meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 49 λεπτά πριν, toyo73 είπε Ωραιο αυτοκινητο.Καλη επιλογη. Το θετικό είναι ότι έχουν κυκλοφορήσει και βρίσκεις ανταλλακτικα. Δεν είναι όπως το Accord που με ταλαιπωρούσε στη αναζήτηση.
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, toyo73 είπε Χιλιομετρα, τιμη. 2700€ τελική απο ιδιωτη με 200.000 χιλιόμετρα. Ταλαιπωρημενο είναι λιγο το καθισμα οδηγου και το τιμονι. Εχει αλλάξει και δισκόπλατο. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από meletis_m
toyo73 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εαν ειναι πραγματικα τα χιλιομετρα ειναι μια χαρα.
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, toyo73 είπε Εαν ειναι πραγματικα τα χιλιομετρα ειναι μια χαρα. Ειναι πραγματικα μπηκε σε επισημο διαγνωστικο της Mazda. 3 ωρες έλεγχος εγινε , το ξεσκονίσαμε το αμάξι.
toyo73 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μακαρι, αν και ενα γατονι μου ειπε οτι πλεον επεμβαινουν(αυτοι που ξερουν) παντου.Και σε κρυφα μενου.Παντου.Ωστε να μην φαινονται καπου τα κανονικα χιλιομετρα, με κανενα διαγνωστικο.
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εμένα μου φαίνεται δύσκολο ιδιώτης να κάτσει να γυρίσει χιλιόμετρα. Δεν ξέρω κιόλας, μπορεί να κάνω λάθος.
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Εμένα μου φαίνεται δύσκολο ιδιώτης να κάτσει να γυρίσει χιλιόμετρα. Δεν ξέρω κιόλας, μπορεί να κάνω λάθος. Ολα γινονται 30€ είναι η ταρίφα και τα αλλάζουν . Όσο αφορά το Mazda 6 έκανα 1.5 μηνα να βρω καθαρό και σε λογική τιμή . Κοίταζα και άλλα , αλλά πάλι Ιαπωνικά. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από meletis_m 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα