Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5000 Series (RDNA/Navi)

billeiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, kostiger είπε

Οσο και αν τις περιμεναμε, δεν καταπινονται με τιποτα οι τιμες του Πλαισιου.

Ναι κι εγώ έλπιζα για αγορά, αλλά δεν... Πίστευα θα είχε χαμηλότερες τιμές όπως με τη vii, την είχε 800 στην αρχή και τώρα 900,αν θυμάμαι καλά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, outlaw star είπε

Πλαισιάρα ρε, εγγύηση και στις καλύτερες τιμές...

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-Vga-Radeon-Rx-5700-Xt-8g-Gddr6-21293-01-40G.htm

580 € ΚΑΙ blower, για 15-20% επιπλέον επιδόσεις από v64, και αυτό σε ορισμένα σενάρια, γιατί βάζω κάτω τα κουκιά και δε βγαίνουν για καθολική υπεροχή (η δεύτερη έχει πολύ πάνω pixel rate και λίγο πάνω bandwidth πχ.). Ούτε πεθαμένος... 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Occultist είπε

580 € ΚΑΙ blower, για 15-20% επιπλέον επιδόσεις από v64, και αυτό σε ορισμένα σενάρια, γιατί βάζω κάτω τα κουκιά και δε βγαίνουν για καθολική υπεροχή (η δεύτερη έχει πολύ πάνω pixel rate και λίγο πάνω bandwidth πχ.). Ούτε πεθαμένος... 😋

Μόλις έρθουν οι καστομιες ε δεν θα τις βάλει ένα 700αρι;

Πιστεύω από κανα Amazon.de να βρίσκεις τις αντίστοιχες Μαξ στο 650€

Επεξ/σία από azazil1190

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μόλις έρθουν οι καστομιες ε δεν θα τις βάλει ένα 700αρι;

Πιστεύω από κανα Amazon.de να βρίσκεις τις αντίστοιχες Μαξ στο 650€

Σοβαρά, τώρα, ΠΟΙΟΣ πάει και αγοράζει κάρτες με blower, το 2019, και ειδικά σε αυτήν την κατηγορία τιμής;; Seriously, να πούμε...😣

Επεξ/σία από Occultist
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Occultist είπε

Σοβαρά, τώρα, ΠΟΙΟΣ πάει και αγοράζει κάρτες με blower, το 2019, και ειδικά σε αυτήν την κατηγορία τιμής;; Seriously, να πούμε...😣

Κάποιοι που είναι ανυπόμονοι και τις θέλουν day one με σκοπό να τις κρατήσουν και να τις βάλουν στα νερά.

Αλλιώς δεν υπάρχει λογική για άμεση αγορά.

Το παραπάνω είχα κάνει και εγώ αλλά ευτυχώς η 64 είχε βγει σε lc και πήγα σε αυτή.Μας έπιασαν βέβαια καλά τον πάτο τότε

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Πάντως σε κάποια reviews βλέπω ότι το default cooling είναι πιο αθόρυβο από την VII και γενικά επαρκές για την κάρτα.

Προσοχή γιατί είναι γνωστό κόλπο όταν δεν έχουν να πουν τίποτα αρνητικό αρχίζουν τα περί θερμοκρασίας και θόρυβου.

Επειδή δεν θα περιμένω για custom θα δω τι παίζει first hand.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Nitro έκδοση και σχετικά νωρίς (πχ. Οκτώβρη-Νοέμβρη), έχει λογική να δώσεις κανα 500άρικο. Ο Γεράρδος πάλι τον πετσώνει, ως συνήθως...

Επεξ/σία από Occultist

6 λεπτά πριν, The__Blade είπε

Πάντως σε κάποια reviews βλέπω ότι το default cooling είναι πιο αθόρυβο από την VII και γενικά επαρκές για την κάρτα.

Προσοχή γιατί είναι γνωστό κόλπο όταν δεν έχουν να πουν τίποτα αρνητικό αρχίζουν τα περί θερμοκρασίας και θόρυβου.

Επειδή δεν θα περιμένω για custom θα δω τι παίζει first hand.

Περίεργο μου κάνει αλλά δεν ξέρω λόγο κατανάλωσης η κάρτα ίσως όντως να είναι πιο κρύα.Εαν ισχύει με ένα uv θα πάει ακόμα καλύτερα και λογικά οι καστομιες θα παίζουν δυνατά

• Like 1

32 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Περίεργο μου κάνει αλλά δεν ξέρω λόγο κατανάλωσης η κάρτα ίσως όντως να είναι πιο κρύα.Εαν ισχύει με ένα uv θα πάει ακόμα καλύτερα και λογικά οι καστομιες θα παίζουν δυνατά

UV θα θέλει σίγουρα και την VII με UV Ανεβάζεις τις επιδόσεις.

Γενικά τις τελευταίες γενειές το στοίχιμα στις AMD είναι να βρεις το Sweet Spot όχι να χώνεις voltage/mhz

Τα ίδια είχαμε και στις 480/470 reference. Εγώ με UV έπιανα στην στοκ 480 1365 mhz, μετά άλλαξα αρκετές custom 480/580 και πάνω από 1425 stable δεν είδα.

• Like 1

1 ώρα πριν, Occultist είπε

το blower έχει νόημα σε μικρά κουτιά, που δεν έχουν καλό airflow, σε σώζει από πολλά.

Ενδεικτικά θα πω ότι με ref vega 56, ναι είχα θόρυβο και σχετικά αυξημένες θερμοκρασίες στην κάρτα, αλλά η cpu ποτέ δεν ξεπέρασε τους 65 βαθμούς + καλές θερμοκρασίες vrm κτλ (που στην asus x470 pro έχουν σχετικά υψηλές θερμοκρασίες). 

Τώρα έχω asus dual RTX 2080, άψογες θερμοκρασίες (με oc όσο πάει και 35αρια στο κέντρο που μένω, 70 max και αθόρυβη), αλλά τα πετάει όλα μέσα στο κουτί και έχω δει μέχρι και 75αρια cpu.

Με full tower και σχετικά καλό airflow ( 140αρης μπροστά - 120αρης πίσω, και 3 120αρηδες στο πάνω μέρος).

• Thanks 1

Από τη στιγμή που ο Μαλλιάς και ο άλλος ο reviewer έδειξαν ότι ακόμα και με cooler της R9 290 η κάρτα μένει δροσερή και ήσυχη ( 67 μ 65 βαθμούς αντίστοιχα ) περιμένω 2σλοτες κάρτες και αρκετά δροσερές. Ενδιαφέρον κάρτα περισσότερο η 5700. Αν καταφέρνει και με πείραγμα φτάνει και την ΧΤ θα είναι σούπερ.

• Like 1

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Από τη στιγμή που ο Μαλλιάς και ο άλλος ο reviewer έδειξαν ότι ακόμα και με cooler της R9 290 η κάρτα μένει δροσερή και ήσυχη ( 67 μ 65 βαθμούς αντίστοιχα ) περιμένω 2σλοτες κάρτες και αρκετά δροσερές. Ενδιαφέρον κάρτα περισσότερο η 5700. Αν καταφέρνει και με πείραγμα φτάνει και την ΧΤ θα είναι σούπερ.

Την έχουν κλειδώσει λέει για να μη μπορείς να την κάνεις oc σε συχνότητες xt. 

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Στο sottr βγάζω νούμερα αναμεσα σε rx 5700xt και 2070 super, σε 1080p μαλιστα καλυτερα και απο τις δυο ,κανένας λόγος για αλλαγή από vega 64 κλοκαρισμενη...

Για σένα μια Rx 5800xτ η 5900 θα είναι ότι πρέπει , στο shadow of the tomb raider μπορεί να βγάζεις τα ίδια αλλά υπάρχουν και games που δεν πολύ χωνεύουν την gcn και εκεί η rx5700xt τα πάει εξαιρετικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...