Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να ρωτησω πως θα δημιουργησω ενα flipbook απο pdf και μετα να το αποθηκευσω στον υπολογιστη ετσι ωστε να το δινω μεσα σε ενα usb stick;;

Δημοσ.

Καλημέρα, απο οτι έχω προσεξει επαγγελματικα προγραμματα αυτο που κάνουν είναι να το σώσουν καπου σαν pdf μεσα στο path και έπειτα βγαζουν καπου στο flipbook ένα κουμπακι download as pdf...

Αναλογα την πλατφόρμα που χρησημοποιείς ίσως να υπαρχει αυτη η δυνατότητα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lionheart82 είπε

Καλημέρα, απο οτι έχω προσεξει επαγγελματικα προγραμματα αυτο που κάνουν είναι να το σώσουν καπου σαν pdf μεσα στο path και έπειτα βγαζουν καπου στο flipbook ένα κουμπακι download as pdf...

Αναλογα την πλατφόρμα που χρησημοποιείς ίσως να υπαρχει αυτη η δυνατότητα.

Eχεις να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα;;ακομα και με πληρωμή φυσικά!

Δημοσ.
Στις 30/4/2019 στις 5:29 ΜΜ, lionheart82 είπε

Για επι πληρωμη το eMagStudio ... δωρεαν θα βρεις αρκετα web based αλλα εχουν διαφορα limitations ή logotypes κτλπ..

μπορεις να μου δωσεις και καποιο δωρεαν;;θα μου αποθηκευει το flipbook στον υπολογιστη ετσι ωστε οταν ανοιγω το αρχειο στον υπολογιστη να ειναι σε μορφη περιοδικου..σωστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλό μήνα!

Δωρεαν για αυτη την χρήση έψαχνα πριν μερικα χρόνια και δεν είχα βρει κατι... τουλαχιστον χωρις να έχει λογοτυπα και copyrights ή limitations... 

Κάνε ένα search στο Google με μερικα trials ίσως... ή εαν γνωριζει κάποιος άλλος ;)

Επεξ/σία από lionheart82

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...