Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Εγω ξερω οτι αγγελιες θα ξεκινησω την 5700χτ απο 450 και βλεπουμε :P

δεν σημαινει οτι θα φύγει. 

Ψάξε τις αγγελίες που βλέπεις τέτοιες τιμές αν έχει φύγει καμία

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Δεν λεω οτι θα φυγει, αλλα θα την ξεκινησω τοσο. Και 370 να την δωσω (οσο την πηρα) δεν με χαλαει

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εγω ξερω οτι αγγελιες θα ξεκινησω την 5700χτ απο 450 και βλεπουμε :P

Απο την αλλη βδομαδα θα φευγει και στα 600 εδω θα ειμαστε ισως παραπανω. Προσωπικα επειδη εχουμε μια παρομοια συζητηση στο reddit αρκετοι προτεινουν πωληση της καρτας στα 600[εχει χωρες που παει 800 δολλαρια η 5700xt αυτη τη στιγμη] αγορας μιας 1660 για να μην μεινουμε χωρις gaming και αγορα καποιας 6800/6800xt σε λιγους μηνες που θα πεσουν οι τιμες. Απο την αλλη λογο μεγαλης αναλυσης δεν γινεται κατι τετοιο η 1660 θα σερνετε. Για μενα η καρτα θα φυγει στα 250 ευρω το πολυ οταν πεσουν οι τιμες των νεων καρτων και με ακομα 250 θα παω σε καποια καινουργια με κοντα διπλασιες επιδοσεις. Ποτε θα ειναι αυτο λιγο με νοιαζει εφοσον βολευομαι τωρα. Τριτη λυση ειναι περα απο τις 6-7 ωρες που παιζω τη μερα τις υπολοιπες να μπει σε mining σε nicehash θα μενουν καπου 60 ευρω το μηνα αλλα δεν ψηνομαι. 

58 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Ελλαδα ακομα δεν εχουν μαθει για το mining boom που ερχεται και παιζουν στα 400-450. Απο την αλλη βδομαδα με το BTC να αναμενεται να χτυπησει 50k+ θα γινει χαμος ακομα και οι μικρες καρτες θα αφηνουν ενα καλο profit τη μερα οποτε ο καθενας θα μπει στο παιχνιδι οπως τελος 2017.

Δημοσ.

Καλη χρονια,τις τελευταιες μερες εχει αρχισει να μου κανει μανουρες η 5700xt (sapphire nitro+)

εκανε κατι freeze στα καλα καθουμενα πχ εβλεπα βιντεο youtube ή netflix,μπορουσα να κλεισω τον browser,μετα να μην μπορω να κλικαρω στην επιφανεια εργασιας αλλα να μπορω να κλικαρω ανοιχτα app απο την γραμμη εργασιας windows..
ctrl+alt+del πατουσα task manager αλλα δεν τον ανοιγε..ανοιγα φωτογραφια απο την επιφανεια εργασιας ανοιγε την εφαρμογη αλλα δεν εδειχνε την εικονα..
Oπως επισης μπορουσα να κλικαρω shut down αλλα δεν εκλεινε. οποτε λυση δυστυχως hard shut  shut down me κουμπι.
Ανοιγει pc ,μου εμφανιζει "Your hardware settings have changed. Please reboot your computer for these settings to take effect" παταω οκ reboot οταν ξαναμπηκα windows φαινοταν ολα οκ.
παταω να ανοιξω την εφαρμογη Radeon Software μου εμφανιζει
"Radeon settings version and Driver version do not match,please try again after updating to the latest driver" και δεν ανοιγει..
Τι γινεται ρε παιδια??

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mixos23 είπε

Καλη χρονια,τις τελευταιες μερες εχει αρχισει να μου κανει μανουρες η 5700xt (sapphire nitro+)

εκανε κατι freeze στα καλα καθουμενα πχ εβλεπα βιντεο youtube ή netflix,μπορουσα να κλεισω τον browser,μετα να μην μπορω να κλικαρω στην επιφανεια εργασιας αλλα να μπορω να κλικαρω ανοιχτα app απο την γραμμη εργασιας windows..
ctrl+alt+del πατουσα task manager αλλα δεν τον ανοιγε..ανοιγα φωτογραφια απο την επιφανεια εργασιας ανοιγε την εφαρμογη αλλα δεν εδειχνε την εικονα..
Oπως επισης μπορουσα να κλικαρω shut down αλλα δεν εκλεινε. οποτε λυση δυστυχως hard shut  shut down me κουμπι.
Ανοιγει pc ,μου εμφανιζει "Your hardware settings have changed. Please reboot your computer for these settings to take effect" παταω οκ reboot οταν ξαναμπηκα windows φαινοταν ολα οκ.
"Radeon settings version and Driver version do not match,please try again after updating to the latest driver" και δεν ανοιγει..
Τι γινεται ρε παιδια??

Μάλλον κατέβασες καταλαθος (αυτοματα) driver από το  windows Update. Περνά τον τελευταίο driver από το site και θα διορθωθεί 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickk0kkav είπε

Μάλλον κατέβασες καταλαθος (αυτοματα) driver από το  windows Update. Περνά τον τελευταίο driver από το site και θα διορθωθεί 

της GPU εννοεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mixos23 είπε

της GPU εννοεις?

Ναι. Το  windows Update στα optional κατεβάζει drivers της gpu

Μου έχει βγει κ εμένα αυτό το μήνυμα στο adrenaline κ ήταν από αυτό. Δε θυμάμαι αν είχα αλλά θέματα όμως

7 ώρες πριν, mikePelek είπε

το ρευμα μενει σταθερο σε οποια τιμη και να το βαλω τον αλλο αλλαζει συνεχεια !!!

Κάνε ένα πειραμα. Κράτα σταθερό το ρολοι κ άλλαξε μόνο τάση να δεις αμα τα κρατάει

Αν αλλάζεις κ τα δυο ταυτόχρονα δε βγάζεις άκρη. Αν βάλεις χειροκίνητα τις default ρυθμίσεις στις κρατάει? Λογικά θα πρεπει να τις κρατάει 

Δημοσ.
Στις 9/1/2021 στις 11:56 ΜΜ, mixos23 είπε

Τι γινεται ρε παιδια??

ο σκληρος ειναι M.2 , εβαλα latest drivers και δεν μου εμφανισε ξανα "Radeon settings version and Driver version do not match,please try again after updating to the latest driver" αλλα σημερα freezare παλι οταν ξεκινησε ενα βιντεο στο facebook...

η φαση ειναι οτι μπορεσα και εκλεισα τον browser αλλα ο "σπαστικος ηχος" που ακουγεται οταν κολλαει συνεχισε να παιζει..
μπουτον και κλεισιμο αλλα δεν γινεται να κανω συνεχεια αυτο θα μου μεινει στο χερι καμια ωρα.. μολις μπηκα windows μου εμφανισε αυτο 

απο update δεν ειμαι οκ ή να βαλω και το 20H2?

amd.jpg

update.jpg

Δημοσ.

Να και ενα προβλημα μεγαλο που κανει το wolfenstein new order unplayable τελειως. Σε καθε cutscene βαραει crash στο τελος και δεν προχωραει. Σε κανα 2 cutscenes προχωραει μετα οταν το ξανα ξεκιναω αλλα εφτασα σε ενα που δεν προχωραει μετα απο αυτο ειναι στο πρωτο 20λεπτο μετα το μερος με τη θαλασσα. Opengl δεν δουλευει ουτε dxvk ουτε reshade παλι καλα ειναι κομπλε στο ultrawide. 60fps cap με την καρτα να καθεται. Δεν ξερω τι φταιει βλεπω στο steam εχουν και αλλοι το προβλημα. Εστειλα bug report ανεβασα και στο reddit εστειλα και στο steam. Εχω να φαω crash κανα χρονο και αυτο το παιχνιδι την εστειλε την καρτα αλλα ισως ειναι γενικευμενο το προβλημα παντου προβληματα διαβαζω με crashes στα cutscenes.

Δημοσ.

Ολα κομπλε με το παιχνιδι εβαλα τις παρακατω ρυθμισεις και χθες ενα 4ωρο δεν ειχα καποιο crash. Οποτε ξεκαθαρα ειναι απο καποια ρυθμιση απο το παιχνιδι. Επισης κανενα θεμα στο performance 60fps σταθερα δεν εβαλα mod για παραπανω μιας και διαβαζω οτι δημιουργει καποια προβληματα στο animation. Κλεισιμο και το freesync και εχουμε και σταθερα frametimes.

Wolf-New-Order-x64-2021-01-18-16-10-40-3

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5600xt pulse αγορασμενη στα 285 ευρω,εγινε unlock στο bios

2060/1820 stable εδω και πολυ καιρο στα 1.03

επισης stable στα 1820/1820 με 0.9v

performance +7-8% πανω απο στοκ 5700

vfm

1.gif

Επεξ/σία από ougxar
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ougxar είπε

5600xt pulse αγορασμενη στα 285 ευρω,εγινε unlock στο bios

2060/1820 stable εδω και πολυ καιρο στα 1.03

επισης stable στα 1820/1820 με 0.9v

performance +7-8% πανω απο στοκ 5700

vfm

1.gif

τρέξε furmark :D

και βάλε το score εδώ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...