Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανέβαλε το λανσάρισμα του Galaxy Fold στην Κινέζικη αγορά

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung σύμφωνα με αναφορές ανέβαλε το λανσάρισμα του αναδιπλούμενου smartphone Galaxy Fold στην Κινέζικη αγορά.

Πηγές της ιστοσελίδας SamMobile υποστηρίζουν ότι ο επίσημος λόγος για την αναβολή είναι κάποιο πρόβλημα με τον χώρο που θα φιλοξενούσε την εκδήλωση της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας, όμως επισημαίνει, ότι και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονταν με το λανσάρισμα ακυρώθηκαν επίσης.

Ο αρχισυντάκτης της Κινέζικης έκδοσης του Engadget επισήμανε επίσης στο Twitter ότι εκδηλώσεις που σχεδίαζε η εταιρεία να πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη στις πόλεις Hong Kong και Shanghai αντίστοιχα αναβλήθηκαν επίσης.

Από ότι φαίνεται, τα προβλήματα που συνάντησαν αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι από τεχνολογικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έπαιξαν τον ρόλο τους στην απόφαση της Samsung να προχωρήσει με την αναβολή του επίσημου λανσαρίσματος της συσκευής, προβλήματα που είχαν κυρίως να κάνουν με την αναδιπλούμενη οθόνη ή τον μηχανισμό (μεντεσέ) αναδίπλωσης. Μετά τις αναφορές, η Samsung εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι «θα επιθεωρήσει επιμελώς αυτές τις μονάδες για να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος».

Το επίσημο λανσάρισμα του Galaxy Fold στην Αμερικάνικη αγορά πάντως που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου, θα γίνει κανονικά σύμφωνα με την εταιρεία. Μένει να δούμε, αν η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα προχωρήσει στην αναβολή του και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι για re-print των κουτιών καθώς και ίσως για αλλαγή στο software (ώστε να προειδοποιεί καλύτερα τον αγοραστή για την προστατευτική μεμβράνη).

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dieter Bohn ο καλύτερος Tech Editor και Reviewer στον κόσμο, Bachelor στη Φιλοσοφία , ιδρυτής στο The Verge , imore , Android central , εντόπισε το πρόβλημα στο  Galaxy Fold απ τους πρώτους

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1

Σοβαρα τωρα; Εταιρια με @@ να πλασσαρει προχειρομηχανηματα; Δηλαδη παλια γινοταν ρεζιλι η Κινα με τα προιοντα τους και τωρα γελανε με τη Samsung. Πεταμενα λεφτα...

• Like 1

11 λεπτά πριν, Leo360 είπε

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι για re-print των κουτιών καθώς και ίσως για αλλαγή στο software (ώστε να προειδοποιεί καλύτερα τον αγοραστή για την προστατευτική μεμβράνη).

Και εγώ αυτή την σκέψη έκανα, αλλά για να δούμε. Ίσως και να υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε.

Εγω βλεπω το παλικάρι στο Unbox Therapy και το δουλευει καθημερινα, το βλεπω ωραιο ειδικα αν εχει καλή αυτονομία. 

Το μονο "μειονέκτημα" που βλέπω είναι και ο λογος που δεν χρησιμοποιώ το 8αρι ταμπλετ μου καθόλου, θελει συνέχεια δυο χέρια. Ενω με το 6.3ιντσων μακρόστενο κινητο μου τα κανω σχεδόν ολα με την ανεση του ενός χεριου. 

Ήθελε να το κυκλοφορήσει πριν το Huawei Mate X και να τι κατάφερε.

Φυσικά τα foldable κινητά και δεν προορίζονται για όλους αλλά το Huawei τουλάχιστον και έχει 5G για να δικαιολογήσει λίγο την τιμή του.

3 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Εγω βλεπω το παλικάρι στο Unbox Therapy και το δουλευει καθημερινα, το βλεπω ωραιο ειδικα αν εχει καλή αυτονομία. 

Το μονο "μειονέκτημα" που βλέπω είναι και ο λογος που δεν χρησιμοποιώ το 8αρι ταμπλετ μου καθόλου, θελει συνέχεια δυο χέρια. Ενω με το 6.3ιντσων μακρόστενο κινητο μου τα κανω σχεδόν ολα με την ανεση του ενός χεριου. 

Σαν concept ειναι ωραίο. Αλλά χαλάει εύκολα σε αυτή την υλοποίηση. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δίνεις 2000 και έχεις κάτι σαν κρυστάλλινο μπιμπελό. Αντο προσέχεις σαν τα μάτια σου έχει καλώς, λίγο να παρασυρθείς θα σου σπάσει.

6 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Το μονο "μειονέκτημα" που βλέπω είναι και ο λογος που δεν χρησιμοποιώ το 8αρι ταμπλετ μου καθόλου, θελει συνέχεια δυο χέρια. Ενω με το 6.3ιντσων μακρόστενο κινητο μου τα κανω σχεδόν ολα με την ανεση του ενός χεριου

Φίλε Talepwros να είσαι καλά με έκανες και γέλασα γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι επισκέφτηκα λάθος site 😂😂  

• Like 2

22 minutes ago, ethereum said:

Dieter Bohn ο καλύτερος Tech Editor και Reviewer στον κόσμο, Bachelor στη Φιλοσοφία , ιδρυτής στο The Verge , imore , Android central , εντόπισε το πρόβλημα στο  Galaxy Fold απ τους πρώτους

Είναι ο ίδιος που παραδέχτηκε στο κείμενο του ότι είχε βάλει κόλα για τα shots το προηγούμενο βράδυ και μάλλον η κόλα μπήκε κάτω από την οθόνη του κινητού και προκάλεσε το πρόβλημα;

Καλό είναι να κράζουμε, αλλά να διαβάζουμε σωστά (δε το λέω σε εσένα, αλλά γενικά) :) 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...