Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Ναι από Ελλάδα μπαμ μπαμ, δεν έχει τύχει να φύγει 3μηνο για αλλαγή κινητού. 

Πρώτον, μιλάμε για pc parts. Δεύτερον, στο κακό Πλαίσιο (με τα όποια άλλα μειονεκτήματά του), έχω κινηθεί μεταξύ επιστροφής μετρητών, πιστωτικού, αντικατάστασης με καλύτερο της επιλογής μου, κάμποσες φορές και το αργότερο που έχει πάρει, είναι μία εβδομάδα. Τον καιρό με τα λεφτόδεντρα, είχε μέχρι και stock μόνο για αντικατάσταση. Είπαμε, δεν λέμε για τον Αλβανό που άνοιξε μαγαζί στο υπόγειο της άκληρης θίτσας που κληρονόμησε, φέρνοντας μια καραβιά ξέπλυμα από τον μπάφο και μην τον είδατε σε έναν χρόνο (οκ, το παρατράβηξα, αλλά you get the picture).

15 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μην αρχίσουμε τα ίδια. Ευρώπη είμαστε ή θεωρούμε ότι είμαστε. Το ίδιο στην καλύτερη ή και περισσότερο χρόνο θα πάρει ακόμα και από μεγάλο ελληνικό κατάστημα σε περίπτωση RMA, φυσικά χωρίς να αναφέρουμε την ευκολία στις περιπτώσεις λαμογιας σε τέτοια θέματα στη χώρα μας.

Βλέπε απάντηση παραπάνω.

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Πλαίσιο όμως έχει και μεγάλη εικόνα στην χώρα αυτή οπότε δεν τους συμφέρει κιόλας να παίξουν τα γνωστά κόλπα γιατί με τις ανεβασμένος τιμές πάλι δεν υπάρχει χασουρα. Τώρα ότι θέλει ο καθένας.

Κάποτε ήταν πιο οικονομική επιλογή. Πλέον γιατί να μην αγοράσω από το Αμαζον ή από το caseking. Σε νησί μένω. Πάλι δεν είναι δίπλα μου το κατάστημα και πάλι θα περιμένω.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ! Θυμαμαι τους ειχα παει χαλασμενη 6870 που ειχα παρει 200-250 (?) και μου πανε θα μου δωσουν πιστωτικο 70€ γιατι τοσο την κοστολογουν σημερα! Πλακα κανουμε ε?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Το ΠΛΑΙΣΙΟ! Θυμαμαι τους ειχα παει χαλασμενη 6870 που ειχα παρει 200-250 (?) και μου πανε θα μου δωσουν πιστωτικο 70€ γιατι τοσο την κοστολογουν σημερα! Πλακα κανουμε ε?

Ακυρο. Τους είχα πάει καμμένη gtx 285 με τιμή αγοράς 250 με 300 ευρώ περίπου αν θυμάμαι καλά και μου έδωσαν πιστωτικό, περίμενα λίγες ημέρες και πήρα την 5850 με χρήση του πιστωτικού. Κι όλα αυτά έξι μήνες μετά την αγορά της πρώτης.

Νομίζω ότι σε αυτά τουλάχιστον είναι κορυφαίοι.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.

Και τα 2 παραπάνω παραδείγματα συνέβαιναν.Ήταν συνδυασμός τι θα σου κάτσει πόσο θα το κυνηγήσεις και πόσα γνωρίζεις σχετικά με το αντικείμενο. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Occultist είπε

Πρώτον, μιλάμε για pc parts. Δεύτερον, στο κακό Πλαίσιο (με τα όποια άλλα μειονεκτήματά του), έχω κινηθεί μεταξύ επιστροφής μετρητών, πιστωτικού, αντικατάστασης με καλύτερο της επιλογής μου, κάμποσες φορές και το αργότερο που έχει πάρει, είναι μία εβδομάδα.

Πολύ καλό το πλαίσιο και πολύ  καλή υποστήριξη και το λέω από προσωπική εμπειρία.

Στις κάρτες γραφικών όμως ειδικά , πάνε πλήρωσε καπέλο 100 ευρώ ακόμα  και σε  πολύ οικονομικές κάρτες άξιας €200-400 για να έχεις αυτά τα ωφέλη.

αν είναι μια κάρτα των 200 να την πάρω 300 και μια των 350 με 500 να τη βράσω την εξαιρετική υποστήριξη, όταν έρχεται με καπέλο στην τιμή 30-40% του κανονικού και ξεπερνά την αισχροκέρδεια.

Επαναλαμβάνω ειδικά και ιδιαίτερα σε κάρτες γραφικών

Δημοσ.

Καθε φορα που πηγαινω στο  πλαισιο και βλεπω τις τιμες στις καρτες ντρεπομαι και κοιταζω αλλου.GTX 1060 3GB 279.90 ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξεπερνάει τα 400e(σαν φθηνή υλοποίηση) γιατί μετά η Gaming X θα κοστολογηθεί στα 450e

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Inler είπε

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξεπερνάει τα 400e(σαν φθηνή υλοποίηση) γιατί μετά η Gaming X θα κοστολογηθεί στα 450e

πιστευω οτι θα ειναι λιγο ακριβοτερο. 450 ενω οι καλυτερες υλοποιησεις γυρω στα 500.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...