Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς αν αποθηκεύονται οι ειδοποιήσεις που εμφανίζονται σε κινητο.Π.χ μου ήρθε ειδοποίηση για μια παραγγελία, επάνω στην οθονη του κινητού μου μου έβγαλε μια σύντομη ειδοποιήση που με ενα σκρολαρισμα έφυγε.Μπορω να δω ξανά αυτήν την ειδοποίηση αν αποθηκεύτηκε κάπου?

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.

Ρε

Ρε

Ρε Βρασίδα, στα μυνήματα σου θα πας , εκτός εάν έχεις επιλέξει να σβήνονται με swipe to right/left α.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Γνωρίζει κανείς αν αποθηκεύονται οι ειδοποιήσεις που εμφανίζονται σε κινητο.Π.χ μου ήρθε ειδοποίηση για μια παραγγελία, επάνω στην οθονη του κινητού μου μου έβγαλε μια σύντομη ειδοποιήση που με ενα σκρολαρισμα έφυγε.Μπορω να δω ξανά αυτήν την ειδοποίηση αν αποθηκεύτηκε κάπου?

Αν όντως είναι απλό notification και όχι ειδοποίηση απο εισερχόμενο sms, οχι δεν υπάρχει τρόπος να ανατρέξεις σε ιστορικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ολα τα apps στελνουν ειδοποιήσεις, αν ξέρεις απο ποίο ηταν η ειδοποίηση σαφως και θα το βρεις.

Όντως υπάρχει τρόπος

https://www.androidpit.com/how-to-recover-lost-notifications-on-android

αλλά εμένα δεν μου δούλεψε. Βρασίδα δοκίμασε το και πες μας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Ρε

Ρε

Ρε Βρασίδα, στα μυνήματα σου θα πας , εκτός εάν έχεις επιλέξει να σβήνονται με swipe to right/left α.

Δεν μιλάω για ένα μύνημα από κάποιον έφερε παράδειγμα απλά.Εννοω ειδοποίησεις που δεν μπορείς να τις βρεις μετά μόνο όταν σου βγάζει ειδοποιήσει στο κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...