venuets Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Root Xiaomi Redmi Note 5 έχω ένα xiaomi redmi note 5 και θέλω να το κάνω root διάβαζα ότι με το root βελτιώνεις την μπαταριά/ήχο(handfree) και σίγουρα γλιτώνεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις. εάν κάποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω και αν ισχύουν τα παραπάνω ας με βοηθήσει ! ευχαριστώ εκ τον πρότερων
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει tips για την μπαταρία ,αν και δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα. Για τα Handfree ανάλογα ποια έχεις. Αν όμως εννοείς στο YouTube επειδή το έχω ψάξει θα σου πω ότι δεν είναι λόγο κινητού αλλά θέμα τραγουδιού πως το έχουν ανεβάσει. Και για τις διαφημίσεις υπάρχει ρύθμιση , αλλά δεν μας λες που εμφανίζονται. Επίσης ενδέχεται να έχεις και Unofficial rom γιατί αυτές συνήθως δημιουργούν το πρόβλημα. Ένα screenshot να δούμε και ποια έχεις θα ήταν καλό. Οπότε ποιος ο λόγος να μπεις σε ταλαιπωρία? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από saruman123
venuets Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Υπάρχει tips για την μπαταρία ,αν και δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα. Για τα Handfree ανάλογα ποια έχεις. Αν όμως εννοείς στο YouTube επειδή το έχω ψάξει θα σου πω ότι δεν είναι λόγο κινητού αλλά θέμα τραγουδιού πως το έχουν ανεβάσει. Και για τις διαφημίσεις υπάρχει ρύθμιση. Οπότε ποιος ο λόγος να μπεις σε ταλαιπωρία? εχω σπαμ διαφημισεων απο πολλες εφαρμογες οπως browser/music εχω κλεισει οσα λενε σε βιντεακια ! και συνεχιζουν! επισης οταν τρεχω το music παιζει χαμηλα οταν το εχω σε greece μολις το γυριζω σε india ανεβαινει φουλ ! κατι παει λαθος με την τελευταια αναβαθμιση
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν εννοείς την εφαρμογή Music έχω διαβάσει μετά την αναβάθμιση τις εφαρμογής ο ήχος είναι όντως χαλιά. Εγώ έχω το PowerAudio pro. Πολύ καλό είναι και το MusicPiped αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Για τις διαφημίσεις βάλε το Blokada https://blokada.org Και αν θες και για το YouTube βάλε το YouTube Vanced ή το NewPipe Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα