felias Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλημέρα και καλή και Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Έχω το εν λόγω iPad με jailbreak και θέλω να το επαναφέρω στις εργοστασιακες του ρυθμίσεις ώστε να βγει το jb. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, felias είπε Καλημέρα και καλή και Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Έχω το εν λόγω iPad με jailbreak και θέλω να το επαναφέρω στις εργοστασιακες του ρυθμίσεις ώστε να βγει το jb. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..; καντο επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων και εισαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) To συνδεεις σε ενα υπολογιστη με iTunes και επιλεγεις να κανεις επαναφορα/restore της συσκευης. Θα σου κατεβασει το τελευταιο επισημο firmware, θα σου σβησει τα παντα και μετα θα το περασει καταργωντας ετσι το jb. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από asmilon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Και προσοχη να μη περασεις το back up. Θα κανεις set up as new και θα περασεις ενα ενα οτι χρειαζεσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 btw, γτ το εκανες jb in the first place? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felias Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, slk200gr είπε καντο επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων και εισαι οκ Δυστυχώς όταν πάω να το κάνω δεν γίνεται.. 20 ώρες πριν, asmilon είπε To συνδεεις σε ενα υπολογιστη με iTunes και επιλεγεις να κανεις επαναφορα/restore της συσκευης. Θα σου κατεβασει το τελευταιο επισημο firmware, θα σου σβησει τα παντα και μετα θα το περασει καταργωντας ετσι το jb. Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felias Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν!! Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας! Καλή Ανάσταση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα