Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20.9.2 - amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-9-2

Fixed Issues ✓ 

• Some games may exhibit stutter intermittently during gameplay on Radeon RX 5000 series graphics products. 
  • Radeon FreeSync may fail to enable after updating Radeon Software without a system reboot.
  • Screen flickering may be observed while MSI Afterburner™ is running or enabled on the system.
  • X-Plane 11™ may experience an application hang or crash when using the Vulkan® API.
  • DOOM™ VFR may experience corruption or artifacting in game on Radeon RX 5000 series system configurations.
  • Performance metrics overlay may fail to open or appear after the system wakes from sleep.
  • Call of Duty®: WWII may experience black textures on the ground or walls in zombies game mode.
  • Blocky corruption may be observed in Detroit: Become Human™ on some Radeon RX 5000 series graphics products.
  • Using the Movies&TV application to edit video clips may result in green corruption in the clips.
  • Performance metrics may report incorrect values for current VRAM usage after an extended period of gameplay.
  • With HDR enabled, Windows® desktop may experience flickering, and performing a task switch while in a game may cause colors to become washed out or over saturated.
  • World of Warcraft™ may experience corruption issues with anti-aliasing enabled on DirectX®12 API.
  • Launching Radeon Software after a driver upgrade, may cause the Auto OC dialogue to appear with “0 Mhz” when the Auto OC feature has been previously enabled on Radeon RX Vega series graphics products.

Known Issues 

• Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
  • Performance Metrics Overlay and the Performance Tuning tab incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.
  • Audio may experience instability when connected through an Audio Video Receiver via HDMI® on Radeon RX 5000 series graphics products.
  • Modifying the HDMI Scaling slider may cause FPS to become locked to 30.
Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

4 known issues? 

60921033.jpg

Δεν τα εχουν κανει αναπαραγωγη στο lab τα υπολοιπα 345 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Βλέπω να την κρατάω για πολύ καιρο ακόμα την 5700xt. Οπότε κάλλιο αργα παρα ποτέ αυτοί οι drivers  να ωριμάσουν κάποτε :D 

Εγω το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι το Enhanced Sync που βγάζει black screen .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

@billeiros Μα ρε συ θεωρείς τώρα σωστό launch το να υπάρχουν μόνο reference και οι custom να έρχονται σχεδόν 2 μήνες μετά; Ναι τυπικά μπορούσες να αγοράσεις Navi από day 1 αλλά ουσιαστικά ελάχιστοι ήθελαν τη reference. Δηλαδή αν υπήρχε διαθεσιμότητα μόνο σε κάτι τέρμα basic ΙΝΝΟ 3D για την 3080 θα λέγαμε ότι είναι μια χαρά το launch; Όχι βέβαια. Από τη στιγμή που είσαι αναγκασμένος να αγοράσεις μόνο μία υλοποίηση (με blower κιόλας) ή να περιμένεις 2 μήνες ε δεν είναι σωστό launch. Δεν είναι paper με την τυπική έννοια αλλά ουσιαστικά είναι, αφού στην τελική ο περισσότερος κόσμος περίμενε τις custom όπως γίνεται και τώρα με την 3080..

Βρε δε σχολίασα τπτ άλλο.ελληνικα μιλάω.ειπε ότι είχαμε Σεπτέμβρη διαθεσιμότητα από navi και είπα ότι είχα νωρίτερα.Τι δεν καταλαβαίνεις? Η reference δλδ δεν είναι κάρτα? Τι είναι ? Καρπουζι?

Ας σβήσει κάποιος mod όλο το μακρυναρι άσχετων μηνυμάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

https://www.techpowerup.com/review/zotac-geforce-rtx-3080-trinity/3.html

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

E εντάξει είχαμε τη σαπίλα το blower style εν έτη 2019 που την αγόρασε το 10% ξέρω 'γω. Οπότε κατά 90% paper launch. Η AMD γιατί δεν αφήνει τους AiBs να βγάλουν κάρτα την πρώτη μέρα μπορείς να μου το εξηγήσεις;

Σαπιλα ξεσαπιλα την 2060 σου μια φορά την περνάει άνετα.και μια χαρά τεμπς και θόρυβο έχει όπως την έχω ρυθμίσει.και 2gb vram παραπάνω.😉Για τον γιο μου την έχω.μια χαρά δουλεύει ασταμάτητα ένα χρόνο και βαλε

Περνά μια βόλτα από το bemchmarking νήμα να δούμε οπότε θες.θα εκπλαγεις

Δημοσ.

Και το τι κάνει η amd πως να στο εξηγήσω εγώ? Ceo είμαι? Στείλτους email να μάθουμε κι εμεις

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Τι σχέση έχει αυτό; Λολ. Το cooler design σχολίασα που εκεί η 2060 μου την πατάει και το ότι η ρημάδα η AMD δεν αφήνει τους AiBs να βγάλουν κάρτα. Βέβαια εγώ την πήρα και 4 μήνες πριν τις Navi, δεν είναι ότι προτίμησα 2060 έναντι της 5700 (δεν έκανα πουθενά αυτή τη σύγκριση), αλλά έναντι του βέγγου 56..

Η 2060 σου είναι πιο ζεστή κάρτα από την ref 5700 μου .και καταναλώνει περισσοτερο όντας πιο αδύναμη.

Δημοσ.
20 minutes ago, yiannis1991 said:

Επειδή την υπερασπίζεσαι τόσο πολύ, λέω μήπως ξέρεις τα κατατόπια..
Υ.Γ. Εγώ με την 2060 έπαιζα από day 1 όμως χωρίς black screens. Και μη μου πεις το γνωστό "works on my system" γιατί κανένας χρήστης 2060 δεν είχε black screens ενώ χρήστες των 5700(ΧΤ) είχαν..

Εγώ μια φορά black screens να σε στενοχωρήσω αλλά δεν ειχα.

Υπερασπίζομαι λέει την 5700.για την οποία έδωσα 340 ευρώ.ενω θάβω την nv για την οποία πέρσι έσκασα 1300 .ΕΛΕΟΣ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά τα Black screens, μετά από λίγο καιρό σε όλους έφτιαξαν δια μαγείας. Και όχι, δεν πιστεύω ότι ήταν τα drivers σε όλους. Είχαν κακό oc στα υπόλοιπα και το κατάλαβα και από προσωπική εμπειρία. Αν δεις reddit, αρκετοί τελικά κατάλαβαν ότι το oc τους είχε θέμα. 

Δεν λέω ότι κάποιοι χρήστες δεν είχαν θέμα, αλλά σε αρκετά μικρότερο βαθμό να είχαν από τα drivers. Τα υπόλοιπα τα ρίχνω σε κακό oc 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όσον αφορά τα Black screens, μετά από λίγο καιρό σε όλους έφτιαξαν δια μαγείας. Και όχι, δεν πιστεύω ότι ήταν τα drivers σε όλους. Είχαν κακό oc στα υπόλοιπα και το κατάλαβα και από προσωπική εμπειρία. Αν δεις reddit, αρκετοί τελικά κατάλαβαν ότι το oc τους είχε θέμα. 

Δεν λέω ότι κάποιοι χρήστες δεν είχαν θέμα, αλλά σε αρκετά μικρότερο βαθμό να είχαν από τα drivers. Τα υπόλοιπα τα ρίχνω σε κακό oc 

Εσύ δεν ξες.ξερει ο yannis.τα διάβασε στο reddit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...