Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...  θέλω να φτιάξω ένα site. έχω λίγες γνώσεις από κωδικα...έχω μια template αλλά προσπαθώ να αλλάξω για παραδειγμα το background colour η τον τίτλο αλλά τα αλλάζω στο αρχείο CSS με το notepad αλλά όταν το ανεβάζω στο server οι αλλαγές δεν εμφανίζονται.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, asmilon είπε

Μηπως χρειαζεται να κανεις clear την cache του browser σου;

clear cache δεν είχα κάνει..λες να έφταιγε αυτό?

32 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Αμα δεν δωσεις κωδικα δε μπορουμε να σου πουμε τι μπορει να φταιει. Φτιαξε ενα jsfiddle, codepen ή codesanbox

Οκ θα φτιάξω ένα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgeAMD-INTEL είπε

Καλησπέρα...  θέλω να φτιάξω ένα site. έχω λίγες γνώσεις από κωδικα...έχω μια template αλλά προσπαθώ να αλλάξω για παραδειγμα το background colour η τον τίτλο αλλά τα αλλάζω στο αρχείο CSS με το notepad αλλά όταν το ανεβάζω στο server οι αλλαγές δεν εμφανίζονται.

Μάλλον φταίει η cache. Μιας και τα γράφεις όλα στο χέρι, άλλαξε το url που κάνεις link το css και πρόσθεσε `?v=1` στο τέλος. Όποτε κάνεις αλλαγές ανέβαζε τον αριθμό κατά ένα. Πχ. `template.css?v=1`.

Έτσι δεν θα χρειάζεται να καθαρίζεις την browser cache (εσύ και οι χρήστες σου) όποτε κάνεις αλλαγές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ktf είπε

Μάλλον φταίει η cache. Μιας και τα γράφεις όλα στο χέρι, άλλαξε το url που κάνεις link το css και πρόσθεσε `?v=1` στο τέλος. Όποτε κάνεις αλλαγές ανέβαζε τον αριθμό κατά ένα. Πχ. `template.css?v=1`.

Έτσι δεν θα χρειάζεται να καθαρίζεις την browser cache (εσύ και οι χρήστες σου) όποτε κάνεις αλλαγές.

Με βοηθάει πολύ αυτό...με control και f5 διορθώνεται

3 ώρες πριν, ktf είπε

Που κανω αυτήν την αλλαγη??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktf είπε

Δεν έχεις κάνει link το css σου στο head section του html αρχείου?

Ωραία μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις για το που θα το δω..η και πως θα το κάνω 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Καλο θα ηταν να παρεις σβαρνα αυτο το site:

https://www.w3schools.com/tags/tag_link.aspθα 

Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω φυσικά...αλλά θα ήθελα να μου πείτε λίγο πάνω κάτω πως ρυθμίσω το payment gateway στο site μου.για παράδειγμα έχω paypal όταν πατάω απάνω για δοκιμή με πάει στην paypal αλλά έχω σφάλμα 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, georgeAMD-INTEL είπε

Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω φυσικά...αλλά θα ήθελα να μου πείτε λίγο πάνω κάτω πως ρυθμίσω το payment gateway στο site μου.για παράδειγμα έχω paypal όταν πατάω απάνω για δοκιμή με πάει στην paypal αλλά έχω σφάλμα 

Δεν εχεις δώσει ουτε κώδικα, ούτε site.

Αν δε δούμε πως θα σε βοηθήσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...