Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Inler είπε

Αναφέρεται πολύ ότι η 5700 κοντράρεται με 2070 στα 350e.Πραγματικά πιστεύετε ότι μία σοβαρή υλοποίηση θα κάνει τόσο; Μακάρι αλλά το βλέπω για πάνω από 400e.

κανεις δεν ξερει τιποτα ακομα.

εγω μιλαω με δεδομενα overclock και crossflash bios καθως η καρτα ειναι σχεδον intact σε σχεση με την xt.

και η xt μαλλον ανετα θα χτυπαει την 2070S τουλαχιστον με βαση τα slides της amd. γιατι αλλα δεδομενα δεν εχουμε.

αλλα και δεν νομιζω να μη ριχνει κατιτις βελτιωση σε σχεση με τις vega 64, που ηδη ειναι κοντα στην 2070.

σε ενα μηνα+ που θα παιξουν custom θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο. δεν φανταζομαι να θελεις blower

αν δεν ειναι ~2070 στα 350 θα την κανιβαλισει η 2060S.

που παλι θα την κανιβαλισει γιατι ερχονται βροχες και πλημμύρες τιτλων σε rtx, οποτε ο μεσος αγοραστης, θα ψωνισει 2060S με το rtx και τα 2 παιγνια απ το πλαισιο.

αλλα ναι εχει καλες πιθανοτητες στα 350 να ειναι κατι πολυ καλο.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Inler είπε

θα ψωνισει 2060S με το rtx και τα 2 παιγνια απ το πλαισιο

Στα 500e; Ναι τρέχοντας.

βασικα αν παει καλα η 5700 στην ελλαδα κυριως στο πλαισιο και την msystems θα το οφειλει.

αν ειχαν ανθρωπινες τιμες στο 400αρι με τα παιχνιδια θα φευγαν συννεφο.

προσωπικα δεν περιμενω κανενα απο τους 2 τιτλους να ναι σπουδαιος, αλλα RTX.

αδιαφορος ειμαι ετσι κι αλλιως. μικρες αυτες οι καρτες για το next gen.

για οποιον καιγεται να παρει τωρα την 5700 με αυτη την μειωση τη θεωρω τιμια αν μπορει να φτασει εστω και με πατεντες 2070+.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Η απλή 5700 με το blower δε θα φτάσει 2070. Το πολύ πολύ σε κανένα dirt 2 ή forza horizon 4 που έχουν μεγάλο προβάδισμα οι κόκκινες. Μεταξύ 2060 και 2060s θα είναι. Η XT θα είναι ανάμεσα από 2070 και 2070s.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ilos είπε

Η απλή 5700 με το blower δε θα φτάσει 2070. Το πολύ πολύ σε κανένα dirt 2 ή forza horizon 4 που έχουν μεγάλο προβάδισμα οι κόκκινες. Μεταξύ 2060 και 2060s θα είναι. Η XT θα είναι ανάμεσα από 2070 και 2070s.

εξαρταται τι overclock θα σηκωνει και τι θερμοκρασιες θα κραταει. αν τρωει το throttle της αρκουδας τοτε οχι.

δυνητικα παντως ειναι πολυ κοντινο τσιπακι στη μεγαλη.

και οπως εχω ξαναπει με την v64 να κοστιζει πλεον 350, δεν νομιζω οτι θα βγαζαν την 5700 για το downgrade. 

anyway στον αερα μιλαμε θα δουμε...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

εξαρταται τι overclock θα σηκωνει και τι θερμοκρασιες θα κραταει. αν τρωει το throttle της αρκουδας τοτε οχι.

δυνητικα παντως ειναι πολυ κοντινο τσιπακι στη μεγαλη.

και οπως εχω ξαναπει με την v64 να κοστιζει πλεον 350, δεν νομιζω οτι θα βγαζαν την 5700 για το downgrade. 

anyway στον αερα μιλαμε θα δουμε...

Όλες αυτές οι κάρτες στα turing έχεις δει τι διαφορές έχουν μετά τα segmentation με τις super? Όλες κάπου 5-10% η αμέσως καλύτερη. Με το σταγονόμετρο δίνουν επιδόσεις και ο ένας και ο άλλος. Το να μη πιάνει την 2070 και να πιάνει 2060s πχ δε λέει κάτι. Σιγά τις διαφορές.😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ilos είπε

Όλες αυτές οι κάρτες στα turing έχεις δει τι διαφορές έχουν μετά τα segmentation με τις super? Όλες κάπου 5-10% η αμέσως καλύτερη. Με το σταγονόμετρο δίνουν επιδόσεις και ο ένας και ο άλλος. Το να μη πιάνει την 2070 και να πιάνει 2060s πχ δε λέει κάτι. Σιγά τις διαφορές.😂

η amd δεν στηνει τις καρτες οπως η greedia. τα εχουμε δει τοσες φορες στο παρελθον.

αμα παρει bios και ρολογια απο xt θα σου πω μετα που θα φτασει.

επισης απ οτι λεγεται οι custom θα ερθουν κι αυτες στο msrp ( αν και πλεον με τη μειωση δεν ξερω αν θα ισχυει)

-----------------------------------------------------

και  btw αν πιανει μονο την 60s η οποια δινει και παιχνιδια και rtx,

τοτε καταλαβαινεις θα χει προβλημα με τιμη μολις ενα 50αρικο κατω.

θα πρεπει να την ριξει στα 3 για να πουλησει. γιατι το bundle με το gamepass δεν...

anyway σε 2-3 μερουλες θα ξερουμε, δεν θα σπαταλησω περαιτερω ενεργεια να κανω την πυθια.

αν και να ξερεις οτι εχω εμφυτο και πολυ ισχυρο κληρονομικο χαρισμα.

και τις custom τις βλεπω απο σεπτεμβρη

Spoiler

στο reddit:P Custom AMD Navi Cards To Launch Two Months After Reference Models

Επεξ/σία από rofl
  • Like 2
Δημοσ.

το πρωι οταν ακουσα για την πτωση τιμων δεν μπορω πω οτι ξαφνιαστηκα. τουλαχιστον το κανανε πριν το launch. ελπιζω καλυτερο μεριδιο αγορας. επισης ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο το μαρκετινγκ της AMD διαβαζει το φορουμ μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, ASDIC είπε

το πρωι οταν ακουσα για την πτωση τιμων δεν μπορω πω οτι ξαφνιαστηκα. τουλαχιστον το κανανε πριν το launch. ελπιζω καλυτερο μεριδιο αγορας. επισης ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο το μαρκετινγκ της AMD διαβαζει το φορουμ μας.

το reddit το διαβαζουν παντως:P τους πηρε και τους σηκωσε.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Τιμές έχουν βγει σε μαγαζιά; 

Δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους ακόμα στην Ελλάδα. Οι τιμές θα είναι κάνα 50 € πάνω σε σχέση με το εξωτερικό ως συνήθως...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, rofl είπε

απλα respect.

καποιος επρεπε να εκφερει σοβαρο αντιλογο τοση ωρα τωρα!

Ωραίος.

Λες ότι μέχρι τον Απρίλιο(9 μήνες που τους έκανες 12) θα έχει βγει νέα σειρά(ψιλοχλωμό γιατί είναι στα 7nm) και θα είναι ξέρω 'γω 2 φορές ταχύτερη από την τωρινή για να την βγάλει εντελώς άχρηστη. 

Λες ότι δεν θα μπορεί μια 2080 να κρατήσει 60+ καρέ σε 1080p χωρίς DLSS(ή με DLSS για τις υπόλοιπες) σε game που θα βγει και για ps4 -xbox one, με επιλεγμένα RTX effects.

Αναφορά σε κείμενο

Χαμός με το RTX, game changer, έχουμε παιχνιδάρες που θα αφήσουν εποχή, και κάπου εκεί χτύπησε το ξυπνητήρι μου.
Πραγματικά αν κάποιος αγοράζει gpu με γνώμονα το τωρινό RTΧ τι να πω. 

Γιατί όταν και αν ποτέ πετύχει και καθιερωθεί, θα είμαστε 2 με 3 γενιές μετά 

Πολύ σωστά. Οι κολλημένοι με AMD αμέσως θα έτρεχαν να αγοράσουν nvidia αν υπήρχαν τώρα ας πούμε 1000 RTX games. Στάνταρ.

Ποιοι δηλαδή; Αυτοί που αγοράζουν με μοναδικό κριτήριο τη σωτηρία του κόσμου από τις "δυνάμεις του κακού"  ακόμα και αν έμειναν πίσω μέχρι και στο rasterization μετά τα temps, την κατανάλωση κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ωραίος.

Λες ότι μέχρι τον Απρίλιο(9 μήνες που τους έκανες 12) θα έχει βγει νέα σειρά(ψιλοχλωμό γιατί είναι στα 7nm) και θα είναι ξέρω 'γω 2 φορές ταχύτερη από την τωρινή για να την βγάλει εντελώς άχρηστη. 

οχι λεω οτι αν δικαιολογεις την αγορα 2060 με βαση την εμπειρια που θα εχεις στο cyberpunk,

θεωρωντας οτι θα εχεις ανωτερη εμπειρια απο μια vega 64,

μαλλον θα ατυχησεις...

και λες για 85 τιτλους και βροχες και πλημμυρες τιτλων  μεχρι τα μεσα του 20. εκει θα κοντευεις EΟL ναι.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

οχι λεω οτι αν δικαιολογεις την αγορα 2060 με βαση την εμπειρια που θα εχεις στο cyberpunk,

θεωρωντας οτι θα εχεις ανωτερη εμπειρια απο μια vega 64,

μαλλον θα ατυχησεις...

Η 2060 είναι entry level RTX κάρτα. Για να πάρεις μια γεύση. Πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί σε RTX και ίσως άλλα settings για το 60άρι.

Εγώ περίμενα να δω επιδόσεις στο metro exodus γιατί είναι παιχνίδι οδηγός για το μέλλον μέχρι τη νέα σειρά. Θεόβαρο τόσο χωρίς όσο και με RTX. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για RTX αγοράζει κάρτα βάσει αυτού ,για την ανάλυση που τον ενδιαφέρει και είναι σε γενικές γραμμές καλυμμένος για ό,τι προκύψει στη συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Η 2060 είναι entry level RTX κάρτα. Για να πάρεις μια γεύση. 

παντα το ελεγα οτι η 2060 ειναι δειγμα απο καρτα:P

σχεδον και η 2070.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...