mike0402 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 3 minutes ago, SabotazNic said: Παιζει να ειχε επιλογη το morepowertool, δεν θυμαμαι. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθεις με bios flash που δεν το προτεινω χωρις γνωσεις αλλος τροπος μεσο εφαρμογης δεν υπαρχει?
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, mike0402 είπε αλλος τροπος μεσο εφαρμογης δεν υπαρχει? Οχι απο οσο γνωριζω
mike0402 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Just now, SabotazNic said: Οχι απο οσο γνωριζω καλως ευχαριστω
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 10:33 ΠΜ, vins είπε Εμένα η 3070 που ειναι off idle δίνει 33-34 βαθμούς, ενώ η 5700xt που ειχα ειχε min 15% fan και έδινε 42 idle σε κουτι με πολυ καλό airflow εγώ είμαι με 40 βαθμούς 0% το φαν τις ρυθμίσεις μέσω cru για τα 144 hz αλλιώς από 8 watt πάει νομίζω κάπου στα 30 όταν δουλεύει η vram φουλ και είναι ο λόγος που σας ανεβάζει τις θερμοκρασίες
panospeter Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ερώτηση παίδες. Τα Radeon "Anti-Lag" και "Image Sharpening" υπάρχει κάποιος λόγος να τα ενεργοποιήσεις ή είναι απλά ένα gimmick ? Οι μόνες πληροφορίες που έχω είναι ότι ο Anti-Lag έχει νόημα μόνο αν το fps range είναι μεταξύ 60 -90 και ότι το Image Sharpening έχει νόημα μόνο αν ενεργοποιήσεις το GPU Scaling για να τρέξει παιχνίδια σε μικρότερη ανάλυση απο την native resolution του monitor. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από panospeter
chrisde Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, panospeter είπε Ερώτηση παίδες. Τα Radeon "Anti-Lag" και "Image Sharpening" υπάρχει κάποιος λόγος να τα ενεργοποιήσεις ή είναι απλά ένα gimmick ? Οι μόνες πληροφορίες που έχω είναι ότι ο Anti-Lag έχει νόημα μόνο αν το fps range είναι μεταξύ 60 -90 και ότι το Image Sharpening έχει νόημα μόνο αν ενεργοποιήσεις το GPU Scaling για να τρέξει παιχνίδια σε μικρότερη ανάλυση απο την native resolution του monitor. Όχι ακριβώς. Το anti-Lag είναι χρήσιμο κυρίως σε online competitive παιχνίδια, αν δεν ασχολείσαι το προσπερνάς. Το sharpening όμως για μένα είναι must ακόμα και σε native ανάλυση, ειδικά σε κάτι παιχνίδια που ενεργοποιόντας το anti-allising πέφτει το θόλωμα της αρκούδας... (γκουχ γκουχ assasins creed γκουχ). Σημειωτέον ότι η υλοποίηση του από την amd είναι υποδειγματική. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Είναι τόσο καλό στις AMD ε; Γιατί στις NVIDIA είναι μέτριο, και βλέπεις artifacts ακόμη και χαμηλά να το βάλεις..
mindtrapper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Στο Cyberpunk που έπαιζα 1440p με scaling 85-90% έκανε δουλίτσα το sharpening στο 40-50.
Arkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Είναι τόσο καλό στις AMD ε; Γιατί στις NVIDIA είναι μέτριο, και βλέπεις artifacts ακόμη και χαμηλά να το βάλεις.. Εξαιρετικο πραγματικα το RIS της AMD. Απο οταν μπηκε οποιο παιχνιδι δεν εχει δικο του πχ το Rage 2 εχει fidelity fx ειναι παρομοιο με το ris απλα in game υλοποιηση το βαζω παντα και προσαρμοζω αναλογα το ποσοστο αλλο θελει 50% αλλο 20% αλλο 80%. Καμια σχεση με της nvidia που δημιουργει ατελειωτα artifacts. Απο τα feature που αγαπησα στην 5700xt και αν μπορεσουμε και παρουμε και στις πρωτες RDNA κατι αντιστοιχο με το DLSS μεσω DML θα παρουν αξια. 1
bebius Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Υπάρχει τρόπος να μπορώ μέσω Afterburner να ρίξω περισσότερο από 800mV την τάση σε μια 5700XT;
kkatzos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Στις 2/3/2021 στις 7:48 ΜΜ, SabotazNic είπε Παιζει να ειχε επιλογη το morepowertool, δεν θυμαμαι. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ασχοληθεις με bios flash που δεν το προτεινω χωρις γνωσεις Σιγά μη χρειάζεται να κάνει και format τα Windows για ένα ledάκι 😲 Στις 2/3/2021 στις 7:36 ΜΜ, mike0402 είπε μπορει να μου πει καποιος αν κλεινει το led σε rx 5700xt pulse? Κατέβασε το Sapphire TRIXX 20 λεπτά πριν, bebius είπε Υπάρχει τρόπος να μπορώ μέσω Afterburner να ρίξω περισσότερο από 800mV την τάση σε μια 5700XT; Δε χρησιμοποιούμε afterburner σε AMD κάρτες όταν υπάρχουν ένα σωρό άριστα εργαλεία: AMD Mem Tweak OverdriveNTool MorePowerTool 1
totomis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, kkatzos είπε Σιγά μη χρειάζεται να κάνει και format τα Windows για ένα ledάκι 😲 Κατέβασε το Sapphire TRIXX στις pulse δεν υπάρχει η επιλογή για έλεγχο του led, ούτε μέσω του trixx...
Phaethonas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, totomis είπε στις pulse δεν υπάρχει η επιλογή για έλεγχο του led, ούτε μέσω του trixx... Αν δεν υπάρχει software, μπορείς απλά να ξε-συνδέσεις το καλώδιο.
kkatzos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, totomis είπε στις pulse δεν υπάρχει η επιλογή για έλεγχο του led, ούτε μέσω του trixx... Δοκιμασμένες όλες οι εκδόσεις; Πρέπει να δοκιμαστεί η έκδοση του TRIXX που κυκλοφόρησε 1-2 μήνες μετά την κυκλοφορία της κάρτας. Αυτό γιατί στις νέες εκδόσεις του TRIXX συνήθως ξεχνάνε τις παλιότερες κάρτες. Λένε ότι δε γίνεται μέσω software. Οπότε 2 επιλογές: 1) Άνοιγμα κάρτας και unplug 2) Μαύρη μονωτική ταινία 😉 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από kkatzos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα