Arkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Μεγάλη πίκρα για όσους πήραν RTX κάρτα για rasterization σε υψηλές αναλύσεις και frame rates. Πίκρα όμως και για αυτούς που αγόρασαν VII ως vfm. Η εξελιξη ετσι ειναι. Ειδικα σε εναν κλαδο που βγαινουν συνεχως νεα πραγματα. Σε 2-3 χρονια αυτα που θεωρουμε σημερα high end θα ειναι mid range η και πιο κατω με τις αναλογες τιμες. Οι navi ηρθαν σε παρα πολυ καλες τιμες αν δεν φανε γερο drop στην τιμη και οι super θα πουλησουν αρκετα καλα.
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μια 5700XT custom με σωστά temps στα 400 ευρώ θα εξαφάνιζε τις αντίστοιχες πράσινες. Αν παίξει τέτοιο σκηνικό έχω αλλάξει την 2060 μου για πλάκα και χαλάλι οι καλύτεροι drivers της nvidia. Η ΧΤ βγάζει average κάνα 20αρι πάνω σε fps σε 1440p. Μένει να δούμε τι τιμές θα έχουν οι custom τον Αύγουστο... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από naruto14 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, mpokwsths είπε ... δηλαδή πανωλεθρία στο RTX και στους δεξιούς; O δεξιός έχει high-end GPU.
Arkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Εξαιρετικά vfm η 5700. Στα 300 που θα παίζει σε 3 4 βδομάδες θα είναι απίστευτα vfm. 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Εγω παντως δεν το βλεπω και πολυ το ''μια χαρα''. Στα μισα παιχνιδια και οι δυο καρτες παιζουν κατω απο 60fps,κοινως με το καλημερα ριχνεις ρυθμισεις. Οταν πχ στο metro exodus γονατιζουν και οι 2 καρτες στα 30fps)δεν θελω καν να ξερω τι θα γινει σε τιτλους που θα βγουν του χρονου οπως το Cyberpunk. Δυστηχως δεν ειναι καρτες που τις λες οτι ειναι ικανες για 1440p χωρις συμβιβασμους και η απλη 5700 και η 2070. Και εχετε υποψη σας οτι τα benchmarks κυριως τρεχουν με κορυφαια cpu που λιγοι εχουν(τυπου 9900κ). Σε φθηνοτερα cpu θα ειναι ακομα πιο κατω τα νουμερα. 1
adtakhs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω παντως δεν το βλεπω και πολυ το ''μια χαρα''. Στα μισα παιχνιδια και οι δυο καρτες παιζουν κατω απο 60fps,κοινως με το καλημερα ριχνεις ρυθμισεις. Οταν πχ στο metro exodus γονατιζουν και οι 2 καρτες στα 30fps)δεν θελω καν να ξερω τι θα γινει σε τιτλους που θα βγουν του χρονου οπως το Cyberpunk. Δυστηχως δεν ειναι καρτες που τις λες οτι ειναι ικανες για 1440p χωρις συμβιβασμους και η απλη 5700 και η 2070. Και εχετε υποψη σας οτι τα benchmarks κυριως τρεχουν με κορυφαια cpu που λιγοι εχουν(τυπου 9900κ). Σε φθηνοτερα cpu θα ειναι ακομα πιο κατω τα νουμερα. Σε αυτό που λές έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνουμε πως τουλάχιστον σε κατηγορίες τιμών που είναι ταβάνι για τους περισσότερους, οι μόνες κάρτες που παρουσιάζονται είναι αυτές οι δύο. Αρα αυτές εξετάζουμε. Μακάρι να βγει κάτι πιο δυνατό μελλοντικά στις ανωτέρω τιμές, αλλά κράτα μικρό καλάθι. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από adtakhs 1
Arkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Επιδόσεις 2080ti θα δούμε τέλος 2020 στην κατηγορία 500 600 ευρώ. Μέχρι τότε κλείνουμε κάποιες πολύ απαιτητικές ρυθμίσεις στα παιχνίδια και ακόμα και κάτω από 60fps να πάνε αναλαμβάνουν τα gsync freesync για την ομαλή εμπειρία μας.
The__Blade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω παντως δεν το βλεπω και πολυ το ''μια χαρα''. Στα μισα παιχνιδια και οι δυο καρτες παιζουν κατω απο 60fps,κοινως με το καλημερα ριχνεις ρυθμισεις. Οταν πχ στο metro exodus γονατιζουν και οι 2 καρτες στα 30fps)δεν θελω καν να ξερω τι θα γινει σε τιτλους που θα βγουν του χρονου οπως το Cyberpunk. Δυστηχως δεν ειναι καρτες που τις λες οτι ειναι ικανες για 1440p χωρις συμβιβασμους και η απλη 5700 και η 2070. Και εχετε υποψη σας οτι τα benchmarks κυριως τρεχουν με κορυφαια cpu που λιγοι εχουν(τυπου 9900κ). Σε φθηνοτερα cpu θα ειναι ακομα πιο κατω τα νουμερα. Μην γράφουμε ότι-να-ναι. Όταν είσαι GPU limited σε τέτοιο βαθμό δεν θα έχεις διαφορά με οποιοσδήποτε cpu me 8 τhread+ ΒΤW ο 9900κ κορυφαίος είναι μόνο σε τιμή. Αν θες να πατάς όλα τα κουμπάκια που βλέπεις σε ένα extra heavy game στο max δεν θα παίξεις. Αυτό όμως δεν είναι gaming είναι κομπλεξισμός. Όποιος το έκανε αυτό έπαιξε το crysis 7 χρόνια μετά. Εγώ πάντως το ίδιο το ευχαριστήθηκα το metro και σε μια 580 και στην radeon VII. 1
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως δεν το βλεπω και πολυ το ''μια χαρα''. Στα μισα παιχνιδια και οι δυο καρτες παιζουν κατω απο 60fps,κοινως με το καλημερα ριχνεις ρυθμισεις. Οταν πχ στο metro exodus γονατιζουν και οι 2 καρτες στα 30fps)δεν θελω καν να ξερω τι θα γινει σε τιτλους που θα βγουν του χρονου οπως το Cyberpunk. Δυστηχως δεν ειναι καρτες που τις λες οτι ειναι ικανες για 1440p χωρις συμβιβασμους και η απλη 5700 και η 2070. Και εχετε υποψη σας οτι τα benchmarks κυριως τρεχουν με κορυφαια cpu που λιγοι εχουν(τυπου 9900κ). Σε φθηνοτερα cpu θα ειναι ακομα πιο κατω τα νουμερα. Νταξει ρε συ, στα μισα games αμα κατεβασεις το shadows απτο ultra extreme super duper στο normal high παιρνεις μια 20αρα fps στο νερο με 0 διαφορα. Εχω παλεψει με screenshots διπλα διπλα να δω διαφορα στο watchdogs 2 ας πουμε που τα shadows ριχνανε τα καρε απο 100 στα 50 (δεν κανω πλακα) και ναι μεν εβλεπα διαφορα, αλλα δεν ειναι οτι το PCSS εδειχνε καλυτερο, απλα διαφορετικο. Καποια settings υπαρχουν για να βγαζεις screenshots ξερω γω, δεν ειναι για να παιζεις. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Ryzenlake 4 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Να αναδιατυπωσω αυτο που εγραψα σε περιπτωση που δεν εγινα αντιληπτος. Το θεμα μου δεν ειναι το αν αξιζει καποιος να παιζει σε ultra ή οχι. Το θεμα μου ειναι οτι και οι 2 αυτες καρτες στα παραπανω benchmarks εχουν απαραδεκτα αποτελεσματα,ασχετως του ποια καρτα ειναι μπροστα και ποια οχι. Ακομα χειροτερο βεβαια αυτο στην περιπτωση της ακριβοτερης 2070 που υποτιθεται οτι πλασαρεται ως καρτα για 1440p 60fps ultra καρτα(γιαυτο και η αρχικη τιμη της ηταν τα 500+ευρω). Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Fulgore 2
patsakos. D Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Να αναδιατυπωσω αυτο που εγραψα σε περιπτωση που δεν εγινα αντιληπτος. Το θεμα μου δεν ειναι το αν αξιζει καποιος να παιζει σε ultra ή οχι. Το θεμα μου ειναι οτι και οι 2 αυτες καρτες στα παραπανω benchmarks εχουν απαραδεκτα αποτελεσματα,ασχετως του ποια καρτα ειναι μπροστα και ποια οχι. Ακομα χειροτερο βεβαια αυτο στην περιπτωση της ακριβοτερης 2070 που υποτιθεται οτι πλασαρεται ως καρτα για 1440p 60fps ultra καρτα(γιαυτο και η αρχικη τιμη της ηταν τα 500+ευρω). Μια χαρα ειναι οι καρτες,ειδικα της. ΑΜD σου προσφερει μικρο τσιπακι στα 350 μαρουλια που παιζει ξυλο με την 2070 Αν οι καστομ παιζουν καλο οβερκλολ τοτε η 5700χτ θα φτασει επιπεδα 2080 !!!! Φακινγκ crazy!!!!!!!! 1
Aten-Ra Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Να αναδιατυπωσω αυτο που εγραψα σε περιπτωση που δεν εγινα αντιληπτος. Το θεμα μου δεν ειναι το αν αξιζει καποιος να παιζει σε ultra ή οχι. Το θεμα μου ειναι οτι και οι 2 αυτες καρτες στα παραπανω benchmarks εχουν απαραδεκτα αποτελεσματα,ασχετως του ποια καρτα ειναι μπροστα και ποια οχι. Ακομα χειροτερο βεβαια αυτο στην περιπτωση της ακριβοτερης 2070 που υποτιθεται οτι πλασαρεται ως καρτα για 1440p 60fps ultra καρτα(γιαυτο και η αρχικη τιμη της ηταν τα 500+ευρω). Τα νούμερα που είδες είναι με τις δυο κάρτες στα 1500MHz στον πυρήνα και 7000ΜΗz στις GDDR6 μνήμες. Το συγκεκριμένο test είναι για να δείξει το performance ανάμεσα στην αρχιτεκτονική Turing και NAVI και όχι τις επιδόσεις που έχουν οι κάρτες. Επίσης έκαναν ίδια σύγκριση μεταξύ NAVI και Pascal, Polaris και VEGA 10 https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.computerbase.de%2F2019-07%2Fradeon-rx-5700-xt-test%2F Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Aten-Ra 3
johnychliaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια θα λειτουργει το πισι μου με Amd rx 5700 επειδη η μητρικη μ ειναι PCIe 3 καi η καρτα PCIe 4?Δεν θα παρω τωρα καρτα αλλά τις cystom υλοποιησεις οταν βγουν. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από johnychliaras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα