batatoudis Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς διαφορές του συγκεκριμένου μοντέλου ΕΤ-2650 με το L3050 που βγαίνει στα 169€; Προσπάθησα να καταλάβω τις διαφορές ή αν βρώ κάπου να συγκρίνονται τα μοντέλα αλλά δεν κατάφερα και πολλά πράγματα. Με επιφύλαξη μάλλον ο ET-2650 δεν εισάγεται επίσημα Ελλάδα, και πιθανώς ούτε Ευρώπη, καθώς δεν τον έχω βρει στην epson europe. Ίσως γι' αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο (που έχει από το eshop 2 χρόνια εγγύηση) δεν περιλαμβάνονται σε όσα προσφέρεται επέκταση εγγύησης 1+2 από την epson (από το βελάκι στο Εκτυπωτές Inkjet εμφανίζονται τα μοντέλα με την επέκταση). Η βασική διαφορά που βρήκα είναι ότι ο ET-2650 είναι κάπως μεγαλύτερος σαν όγκος εκτυπωτή και μια μικροδιαφορά σε ISO printing speed αλλά τίποτε παραπάνω. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από batatoudis
JeZus Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/computing/printing-consumables/all-in-one/178947-epson-l3050-ecotank-its απο κοτσοβολο με δωροεπιταγη 10ε και ατοκες.δλδ παιδια αξιζει για απλες φωτογραφικες εκτυπωσεις με αντιστοιχο χαρτι αξιζει το αποτελεσμα; βεβαια δεν ειναι προσφορα γιατι επαιξε και φθηνοτερα... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από JeZus
pedrojay Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 17 ώρες πριν, definitio είπε ξέρετε αν υποστηρίζει κάποια τεχνολογία αντίστοιχη του eprint της hp (στέλνεις στο έγγραφο σε email μοναδικό στον εκτυπωτή από οποιαδήποτε συσκευή και σύνδεση, και εκτυπώνεται στο δικό μας μηχάνημα. ...με έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές αυτή η λειτουργία κι ενώ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον HP που έχω, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ αυτή την ευκολία. Νομίζω πως όλοι οι κατασκευαστές έχουν πλέον κάτι αντίστοιχο δικό τους ή μέσω του Google cloud print που είναι universal λύση Εδώ η υλοποίηση της epson που κάνει αυτό που θες https://www.epsonconnect.com/guide/en/html/p02.htm
definitio Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, pedrojay είπε Νομίζω πως όλοι οι κατασκευαστές έχουν πλέον κάτι αντίστοιχο δικό τους ή μέσω του Google cloud print που είναι universal λύση Εδώ η υλοποίηση της epson που κάνει αυτό που θες https://www.epsonconnect.com/guide/en/html/p02.htm H συγκεκριμένη λειτουργία πάντως, Epson Email Print, δεν βλέπω να αναφέρεται μεταξύ των υποστηριζομενων στην ιστοσελίδα της συσκευής. https://epson.com/For-Home/Printers/Inkjet/Epson-Expression-ET-2650-EcoTank-All-in-One-Printer/p/C11CF47201 (αυτή η λειτουργία δεν απαιτεί να είσαι στο ίδιο δίκτυο ή να συνδέεσαι απευθείας με τον εκτυπωτή, αντίθετα οποιοσδήποτε από οποοδήποτε δίκτυο μπορεί να εκτυπώσει στη συσκευή σου, αν έχει την μοναδική διεύθυνση email)
pedrojay Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, definitio είπε H συγκεκριμένη λειτουργία πάντως, Epson Email Print, δεν βλέπω να αναφέρεται μεταξύ των υποστηριζομενων στην ιστοσελίδα της συσκευής. https://epson.com/For-Home/Printers/Inkjet/Epson-Expression-ET-2650-EcoTank-All-in-One-Printer/p/C11CF47201 (αυτή η λειτουργία δεν απαιτεί να είσαι στο ίδιο δίκτυο ή να συνδέεσαι απευθείας με τον εκτυπωτή, αντίθετα οποιοσδήποτε από οποοδήποτε δίκτυο μπορεί να εκτυπώσει στη συσκευή σου, αν έχει την μοναδική διεύθυνση email) 'Εχω καταλάβει τί θες να κάνεις,δεν μπερδεύομαι με local wireless printing. Εγώ βλέπω ότι ισχύει ότι έγραψα παραπάνω,σε όλα τα support μέσα είναι ο συγκεκριμένος,δες εδώ συγκεκριμένα για το email https://epson.com/Mobile-Printing-and-Scanning-Solutions/Mobile-Printing-and-Scanning-Solutions/Epson-Email-Print/p/EMAILPRINT Εδώ επίσης βλέπεις με φίλτρα για τον συγκεκριμένο τις 4 διαφορετικές λύσεις που προσφέρει για remote/cloud print,συμπεριλαμβανομένου και του google cloud print που όπως έγραψα θα δούλευε έτσι κι αλλιώς https://epson.com/listing?q=%3Arelevance%3AproductRefrenceType%3AC11CF47201%3AproductReftypes%3AMOBILE_SOLUTIONS%3APrint+Solutions+Facets%2C+Distance%3APrint+from+Far+Away&text=#scrollTgt_onRefresh Και τελευταίο,η λειτουργία με το email ήταν παλιότερη λύση. Με τους "νέους" τρόπους τυπώνεις απομακρυσμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνεις και τοπικά,απλά διαλέγοντας τον εκτυπωτή από τη λίστα με τους διαθέσιμους.Δεν στέλνεις mail κτλ. Οπότε θα έλεγα να μην αυτοπεριορίζεσαι στο email ενώ έχουν εξελιχτεί τα πράγματα,παρόλα αυτά βέβαια φαίνεται να υποστηρίζει και αυτό.
definitio Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, pedrojay είπε 'Εχω καταλάβει τί θες να κάνεις,δεν μπερδεύομαι με local wireless printing. Εγώ βλέπω ότι ισχύει ότι έγραψα παραπάνω,σε όλα τα support μέσα είναι ο συγκεκριμένος,δες εδώ συγκεκριμένα για το email https://epson.com/Mobile-Printing-and-Scanning-Solutions/Mobile-Printing-and-Scanning-Solutions/Epson-Email-Print/p/EMAILPRINT Εδώ επίσης βλέπεις με φίλτρα για τον συγκεκριμένο τις 4 διαφορετικές λύσεις που προσφέρει για remote/cloud print,συμπεριλαμβανομένου και του google cloud print που όπως έγραψα θα δούλευε έτσι κι αλλιώς https://epson.com/listing?q=%3Arelevance%3AproductRefrenceType%3AC11CF47201%3AproductReftypes%3AMOBILE_SOLUTIONS%3APrint+Solutions+Facets%2C+Distance%3APrint+from+Far+Away&text=#scrollTgt_onRefresh Και τελευταίο,η λειτουργία με το email ήταν παλιότερη λύση. Με τους "νέους" τρόπους τυπώνεις απομακρυσμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνεις και τοπικά,απλά διαλέγοντας τον εκτυπωτή από τη λίστα με τους διαθέσιμους.Δεν στέλνεις mail κτλ. Οπότε θα έλεγα να μην αυτοπεριορίζεσαι στο email ενώ έχουν εξελιχτεί τα πράγματα,παρόλα αυτά βέβαια φαίνεται να υποστηρίζει και αυτό. Δεν είναι θέμα εξέλιξης, είναι τί εξυπηρετεί περισσότερο, τί είναι ευκολότερο και πιο εύκολα διαχειρίσιμο Με το email δεν χρειάζεται να δίνεις πρόσβαση σε συγκεκριμένους χρήστες, δεν χρειάζονται τρίτες εφαρμογές κοκ, απλώς ό,τι έγγραφο σταλεί στη συγκεκριμένη διέυθυνση εκτυπώνεται στον δικό σου εκτυπωτή. Όπως είπα στη σελίδα του εκτυπωτή δεν αναφέρεται, αλλα πράγματι στον σύνδεσμο που έδωσες εμφανίζεται ως υποστηριζόμενη η λειτουργία.
drdedus Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ψάχνω ενα πολυμηχάνημα για ελάχιστες εκτυπώσεις μεσα στο έτος και μου είχαν πει να κοιτάξω σε epson μαλλον στην σειρά που λέτε. Με τον φτηνότερο που μπορώ να βρω θα κάνω δουλειά νομίζω, wifi φαντάζομαι διαθέτουν όλοι αλλά τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει ενας ακριβότερος? η μήπως να τσιμπήσω αυτόν? αλλά μου φαίνονται πολλα τα χρήματα για την χρήση που θέλω Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από drdedus
SeNNinhA Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, drdedus είπε ψάχνω ενα πολυμηχάνημα για ελάχιστες εκτυπώσεις μεσα στο έτος και μου είχαν πει να κοιτάξω σε epson μαλλον στην σειρά που λέτε. Με τον φτηνότερο που μπορώ να βρω θα κάνω δουλειά νομίζω, wifi φαντάζομαι διαθέτουν όλοι αλλά τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει ενας ακριβότερος? η μήπως να τσιμπήσω αυτόν? αλλά μου φαίνονται πολλα τα χρήματα για την χρήση που θέλω Για ελάχιστες εκτυπώσεις πάρε τον φθηνότερο που θα βρεις μιας και υποθετω ότι δεν υπαρχουν απαιτησεις απο ποιοτητα εκτυπωσης. Δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις παραπανω αν και οι συγκεκριμενοι μακροπροθεσμα κανουν αποσβεση απο τα μελλανια τους. Αλλα για εσενα αυτος ο χρονος παει πολυ μακρια. Εκανα το ιδιο πριν μερικους μηνες αγοράζοντας εναν HP DeskJet 2620 WiFi με μόλις 20€ για χρήση ελαχιστων αντιγραφων κυρίως μεσω του scanner μιας και ο κυριος ογκος εκτυπώσεων για εμενα γινεται απο ασπρομαυρο laser με ελαχιστο κοστος ανα σελιδα. HP πολυμηχάνημα DeskJet 2620 Wi-Fi
JaguarOne Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, drdedus είπε ψάχνω ενα πολυμηχάνημα για ελάχιστες εκτυπώσεις μεσα στο έτος και μου είχαν πει να κοιτάξω σε epson μαλλον στην σειρά που λέτε. Με τον φτηνότερο που μπορώ να βρω θα κάνω δουλειά νομίζω, wifi φαντάζομαι διαθέτουν όλοι αλλά τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει ενας ακριβότερος? η μήπως να τσιμπήσω αυτόν? αλλά μου φαίνονται πολλα τα χρήματα για την χρήση που θέλω αν οι ελάχιστες εκτυπώσεις είναι συχνές μάλλον θα είσαι οκ... γενικά αυτοί με το ink tank θέλουν συχνή χρήση γιατί μπορεί να στεγνώσουν τα σωληνάκια/ακροφύσια Στις 23/4/2019 στις 3:06 ΜΜ, JeZus είπε https://www.kotsovolos.gr/site/computing/printing-consumables/all-in-one/178947-epson-l3050-ecotank-its απο κοτσοβολο με δωροεπιταγη 10ε και ατοκες.δλδ παιδια αξιζει για απλες φωτογραφικες εκτυπωσεις με αντιστοιχο χαρτι αξιζει το αποτελεσμα; βεβαια δεν ειναι προσφορα γιατι επαιξε και φθηνοτερα... Έχοντας τον L365, για φωτογραφικές εκτυπώσεις εξαρτάται από το πόσο απαιτητικός είσαι... αν θές να εκτυπώσεις φωτογραφίες για να δώσεις στην γιαγια να βάλει στο κομοδίνο, είναι μια χαρά. Δεν είναι κακές, απλά μέτριες... Νομίζω ότι αν έχεις περισσότερες απαιτήσεις θα πρέπει κοιτάξεις κάποιο άλλο μοντέλο...
mechpanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Οι ink tank αξίζουν για σκληρή δουλειά....τουτέστιν σκίστε τους άφοβα! Ένα tip που πρέπει να κάνει κανείς τακτικά και δεν το λένε τα manuals, είναι κάθε εβδομάδα με τα δοχεία σε κατάσταση γεμίσματος (ανοικτά) να εκτελεί κανείς 2 καθαρισμούς από το μενού συντήρησης. Έτσι δεν θα βουλώνουν οι κεφαλές. Επίσης μετά την πάροδο κάποιων χιλιάδων εκτυπώσεων έχει μετρητή ότι τάχαμου θέλει άλλαγμα ένα σφουγγαράκι που έχει μέσα και ο εκτυπωτής σταματά να τυπώνει. Το έστειλα στην εταιρεία μου το άλλαξε και μηδένισε και τον μετρητή, εντός εγγύησης, και μου είπε και εκτός εγγύησης το κόστος είναι πολύ χαμηλό, αλλά πιο πολύ είναι η βαβούρα. Υπάρχει και προγραμματάκι που μηδενίζεις τον μετρητή μόνος σου.
drdedus Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) λεω για λίγες εκτυπώσεις και θέλω να διευκρινίσω ότι μπορεί να κανω 1 το μηνα η μια το τετράμηνο. Αν βέβαια η εκτύπωση ειναι "τζάμπα" ισως κανω και περισσότερες. Τωρα εχω εναν hp και μια τυπώνει μια όχι. κάτι γνήσια μελάνια ολοκαίνουργια που του είχα βαλει δεν εκτυπωνε και του εβαζα τα παλιά που με τα χιλια ζόρια μπορεί να έβγαζε μια σελίδα. Νόμιζα οτι αυτοί του τίτλου εκτός του ότι έχουν πολύ φτηνή εκτύπωση αντέχουν και περισσότερο χωρίς εκτυπώσεις αλλά βλέπω οτι κάνω λάθος. Δηλαδή κάθε πότε πρέπει να κάνεις μια εκτύπωση η δύο τρεις για να συνεχίσει να είναι λειτουργικός. Τα μελάνια πόσα χρόνια θα αντέξουν αν το πηγαίνουμε έτσι χαλαρά? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από drdedus
Looter Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αν κανεις μια εκτύπωση το μήνα ή μια το τετράμηνο ίσως να μη χρειάζεσαι καν εκτυπωτή φίλε μου...
Zerg13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Looter είπε Αν κανεις μια εκτύπωση το μήνα ή μια το τετράμηνο ίσως να μη χρειάζεσαι καν εκτυπωτή φίλε μου... Και πως θα εκτυπωνει;
mechpanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Προφανώς εννοεί ότι δεν θα κάνει απόσβεση ποτέ αφενός, αφετέρου σε inkjet θα βουλώσουν μετά βεβαιότητας οι κεφαλές. Πιο οικονομικό και αποδοτικό θα είναι να τυπώνει σε ένα φωτοτυπάδικο.
drdedus Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 εκτυπωτη χρειαζομαι για πολλους λογους ακομα και αν ειναι μια εκτυπωση το ετος. το θεμα ειναι ποιον για να μην ξεραινονται ληγουν καθε λιγο και δεν μπορω να εκτυπωσω αυτες τις λιγες σιγουρα απαραιτητες σελιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα