Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5000 Series (RDNA/Navi)

billeiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, rofl είπε

η 1070ti σου δηλαδη που ειναι 2 χρονια παλιοτερη πιστευεις οτι θα τραβηξει καλα για 6 χρονια σε 1440p.

παρομοια καρτα ειναι.

χρυσωρυχειο χτυπησες.

Για την ωρα ολα ultra και reshade και εχω 75+ σε ολα. Σε λιγο χαμηλοτερη αναλυση απο 1440p. Οποτε για το 60αρι σε high ναι στο 99% μια 4ετια ακομα την εχει ανετα. Αλλα κατσε να δουμε η 2070super με κλεινει το ματι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Η 2060 παίζει 1440p καλύτερα απο οτι η 570 σε 1080p θαρρω. Άρα...? 

η 570 ειναι η για medium 1080p παραπανω τα βρισκει σκουρα , το ιδιο και η 2060 σε 1440p. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Eλεος αρχισαν να πεφτουν τα μαλλια

Screenshot_2.png

το "μη σου πω" ξερεις τι σημασια εχει? της υπερβολης... ειπα  μην σου πω. δεν το ειπα...:P

οτι η 580 ειναι στη μεση της 1060 με τη 1070 σε dx 12 το αμφισβητεις?

γιατι να τη συγκρινω με τη μια και οχι με σημειο αναφορας την αλλη...  στη μεση ειναι.

---------------------------------

α και επεσες πολυ χαμηλα. αμα κατσω εγω να ξεθαψω ποστ σου. το ποτ πουρι των επιτυχιων λεμε...

Επεξ/σία από rofl

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Ουτε για high ειναι . Eδω σε ultrawide 1080p που παιζω , η 1080(λιγο πιο πανω απο 2060 ) τα πινει σε βαριους τιτλους ( βλεπε metro exodus ) . dlss και παρομοιες βλακειες δεν βαζω μεσα προφανως . Αν ριξω το resolution scale προφανως και θα εχω καλυτερες επιδοσεις. 

Δεν κρατας 60αρι με high στο exodus σε dx12?

Μόλις τώρα, rofl είπε

το "μη σου πω" ξερεις τι σημασια εχει? της υπερβολης...

οτι η 580 ειναι στη μεση της 1060 με τη 1070 σε dx 12 το αμφισβητεις?

γιατι να τη συγκρινω με τη μια και οχι με σημειο αναφορας την αλλη..

---------------------------------

α και επεσες πολυ χαμηλα. αμα κατσω εγω να ξεθαψω ποστ σου. το ποτ πουρι των επιτυχιων λεμε...

Πριν 20 μερες τα εγραφες. 580 χτυπαει ανετα την 1070? Σε ποιον πλανητη? Η 570 σημερα δεν κραταει 40αρι σε πολλα full hd πως θα παει ακομα 2 χρονια? Ας σοβαρευτουμε. Πιο χαμηλα απο σενα δεν νομιζω παντως με αυτα που γραφεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

σε high προφανως . το metro exodus εχει ομως very high και ultra . Ε και σε αυτα τα setting στην ερημο σε καποια σημεια επεφτε και στα 50 . 

Επεξ/σία από noFEARgr

Για εμένα και οι δύο 5700 και οι νέες 2060s και 2070s σε περισσότερα χρήματα βεβαια έχουν τα πλεονεκτήματα τους.

Η μικρή 5700 σε καμια καλή προωθητική θα είναι λουκούμι. Ειδικά αν φλασαρεται το bios της. 

Η 2070s είναι το απόλυτο κυρίως επειδή σου δίνει απόδοση πολύ κοντά σε κάρτες που μέχρι πρότινος είχαν 700 και ευρώ και κοστίζει σημαντικά λιγότερο. 

Η 2060s παίζει στα χρήματα της μεγάλης 5700 εκεί ίσως έχει πλεονέκτημα λόγω καλύτερης εν γενει απόδοσης της nvidia σε αρκετά παιχνίδια και του rtx. 

Νομίζω ότι η AMD θα τις ρίξει κι άλλο τις τιμές. 

Να δούμε τι θα βγάλουν και τα benchmark. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πριν 20 μερες τα εγραφες. 580 χτυπαει ανετα την 1070? Σε ποιον πλανητη? Η 570 σημερα δεν κραταει 40αρι σε πολλα full hd πως θα παει ακομα 2 χρονια? Ας σοβαρευτουμε. Πιο χαμηλα απο σενα δεν νομιζω παντως με αυτα που γραφεις. 

αμα ξερεις ελληνικα διαβασε το ποστ που εγραψα παραπανω αλλιως αστο:P

και επισης μπορεις να πεις γιατι το αποφευγεις. οτι διευκρινησα αμεσα οτι υπερβαλλω.

ο σκοπος μου ηταν να δειξω ποσο κατω ηταν η 1060 σε dx 12.

Επεξ/σία από rofl
  • Confused 1

Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

σε high προφανως . το metro exodus εχει ομως very high και ultra . Ε και σε αυτες τις αναλυσεις στην ερημο σε καποια σημεια επεφτε και στα 50 . 

Το ultra στο exodus θελει 2080 για 60αρι σε 1440p. Για high μιλησα και για medium πχ shadows που τρωνε αρκετα fps. Τελος παντων αρκετα βγηκαμε offtopic παμε για κανα μπανακι.

Εγώ από τα review του texhpowerup βλέπω πως μόνο σε 2 games δεν κρατάει 60αρι σε ultra 1440p, ac odyssey και monster hunter, οπου εκει και η 1080ti αγκομαχαει για το 60αρι. Με τα high βλέπωντας και τo scaling που κάνει το aco ανρτα 60αριζει. 

Τώρα αλήθεια δεν ξέρω τι ζητάτε από κάρτα των 300 με rtx σαν κερασάκι. 

• Like 1

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν επέμβει οι διαχειριστές μέχρι τώρα στα διάφορα θέματα των καρτών γραφικών. Έχουν καταντήσει αηδία και χώρος προσωπικών διαξιφισμών. Επί εποχής αίλουρου ήταν Βίβλος και τώρα έχει γίνει μπουρδ...

• Like 1
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε

Για εμένα και οι δύο 5700 και οι νέες 2060s και 2070s σε περισσότερα χρήματα βεβαια έχουν τα πλεονεκτήματα τους.

Η μικρή 5700 σε καμια καλή προωθητική θα είναι λουκούμι. Ειδικά αν φλασαρεται το bios της. 

Η 2070s είναι το απόλυτο κυρίως επειδή σου δίνει απόδοση πολύ κοντά σε κάρτες που μέχρι πρότινος είχαν 700 και ευρώ και κοστίζει σημαντικά λιγότερο. 

Η 2060s παίζει στα χρήματα της μεγάλης 5700 εκεί ίσως έχει πλεονέκτημα λόγω καλύτερης εν γενει απόδοσης της nvidia σε αρκετά παιχνίδια και του rtx. 

Νομίζω ότι η AMD θα τις ρίξει κι άλλο τις τιμές. 

Να δούμε τι θα βγάλουν και τα benchmark. 

Λες να ερθουν με τιποτα παιχνιδια δωρο οι νεες navi? Οι super θα εχουν control/wolfenstein 3 απο οτι γραφουν. Μια 2070super θα ειναι λουκουμι με τα 2 παιχνιδια.

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Το ultra στο exodus θελει 2080 για 60αρι σε 1440p. Για high μιλησα και για medium πχ shadows που τρωνε αρκετα fps. Τελος παντων αρκετα βγηκαμε offtopic παμε για κανα μπανακι.

Ναι λες και στο μπανακι δε θα έχεις κινητό στην παραλία για να απαντάς στον rofl. 

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Λες να ερθουν με τιποτα παιχνιδια δωρο οι νεες navi? Οι super θα εχουν control/wolfenstein 3 απο οτι γραφουν. Μια 2070super θα ειναι λουκουμι με τα 2 παιχνιδια.

Τρεις μήνες gamepass αν είδα καλά. Και γιατί να μην έχουν, αυτή η τακτική με τις προωθητικες ανάστησε τις vega εκεί που ήταν ανύπαρκτες και έδωσε και τεράστια ώθηση στις μικρότερες 570, 580 και 590.

1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε

Τρεις μήνες gamepass αν είδα καλά. Και γιατί να μην έχουν, αυτή η τακτική με τις προωθητικες ανάστησε τις vega εκεί που ήταν ανύπαρκτες και έδωσε και τεράστια ώθηση στις μικρότερες 570, 580 και 590.

Καθολου ασχημο το game pass. Εκει θα πεχτει το παιχνιδι στα 300-350 ευρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...