achi2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα. (Δεν βρήκα καταλληλοτερη κατηγορία για το θέμα γι' αυτό το βάζω εδώ). Λοιπόν, από χθες το βράδυ κι ενώ έβλεπα ποδόσφαιρο στο ΣΠΙΤΙ μου, στα κανάλια της νόβα, κόβεται η υπηρεσία με ένα μήνυμα του στυλ "για πρόσβαση στο τάδε κανάλι καλέστε 1111 πχ". Ενώ προσπάθω να επικοινωνήσω από χθες με την εξυπηρέτηση πελατών, σήμερα ενημερώθηκα ότι η συνδρομητικη κάρτα μου λέει, ΈΧΕΙ ΒΡΕΘΕΊ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΧΏΡΟ! στις 31-3. Εγώ ουδεμία σχέση έχω με μαγαζί, και τα τελευταία 5-6 χρόνια που είμαι συνδρομητής τους, ο αποκωδικοποιητης, η κάρτα και το "πιάτο" δεν έχουν κουνηθεί από τη θέση τους. πώς στο καλό έγινε αυτός ο έλεγχος και από ποιον, δεν κατάφερα να μάθω. Θα έρθει λέει έγγραφο που θα πιστοποιεί τα λεγόμενά τους! Μέχρι τότε, η τηλεόραση δεν θα παίζει γιατί υποτίθεται ότι το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ μάλλον!!! Τι μπορώ να κάνω για να ξεμπερδέψω απ' αυτό;;; Sorry αν σας κούρασα, Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από achi2019 Διευκρίνιση
jerry banana Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, achi2019 είπε Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα. (Δεν βρήκα καταλληλοτερη κατηγορία για το θέμα γι' αυτό το βάζω εδώ). Λοιπόν, από χθες το βράδυ κι ενώ έβλεπα ποδόσφαιρο στο ΣΠΙΤΙ μου, στα κανάλια της νόβα, κόβεται η υπηρεσία με ένα μήνυμα του στυλ "για πρόσβαση στο τάδε κανάλι καλέστε 1111 πχ". Ενώ προσπάθω να επικοινωνήσω από χθες με την εξυπηρέτηση πελατών, σήμερα ενημερώθηκα ότι η συνδρομητικη κάρτα μου λέει, ΈΧΕΙ ΒΡΕΘΕΊ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΧΏΡΟ! στις 31-3. Εγώ ουδεμία σχέση έχω με μαγαζί, και τα τελευταία 5-6 χρόνια που είμαι συνδρομητής τους, ο αποκωδικοποιητης, η κάρτα και το "πιάτο" δεν έχουν κουνηθεί από τη θέση τους. πώς στο καλό έγινε αυτός ο έλεγχος και από ποιον, δεν κατάφερα να μάθω. Θα έρθει λέει έγγραφο που θα πιστοποιεί τα λεγόμενά τους! Μέχρι τότε, η τηλεόραση δεν θα παίζει γιατί υποτίθεται ότι το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ μάλλον!!! Τι μπορώ να κάνω για να ξεμπερδέψω απ' αυτό;;; Sorry αν σας κούρασα, Ευχαριστώ. Για εμένα κάλεσε τη νόβα να τους πεις αναλυτικά τι συμβαίνει και μετά γράψε εξελίξεις. Γιατί ακούγεται μπλεγμένο το θέμα. Επίσης στα στοιχεία του λογαριασμού σου έχει κανείς άλλος πρόσβαση πέρα από εσένα? Γιατί για να λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ο χρήστης σου σε μαγαζί σημαίνει ότι κάποιος χρησιμοποίησε τα στοιχεία σου για μεταδοσε εγώ α πέρα από το σπίτι σου. Η απλώς κάποιος έχει υποκλέψει τα στοιχεία σου. Για να διελευκανεις τι απολλα αυτά συμβαίνει κάλεσε να μιλήσεις με υποστήριξη καίμε τεχνικό. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από jerry banana
achi2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα αυτό κάνω απ το πρωί. Τους εξηγώ και επιμένουν... Έστειλα ήδη αίτημα στο συνήγορο του πολίτη Κατάστημα έχει η γυναίκα μου, ΧΩΡΙΣ Νόβα και δεν πήγε ΠΟΤΕ κανένας για έλεγχο, φανερά τουλάχιστον! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από achi2019 Διευκρίνιση
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μήπως η γυναίκα σου είδε nova on the go?
achi2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ναι, ίσως αλλά τι σημασία έχει; Αυτοί ισχυρίζονται ότι βρήκαν μετά από έλεγχο, την κάρτα να παίζει στο κατάστημα!
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ίσως να είδαν χρήση της IP του καταστήματος. Μήπως έχετε Forthnet επαγγελματικό στο κατάστημα? Είναι το μόνη πιθανή εξήγηση. Τι κατάστημα είναι?
achi2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Άντε, ας παρακαμψουμε όλα τα υπόλοιπα τρελά, δεν απάντησαν στο πως έγινε αυτός ο έλεγχος και από ποιον ομως. Η γυναίκα μου δεν λείπει ποτέ από το κατάστημα και πότε δεν πήγε κανείς να πει είμαι από νόβα και ήρθα για έλεγχο. Άρα και πήγε κάποιος χωρίς ταυτότητα για έλεγχο πράγμα που είναι παράνομο, και ισχυρίζονται ότι βρήκαν την κάρτα να παίζει πράγμα που δεν ισχύει πχ. Αυτό πάλι πόσο νόμιμο είναι? 1 λεπτό πριν, mourouzis2005 είπε Ίσως να είδαν χρήση της IP του καταστήματος. Μήπως έχετε Forthnet επαγγελματικό στο κατάστημα? Είναι το μόνη πιθανή εξήγηση. Τι κατάστημα είναι? Όχι στο κατάστημα έχει πακέτο τηλέφωνο, ίντερνετ τηλεόραση από τον ΟΤΕ
achi2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Α, εντωμεταξύ το τηλέφωνο που μου δώσανε από το 13831 για να συνεννοηθούμε (211****), είναι ένα τηλέφωνο το οποίο είναι απόρρητο και για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο Internet που να παραπέμπει σε εξυπηρέτηση πελατών. Μόλις καλέσεις λέει ο τηλεφωνητής το ποίημα βέβαια...
Heatspreader Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Γεια σου φίλε μου, μάλλον πρόκειται για μηχανογραφικό λάθος. Αν ο αποκωδικοποιητής με την κάρτα δεν έπαιξαν σε κατάστημα και αν το NovaGo δεν έπαιξε με κάποιον τρόπο δημόσια, μάλλον έχει γίνει λάθος.
achi2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μα επιμένουν χωρίς να το αποδεικνύουν βέβαια ότι τάδε του μήνα, έπαιξε στο τάδε κατάστημα...
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Τι καταστημα ειναι τελικα το καταστημα? Οι ελεγχοι παρεπιπτοντως γινονται ως εξης: η Νοβα (και ο ΟΤΕ) στελνουν σε καφετεριες, σουβλατζιδικα και καφενεια καποιο και αυτος κοιταζει εκεινο τον κωδικο που στελνει η Νοβα ενιοτε κατα τη διάρκεια παιχνιδιου. Για καθε αποκωδικοποιητη ειναι διαφορετικος. Αν ο ιδιος κωδικος εμφανιστει σε 2 σημεια, κοβεται το Νοβα. Επισης αν εχεις οικιακο Νοβα και εμφανιστει ΔΗΜΟΣΙΑ (πχ καφετερια) τέτοιος κωδικος, παλι κοβεται. Ουτε ταυτοτητα επιδεικνύουν, ούτε ρωτανε. 1
achi2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Τι καταστημα ειναι τελικα το καταστημα? Οι ελεγχοι παρεπιπτοντως γινονται ως εξης: η Νοβα (και ο ΟΤΕ) στελνουν σε καφετεριες, σουβλατζιδικα και καφενεια καποιο και αυτος κοιταζει εκεινο τον κωδικο που στελνει η Νοβα ενιοτε κατα τη διάρκεια παιχνιδιου. Για καθε αποκωδικοποιητη ειναι διαφορετικος. Αν ο ιδιος κωδικος εμφανιστει σε 2 σημεια, κοβεται το Νοβα. Επισης αν εχεις οικιακο Νοβα και εμφανιστει ΔΗΜΟΣΙΑ (πχ καφετερια) τέτοιος κωδικος, παλι κοβεται. Ουτε ταυτοτητα επιδεικνύουν, ούτε ρωτανε. Καφέ, εστιατόριο είναι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΟΒΑ και δεν έγινε ΠΟΤΕ κανένας έλεγχος. Είναι σε χωριό και ο κόσμος είναι μετρημένος και γνωστός. Την ημερομηνία που ισχυρίζονται ότι έγινε έλεγχος, δεν ήρθε άγνωστος στο κατάστημα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα, έγινε απλά καταγγελία, (ίσως και από διπλανό...), κι αυτοί ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα! Έχουν φόρμα για καταγγελία στο site τους εξάλλου...! Που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί ΑΝΩΝΥΜΑ, να ρίξει μια έτσι για το γ@μωτο μάλλον... http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-tin-epiheirisi/piracy/ 18 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Ουτε ταυτοτητα επιδεικνύουν, ούτε ρωτανε. Αυτό λέω. Ούτε νόμιμο είναι ούτε αποδείξεις υπάρχουν για να στηριχτεί νομικά κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από achi2019
prophil1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά . Εδώ και χρόνια έχω novago και έβλεπα κανονικά σε ένα παλιό Laptop που είχα. Πριν από ένα χρόνο αγόρασα νέο Lptop DELL i7 και δεν κατάφερα να δω ποτέ Novago. Εγκαθιστώ κανονικά το Plugin κάνω Login στη σελίδα της NOVA και όταν πατάω το play για να δω οτιδήποτε, προσπαθεί να ανοίξει για 1 δευτερόλεπτο το παράθυρο της NOVA για να προβληθεί η ταινία και έπειτα ξανακλείνει μόνο του σαν κάτι να το κόβει και να μην το αφήνει να προβάλει το περιεχόμενο. Έχω απενεργοποιήσει το KASPERKY (το οποίο το είχα στο και στο παλιό Laptop), έχω απενεργοποιήσει το Defender των windows αλλά λύση δεν έχω βρει ακόμη. Επικοινώνησα με την NOVA και μου έλεγαν ότι πρωτη φορά το ακούνε αυτό και δεν μπορούν να δώσουν λύση. Σημ.Cosmote go βλέπω κανονικά Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα