Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5000 Series (RDNA/Navi)

billeiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Occultist είπε

Αν, μετά από αρκετούς πειραματισμούς με τους περισσότερους AMD vendors επί χρόνια, σου πω ότι παίζω στοιχηματάκι ότι το κορυφαίο θα το βγάλει η Sapphire, πάλι;

Ε καλά δεν είναι και δύσκολο να το μαντέψεις :P 

Προφανώς έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την amd αφού βγάζει αποκλειστικά προϊόντα της. κάτι αντίστοιχο κάνει και η evga.

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ε καλά δεν είναι και δύσκολο να το μαντέψεις :P 

Προφανώς έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την amd αφού βγάζει αποκλειστικά προϊόντα της. κάτι αντίστοιχο κάνει και η evga.

Ε, και άλλες εταιρίες παίζουν δυνατά σε AMD, και συνήθως με υψηλότερες τιμές για το "ίδιο" προϊόν, αλλά η ρημάδα η Sapphire είναι η μόνη που δεν απογοητεύει ποτέ...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Occultist είπε

Αν, μετά από αρκετούς πειραματισμούς με τους περισσότερους AMD vendors επί χρόνια, σου πω ότι παίζω στοιχηματάκι ότι το κορυφαίο θα το βγάλει η Sapphire, πάλι;

Μονο αποδεκτο...δινει 1.10

Δεν ξερω γιατι αλλα η Gigabyte στις καρτες γραφικων εχει γινει απογοητευση τα τελευταια χρονια.

Επεξ/σία από Azerothakis

37 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Ναι το ξερω αδερφε δεν το διατυπωσα σωστα...7 μοντελα θα βγαλει η MSI για την AMD. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ οτι οντως αξιζουν την επενδυση.

Ειδωμεν.

Και πρώτη φορά aib στο κόκκινο μαύρο στυλ όπως στις κάρτες της πράσινης και σε διαφορετικές εκδόσεις. 

1 ώρα πριν, Azerothakis είπε

Δεν ξερω γιατι αλλα η Gigabyte στις καρτες γραφικων εχει γινει απογοητευση τα τελευταια χρονια.

Στην amd, μεγαλύτερη απάτη από την asus δεν υπάρχει ... 

• Like 4

2 ώρες πριν, Azerothakis είπε

Κυρίως στις amd και κυρίως λόγω θεμάτων με το Quality control. Ειδικά στις vega και ειδικότερα νωρίς στο launch έγινε χαμός. 

Μια βόλτα στα σχόλια στο Newegg και καταλαβαίνεις ότι οι μισές τουλάχιστον, μην πω περισσότερες, από τις  κάρτες που πουλούσε ήταν ελαττωματικες. 

Στις rtx ας πούμε τις παρουσιάζουν σαν κάποιες από τις καλύτερες υλοποιήσεις. 

22 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Κυρίως στις amd και κυρίως λόγω θεμάτων με το Quality control. Ειδικά στις vega και ειδικότερα νωρίς στο launch έγινε χαμός. 

Μια βόλτα στα σχόλια στο Newegg και καταλαβαίνεις ότι οι μισές τουλάχιστον, μην πω περισσότερες, από τις  κάρτες που πουλούσε ήταν ελαττωματικες. 

Στις rtx ας πούμε τις παρουσιάζουν σαν κάποιες από τις καλύτερες υλοποιήσεις. 

Και στις RTX, κατι Windforce τα ειχαν τα θεματα τους..

Επισκέπτης

+1 στη Sapphire και από μένα. Ειδικά οι Nitro+ είναι και πολύ όμορφες κάρτες. Ήμουν πολύ κοντά να πάρω την Vega 64 σε nitro+ αλλά οι φθηνές ήταν μόνο κατόπιν παραγγελίας και είχε κάνα 60άρι παραπάνω από την RTX 2060, που τελικά πήρα, με διαθεσιμότητα σε 4-10 εργάσιμες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Occultist είπε

Εσύ μπήκες σε topic Navi να μας πεις RTX ή θάνατος - εμείς δεν είχαμε καμία όρεξη να το πιάσουμε. Εμάς που δε μας ενδιαφέρει το RTX, στην φάση που βρίσκεται σήμερα, στο σωστό topic είμαστε ;)

Μάστορες, πάντως, σε κάτι bench για 2K πχ. στο τελευταίο Final Fantasy, φαίνεται ότι η 5700ΧΤ μένει κάμποσο πίσω από τη Vega 64, επιβεβαιώνοντας 2 πράγματα : a) τα κρύα σκληρά νούμερα (πχ. shader count, pixel rate, memory bandwidth), δε γίνεται να τα κάνεις αβαβά μόνο με μία γενιά αρχιτεκτονική, b) απαράβατος κανόνας το ότι η high end της προηγούμενης γενιάς αντικαθίσταται από το high end της αμέσως επόμενης - όχι από το midrange.

Ναι, οκ, θα υπάρχουν μερικά σενάρια ορισμένων παιχνιδιών, σε χαμηλή ανάλυση και χωρίς ΑΑ, που η νέα midrange θα περνάει μπροστά με μικρό ποσοστό, αλλά όσο σφίγγουν τα πράγματα με περισσότερους και βαρύτερους τίτλους, θα ισχύει ο κανόνας. Σκηνικό που έχει επαναληφθεί πολλάκις (κούφια η ώρα - φτουφτου 😛 )...

Οταν αναφερονται ανοησιες για το rt γιατι να μην απαντησω, απαγορευεται ? Επειδη ενοχλει ? Το να μην σας ενδιαφερει με γεια και χαρα σας και καλα κανετε αλλα δεν θα λετε βλακειες( οπως οτι ειναι σαν το physX)γιατι ειτε αρεσει ειτε οχι ειναι η καλυτερη τεχνικη.

Επεξ/σία από mtifosi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγνοωντας τον click bait τιτλο , πολυ ενδιαφερον εχει το contrast adaptive sharpening και το anti-lag , ειδικα γιαυτος που παιζουν επαγγελματικα το δευτερο θα εχει μεγαλη σημασια. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανακριβες οι καρτεσ οι νεες της amd στο eshop 😪  https://www.e-shop.gr/vga-sapphire-radeon-rx5700-8gb-gddr6-pci-e-retail-p-PER.517027

περιμενα το ανωτερο οριο στην μικρη 450 ευρω

Επεξ/σία από johnychliaras

11 λεπτά πριν, johnychliaras είπε

Πανακριβες οι καρτεσ οι νεες της amd στο eshop 😪

περιμενα το ανωτερο οριο στην μικρη 450 ευρω

Εε..κοιτας και εσυ στο eshop για καλες τιμες?

-

H Νεες καρτουλες απο την AMD πυροβολανε...και οι custom θα ειναι ακομα καλυτερες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλο το συστημα που εχω στην υπογραφη μ ειναi απο το eshop θελω την μικρη να αγορασω αν πεσειμια κυστομ  υλοποιηση στα 450 ευρω μετα απο δυο μηνες στο ιδιο μεγεθος  (μηκος) με ρεφρενσε μοντελο  της amd . ποτε θα ερθουν οι πρωτεσ κυστομ υλοποιησεις?

Επεξ/σία από johnychliaras

2 ώρες πριν, chrisde είπε

Μια αρνητική ψήφος στη Gigafail και από εμένα, την έχω άχτι και σε amd gpu και σε amd mobo...:P

Σε mobos έχει καλό bios interface. Τουλάχιστον η ax370 gaming k7 που έχω εγώ και που αντικατασταθηκε με RMA από askadam επειδή μπρικαρε και έκτοτε δεν έχω θέματα.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις x470, πάντως νομίζω ότι σε ακριβή μητρική θα το ξανασκεφτώ πολύ αν θα πάω σε gigabyte. 

Νομίζω οτι οι Asus έχουν πολύ καλύτερο και πιο εύχρηστο μενού και επιλογές και δεν έχω εικόνα από MSI, Asrock. 

Τώρα για τις κάρτες γραφικών της AMD από Gigabyte φαίνεται ότι το σύστημα ψύξης που χρησιμοποιείται στις Windforce δε λειτουργεί ικανοποιητικά σε κάρτες που ανεβάζουν θερμοκρασία ευκολότερα από τις nvidia. Στη vega τουλάχιστον ηταν θορυβώδες. 

Στην rx590 πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...