silenoz66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Τα πάντα παίζω αλήθεια. Απο dota2 , PoE μέχρι και αρκετά AAA games... Δεν με νοιάζει να ρίχνω κανα setting. Δεν είμαι απο τους ψυχαναγκαστικούς που π΄ρεπει όλα να τρέχουν ultra 100+fps..Απο Ultra se very high δεν κατάλαβε κανείς διαφορά σε οπτικό κομμάτι, απο 50 σε 80 fps όμως το νιώθεις. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω για μια 3ετια τουλάχιστον ότι game βγει με αξιοπρέπεια. Το RDR2 ήταν το μόνο που μας ζόρισε προς το παρόν.. Ποιος ξέρει τι παιχνίδια θα μας ζορίσουν στο μέλλον.. 1
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Από 5700xt μόνο σε 3080 η αντίστοιχη amd προσωπικά . Καλα αν ειναι λογικη η διαφορα της 3070,μια χαρα ρμα θα φυγει η 5700ΧΤ(την ειχα παρει και 430Ε παναθεμα τη) στο πλαισιο και θα παω nvidia να χω το κεφαλι μου ησυχο.
silenoz66 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα αν ειναι λογικη η διαφορα της 3070,μια χαρα ρμα θα φυγει η 5700ΧΤ(την ειχα παρει και 430Ε παναθεμα τη) στο πλαισιο και θα παω nvidia να χω το κεφαλι μου ησυχο. RMA πλαίσιο how?
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, silenoz66 είπε RMA πλαίσιο how? Εαν δε δεχτουν το λογικο,οτι το software της καρτας ειναι ρδελο,θα επιστρατευσω αλλα μετρα
kkatzos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα αν ειναι λογικη η διαφορα της 3070,μια χαρα ρμα θα φυγει η 5700ΧΤ(την ειχα παρει και 430Ε παναθεμα τη) στο πλαισιο και θα παω nvidia να χω το κεφαλι μου ησυχο. 8 λεπτά πριν, silenoz66 είπε RMA πλαίσιο how? Γιατί δεν αγοράζετε από Amazon όπως κάνουν άλλοι και έχουν free upgrades; 🤣🤣🤣 Μόλις τώρα, Dantε είπε Εαν δε δεχτουν το λογικο,οτι το software της καρτας ειναι ρδελο,θα επιστρατευσω αλλα μετρα Δεν παίζει να το δεχτούν γιατί πλέον δεν είναι μπουρδέλο. Έπρεπε να το κάνεις τους πρώτους 3-4 μήνες με τα black screens. 1
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Δεν παίζει να το δεχτούν γιατί πλέον δεν είναι μπουρδέλο. Έπρεπε να το κάνεις τους πρώτους 3-4 μήνες με τα black screens. Καλα με multi monitor setup μια χαρα θεματα εχουν.Οπως και να χει δεν ειναι επι του θεματος η 5700. Σημασια εχει πως δε μετραει ξερη η αποδοση μιας καρτας αλλα και η εμπειρια χρησης.
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα με multi monitor setup μια χαρα θεματα εχουν. Κανενα θεμα, εκτος αν εννοεις σοβαρο προλβημα το high memory bug. Μην σκεφτεσαι πως να διορθωσεις την αγορα σου 1
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Κανενα θεμα, εκτος αν εννοεις σοβαρο προλβημα το high memory bug. Μην σκεφτεσαι πως να διορθωσεις την αγορα σου Μακαρι να ηταν σοβαρο τα κολλημενα ρολογια τα οποια παρεπιμπτοντως το κανει και με μονη οθονη. Να διορθωσω την αγορα μου?Δε χρειαζεται,το λεω οτι ειναι αποτυχημενη αγορα απο τοτε που πηρα τη καρτα.Ισως το χειροτερο hardware part που εχω παρει ποτε. Και εαν με το να διορθωσω την αγορα μου,εννοεις το να γυρισω μια καρτα πισω που 1 χρονο μετα ακομα δε λειτουργει σωστα το λογισμικο της σε βασικα πραγματα,τοτε προφανως και θα το κανω.Δικο τους θεμα,οχι δικο μου.
Crus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε συ Dante, μια απορια. Αφου ακομα και σημερα εχεις θεμα και την εχεις δοκιμασει με αλλο hardware, γιατι δεν σκεφτηκες ποτε οτι οντως ειναι ελλατωματικη να την δωσεις RMA? Δεν ειναι ολα τα θεματα παντοτε software related. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Crus
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Crus είπε Ρε συ Dante, μια απορια. Αφου ακομα και σημερα εχεις θεμα και την εχεις δοκιμασει με αλλο hardware, γιατι δεν σκεφτηκες ποτε οτι οντως ειναι ελλατωματικη να την δωσεις RMA? Δεν ειναι ολα τα θεματα παντοτε software related. Γιατι παλαιοτερα ειχα παρει φιλου τη 5700 και μου εκανε τα ιδια. Τι να πω ισως να ειναι καποιοι συνδυασμοι hardware-software-whatever και να την ακουει περισσοτερο ο driver.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κανενα θεμα, εκτος αν εννοεις σοβαρο προλβημα το high memory bug. Μην σκεφτεσαι πως να διορθωσεις την αγορα σου Κανονικά ούτε αυτό πρέπει να γίνεται. Η κάρτα πρέπει να ρίχνει τα ρολόγια και της μνήμης σε idle. Είναι λόγος για RMA, τώρα αν θα το δεχτούν είναι άλλο θέμα..
noFEARgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Τι λέτε ρε σείς , αν ήταν έτσι θα κρατούσα την κάρτα μια βδομάδα πριν λήξει η εγγύηση και με το παραμικρό bug θα την γυρνούσα πίσω για rma. Επίσης μιας και υπάρχουν κανονικά ακόμα 5700xt στην αγορά η αντίκατασταση θα γίνει με αυτήν και όχι με κάτι καινούργιο. Έξυπνοι είστε μερικοί. 1
Dantε Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τι λέτε ρε σείς , αν ήταν έτσι θα κρατούσα την κάρτα μια βδομάδα πριν λήξει η εγγύηση και με το παραμικρό bug θα την γυρνούσα πίσω για rma. Επίσης μιας και υπάρχουν κανονικά ακόμα 5700xt στην αγορά η αντίκατασταση θα γίνει με αυτήν και όχι με κάτι καινούργιο. Έξυπνοι είστε μερικοί. Αρα θεωρεις πως μια καρτα που: -Εχει το bug με τα elevated clocks -Μου γυρναει τα hz και τις ρυθμισεις στους drivers σε οτι του θυμηθει συχνα πυκνα -Σε ακυρες στιγμες γινεται blur η 2η οθονη και πρεπει να αλλαξω τα hz η να κανω επανεκκινηση Και να μη συμπληρωσω ποσα αλλα μικροbugs...Προχθες μαυρισε τελειως η 2η οθονη και ηθελε επανεκκινηση για να στρωσει. Να τη κρατησω και να τη κανω γαργαρα? Ναι την ειχα τοσο καιρο γιατι δεν υπηρχε και κατι αλλο να παρω βασικα,αλλα η χρηση της ειναι πλεον εκνευριστικη.Εφοσον εχει προβλημα,το ποτε θα τη κανω ρμα ειναι δικο μου θεμα. Επισης εφοσον ειναι software θεματα δεν ειναι θεμα να γινει αντικατασταση της καρτας με ιδιας.Παλι τα ιδια θα εμφανισει.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Τι λέτε ρε σείς , αν ήταν έτσι θα κρατούσα την κάρτα μια βδομάδα πριν λήξει η εγγύηση και με το παραμικρό bug θα την γυρνούσα πίσω για rma. Επίσης μιας και υπάρχουν κανονικά ακόμα 5700xt στην αγορά η αντίκατασταση θα γίνει με αυτήν και όχι με κάτι καινούργιο. Έξυπνοι είστε μερικοί. Όταν αγοράζεις ένα προϊόν πρέπει να λειτουργεί τέλεια out of the box, εκτός αν αναγράφεται κάπου ρητά ότι θα έχεις το εξής ή τα εξής bug(s) και το γνωρίζεις πριν το αγοράσεις. Οτιδήποτε προϊόν είναι αυτό φυσικά.. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
ilos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Ναι την ειχα τοσο καιρο γιατι δεν υπηρχε και κατι αλλο να παρω βασικα,αλλα η χρηση της ειναι πλεον εκνευριστικη.Εφοσον εχει προβλημα,το ποτε θα τη κανω ρμα ειναι δικο μου θεμα. Η καλύτερη περίοδος είναι τώρα τα RMA για τα navi. Χτυπάς με το πιστωτικό και την διαφορά μια 3070-3080 και δε ξανακοιτάς πίσω.😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα