georgeAMD-INTEL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπέρα... θέλω να φτιάξω ένα site. έχω λίγες γνώσεις από κωδικα...έχω μια template αλλά προσπαθώ να αλλάξω για παραδειγμα το background colour η τον τίτλο αλλά τα αλλάζω στο αρχείο CSS με το notepad αλλά όταν το ανεβάζω στο server οι αλλαγές δεν εμφανίζονται.
asmilon Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μηπως χρειαζεται να κανεις clear την cache του browser σου; 1
Predatorkill Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Αμα δεν δωσεις κωδικα δε μπορουμε να σου πουμε τι μπορει να φταιει. Φτιαξε ενα jsfiddle, codepen ή codesanbox 1
georgeAMD-INTEL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, asmilon είπε Μηπως χρειαζεται να κανεις clear την cache του browser σου; clear cache δεν είχα κάνει..λες να έφταιγε αυτό? 32 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Αμα δεν δωσεις κωδικα δε μπορουμε να σου πουμε τι μπορει να φταιει. Φτιαξε ενα jsfiddle, codepen ή codesanbox Οκ θα φτιάξω ένα.
ktf Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, georgeAMD-INTEL είπε Καλησπέρα... θέλω να φτιάξω ένα site. έχω λίγες γνώσεις από κωδικα...έχω μια template αλλά προσπαθώ να αλλάξω για παραδειγμα το background colour η τον τίτλο αλλά τα αλλάζω στο αρχείο CSS με το notepad αλλά όταν το ανεβάζω στο server οι αλλαγές δεν εμφανίζονται. Μάλλον φταίει η cache. Μιας και τα γράφεις όλα στο χέρι, άλλαξε το url που κάνεις link το css και πρόσθεσε `?v=1` στο τέλος. Όποτε κάνεις αλλαγές ανέβαζε τον αριθμό κατά ένα. Πχ. `template.css?v=1`. Έτσι δεν θα χρειάζεται να καθαρίζεις την browser cache (εσύ και οι χρήστες σου) όποτε κάνεις αλλαγές.
georgeAMD-INTEL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, ktf είπε Μάλλον φταίει η cache. Μιας και τα γράφεις όλα στο χέρι, άλλαξε το url που κάνεις link το css και πρόσθεσε `?v=1` στο τέλος. Όποτε κάνεις αλλαγές ανέβαζε τον αριθμό κατά ένα. Πχ. `template.css?v=1`. Έτσι δεν θα χρειάζεται να καθαρίζεις την browser cache (εσύ και οι χρήστες σου) όποτε κάνεις αλλαγές. Με βοηθάει πολύ αυτό...με control και f5 διορθώνεται 3 ώρες πριν, ktf είπε Μάλλον φταίει η cache. Μιας και τα γράφεις όλα στο χέρι, άλλαξε το url που κάνεις link το css και πρόσθεσε `?v=1` στο τέλος. Όποτε κάνεις αλλαγές ανέβαζε τον αριθμό κατά ένα. Πχ. `template.css?v=1`. Έτσι δεν θα χρειάζεται να καθαρίζεις την browser cache (εσύ και οι χρήστες σου) όποτε κάνεις αλλαγές. Που κανω αυτήν την αλλαγη??
ktf Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δεν έχεις κάνει link το css σου στο head section του html αρχείου?
georgeAMD-INTEL Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ktf είπε Δεν έχεις κάνει link το css σου στο head section του html αρχείου? Ωραία μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις για το που θα το δω..η και πως θα το κάνω
Predatorkill Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, georgeAMD-INTEL είπε Ωραία μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις για το που θα το δω..η και πως θα το κάνω Καλο θα ηταν να παρεις σβαρνα αυτο το site: https://www.w3schools.com/tags/tag_link.asp 1
georgeAMD-INTEL Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Predatorkill είπε Καλο θα ηταν να παρεις σβαρνα αυτο το site: https://www.w3schools.com/tags/tag_link.aspθα Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω φυσικά...αλλά θα ήθελα να μου πείτε λίγο πάνω κάτω πως ρυθμίσω το payment gateway στο site μου.για παράδειγμα έχω paypal όταν πατάω απάνω για δοκιμή με πάει στην paypal αλλά έχω σφάλμα
becoming_I Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, georgeAMD-INTEL είπε Ευχαριστώ πολύ θα το κάνω φυσικά...αλλά θα ήθελα να μου πείτε λίγο πάνω κάτω πως ρυθμίσω το payment gateway στο site μου.για παράδειγμα έχω paypal όταν πατάω απάνω για δοκιμή με πάει στην paypal αλλά έχω σφάλμα Δεν εχεις δώσει ουτε κώδικα, ούτε site. Αν δε δούμε πως θα σε βοηθήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα