Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ θετικό ότι με τα ΤΑΝΚS έχεις μαμίσια μελάνι φθηνή.

Σε όλα τα άλλα ο εκτυπωτής είναι "μέτριος" , ας πούμε σε σχέση με τους HP OFFICEJET 8XXX  σε ανάλογη τιμή είναι 2-3 σκαλιά παρακάτω σε ευχρηστία , ταχύτητα .

Αν η 1η προτεραιότητα σας είναι η φθηνή εκτύπωση χωρίς να πειραματιζόσαστε με κινεζομελάνια , τότε ΝΑΙ αξίζει να τον αγοράσετε.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι , ότι δεν πρέπει να το ''ξεχνάτε''  ανενεργό χωρίς μια έγχρωμη εκτύπωση τουλάχιστον την εβδομάδα....για το γνωστό πρόβλημα ''μπουκώματος''.

Δημοσ.

Εχω αντιστοιχο μοντελο της epson μπορω να επιβεβαιωσω οτι για εκτυπωσεις εγγραφων και δουλεια γραφειου ειναι οτι καλυτερο. Τυπωνεις τζαμπα. Εχω ακομα τα μελανια που ηρθαν με τον εκτυπωτη και κοντευει 2 χρονια χρησης. Η ποιοτητα οπως αναφερθηκε δεν ειναι η καλυτερη, δηλαδη δεν κανει για φωτογραφικες εκτυπωσεις.

Δημοσ.
3 minutes ago, greekboy said:

μελανια φθηνα απο ebay ? με απλο γεμισμα οπως φαινεται στην πρωτη εικονα?

Μελάνια epson, γνήσια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekboy είπε

Δεν υπαρχει λογος να ψαχνεις μελανια. Τα original ειναι παμφθηνα, τυπου 4-5€ και σου βγαζουν πολλες χιλιαδες εκτυπωσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, dazed είπε

Εχω αντιστοιχο μοντελο της epson μπορω να επιβεβαιωσω οτι για εκτυπωσεις εγγραφων και δουλεια γραφειου ειναι οτι καλυτερο. Τυπωνεις τζαμπα. Εχω ακομα τα μελανια που ηρθαν με τον εκτυπωτη και κοντευει 2 χρονια χρησης. Η ποιοτητα οπως αναφερθηκε δεν ειναι η καλυτερη, δηλαδη δεν κανει για φωτογραφικες εκτυπωσεις.

Επιβεβαιώνω στον υπερθετικό βαθμό. Είμαι κάτοχος 2. Είναι τόσο οικονομικοί  στην εκτύπωση οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές (με ΙΝΚ ΤΑΝΚΣ) που ειλικρινά πιστεύω ότι θα τους σταματήσει η EPSON.

7 λεπτά πριν, greekboy είπε

Μελάνια αυθεντικά. Στον L655 και L6190 που έχω, με 1 γέμισμα άντεξαν 2 περίπου χρόνια (γύρω στις 3000 εκτυπώσεις) ο καθένας. O L655 χάλασε στην 2ετία περίπου αλλά είχα κάνει επέκταση εγγύησης (να το κάνεις οπωσδήποτε αν υπάρχει γι' αυτό το μοντέλο) και μου τον αντικατέστησαν δωρεάν με τον L6190.

Επεξ/σία από iparou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekboy είπε

Έχω άλλο μοντέλο της σειρας με μελάνι, άποψη μου, δεν αξίζει να ασχοληθείς με πιο φτηνά μελάνια..

Έχει 5€ το μπουκαλάκι των 70ml με το οποίο γεμίζει το αντίστοιο δοχείο. Με αυτά τα 70ml βγάζεις παρα μα πάρα πολλές εκτυπώσεις.

Κατα καιρούς βγαίνουν προσφορά στα 4€ και από μεγάλα μαγαζιά

Επίσης ο εκτυπωτής (τουλάχιστον ο L365 που έχω) ερχοταν με 5 full-size μπουκαλάκια μελάνι, 2 μαύρα και 1 από τα άλλα χρώματα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, iparou είπε

Επιβεβαιώνω στον υπερθετικό βαθμό. Είμαι κάτοχος 2. Είναι τόσο οικονομικοί  στην εκτύπωση οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές (με ΙΝΚ ΤΑΝΚΣ) που ειλικρινά πιστεύω ότι θα τους σταματήσει η EPSON.

Το ιδιο σκεφτομαι και εγω. Πραγματικα εξωπραγματικη οικονομια στα μελανια. Δεν τους συμφερει σιγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζονται κάθε εβδομάδα εκτύπωση που λέει κάποιος.  Αρκεί κάθε 2 χρόνια να αλλάζετε μελάνια.  Πολύ καλή τιμή σε αυτά τα χρήματα κάνει απλά ο inktank,  εδώ έχετε και scanner μαζί. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν χρειάζονται κάθε εβδομάδα εκτύπωση που λέει κάποιος.  Αρκεί κάθε 2 χρόνια να αλλάζετε μελάνια.  Πολύ καλή τιμή σε αυτά τα χρήματα κάνει απλά ο inktank,  εδώ έχετε και scanner μαζί.  

Δεν είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτό. Κι εμένα το ίδιο μου πρότειναν όταν ήθελα να αγοράσω Inkjet (δεν είναι θέμα μόνο των συγκεκριμένων μοντέλων αλλά των Inkjet γενικότερα). Μπουκώνουν οι κεφαλές αν δεν χρησιμοποιείται συχνά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iparou είπε

Δεν είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτό. Κι εμένα το ίδιο μου πρότειναν όταν ήθελα να αγοράσω Inkjet (δεν είναι θέμα μόνο των συγκεκριμένων μοντέλων αλλά των Inkjet γενικότερα). Μπουκώνουν οι κεφαλές αν δεν χρησιμοποιείται συχνά.

Μπορείς να το ανοίγεις και να κάνεις καθαρισμό κεφαλων.  Deep όχι τον ελαφρύ. Ένας inktank tank Canon που είχα για 1,5 χρόνο ακόμα λειτουργεί. Μόνο μια φορά κόλλησαν και έστρωσε με 1 βαθύ καθαρισμό. Ήταν αν ενεργός για 1-2 μηνες. Τουλάχιστον  μια φορά στα 2 χρόνια θέλει κατανάλωση των μελάνιων για σωστή υγεία. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

ξέρετε αν υποστηρίζει κάποια τεχνολογία αντίστοιχη του eprint της hp (στέλνεις στο έγγραφο σε email μοναδικό στον εκτυπωτή από οποιαδήποτε συσκευή και σύνδεση, και εκτυπώνεται στο δικό μας μηχάνημα.

...με έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές αυτή η λειτουργία κι ενώ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον HP που έχω, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ αυτή την ευκολία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...