόμουν μήπως πάμε πρώτα σε κάποιο πρόγραμμα κρυπτογράφησης το οποίο θα εγκατασταθεί σε ένα PC και στο οποίο θα τραβάω τα αρχεία που θέλω να ανεβάσω , θα τα κρυπτογραφώ και θα τα στέλνω στο drive. 

Πέρα από τις βάσεις του Sql , θέλω να κάνω ένα backup το erp , και από κει και πέρα τα άλλα αρχεία είναι ότι έχει στο desktop Ο καθένας συν τα mail του

Αν έχετε να προτείνετε και κάποια άλλη λύση πέρα από κτυπτογράφηση και Onedrive δεκτή

Δημοσ.

Εργάζομαι σε εταιρία που υλοποιεί τέτοιες ανάγκες. Θα πρότεινα κάτι σε veritas cloudpoint που ουσιαστικά είναι backup software αλλά τα backups είναι encrypted και η διαδικασία backup είναι αρκετά πιο εύκολη γιατί γίνεται με αυτοματοποιημένες πολιτικές. Μπορείς να παίρνεις granular restore απο βάσεις ή mail exchange και ότι άλλο θες.

Πάντως αυτό που περιγράφεις δεν είναι best practice. Δηλαδή να κάνεις χερουκλάτα το copy σε Encryption Software, χερουκλάτα το encryption και χερουκλάτα το upload στο cloud.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν είναι best practice.

Πόσο κοστίζει όμως? Ανάλογα πχ τον χώρο που θέλω? Δεν θέλω να τρέχω εφαρμογές στο cloud. Μόνο για backup

Θες να μου στείλεις ένα σταθερό η κινητό να σε καλέσω?Η να μου στείλεις στοιχεία με ποιον μπορώ να μιλήσω απο τις πωλήσεις πχ για να πάρω μια προσφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...