Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5000 Series (RDNA/Navi)

billeiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καντε υπομονη να βγουν πρωτα τα benchmarks και να βγουν οι καρτες και στην αγορα να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλάμε έχετε μπλέξει τις βρούτσες με τις _____ με μπόλικο αλατοπίπερο κομπλεξισμού.

Πρώην κάτοχος RX570, νυν κάτοχος onboard gpu, μελλοντικός (σε 2? 3? μηνες) κάτοχος gpu 240-280€.

• Like 1

43 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτο εγραψα και πιο πισω,ας κοιταξει ο καθενας τι θα κανει με το pc του(οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω με rx 480 που εκανε υποδειξεις στους κατοχους RTX καρτων για το Cyberpunk)και ας αφησει αυτους που οντως ενδιαφερονται για αγορα 5700xt τι καρτα τελικα θα παρουν.

Φίλε έχεις κοπλεχ τελικά, τι σχέση έχει πια κάρτα έχω εγώ τώρα με το αν μπορώ να κάνω κριτική για τις RTX και τις NAVI ??

Όταν έπαιρνα κάρτες των 600-700 Ευρώ όπως την GeForce 6800 Ultra, την 7950GX2 και την HD5900 δεν είπα σε κανέναν ότι δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη για τέτοιες κάρτες επειδή αυτός είχε κάρτα των 150 ευρώ.   

Κάνε μου την χάρη και μην σχολιάσεις το τι κάρτα έχω εγώ από εδώ και στο εξής.

11 λεπτά πριν, Havik είπε

Μιλάμε έχετε μπλέξει τις βρούτσες με τις _____ με μπόλικο αλατοπίπερο κομπλεξισμού.

Πρώην κάτοχος RX570, νυν κάτοχος onboard gpu, μελλοντικός (σε 2? 3? μηνες) κάτοχος gpu 240-280€.

Μέχρι να πάρεις RTX2080Ti δεν μπορείς να μιλάς για κάρτες αφού τώρα είσαι με onboard.    😂😂

• Like 4
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και πλησιαζουμε στο launch των καρτων την αλλη εβδομαδα που θα υπαρχει ενα ελαφρο ενδιαφερον απο ορισμενους για τις νεες καρτες και επειδη στις τελευταιες 2 σελιδες τσαμπα πραγματα γραφτηκαν και για να μην κλειδωθει τσαμπα το θεμα(γιατι ορισμενοι για εκει το πατε με τους προσωπικους χαρακτηρισμους) ,εκατσα και εσβησα τα σχολια μου αρα θα παρακαλουσα εστω να σβησουν και οσοι τα εκαναν παραθεση.

Περαν τουτου συνεχιστε να κραζετε ορισμενοι οτι καρτα κυκλοφορει στην αγορα πανω απο 200ευρω και να το βαφτιζετε αυτο κριτικη,αν αυτο σας αρεσει.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα σβησα νομιζω ολα. μαζι και την αξια του λογαριασμου μου γιατι ιδιαιτερα φιγουρατζης δεν ειμαι.

καποιοι δεν συμφωνουν με την τιμολογηση των  καρτων.

εγω θεωρω οτι αυτο ειναι informative και επικοδομητικο και αφορα τον περισοτερο κοσμο με budget ως 400/500. να παρει το καλυτερο bang for buck.

αρκετοι ειστε αρνητικοι/ σκεφτεστε διαφορετικα/whatever.

ο βασικος λογος που τα σβηνω ειναι οτι πως οτι εγραψα σημερα το εχω ξαναγραψει καποιες φορες αν καποιος μπει στον κοπο να διαβασει.

@Fulgore αν θες να διασταυρωσεις  αυτα που εγραψα, πολυ απλα πες μου να σου στειλω pm, γιατι εχω απενεργοποιησει τα pm, τα θεωρω ενοχληση.

οπως καταλαβαινεις τα σχολια για inferior opinions & gamers στα επεστρεψα. οπως ισως ειδες πιο σχετικοι με gaming απο μενα δεν ειναι και πολλοι αν το πας βασει εξοδων...

Επεξ/σία από rofl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Για την τιμολογηση των καρτων απο εποχες σειρας 6(της nvidia) θυμαμαι να πεφτει κραξιμο,δεν ειναι κατι το καινουργιο ,ειδικα αν σκεφτουμε οτι οι παλιοτερες καρτες ηταν κυριως για 1080p.

Για καποιον ο οποιος ειναι με 1440p (και ειδικα 144hz) Monitor και πανω,καρτες σαν την 5700xt ή την 2070 ειναι αυτο που λεμε οι go to καρτες για αυτον,δεν εχει πολλες επιλογες,αντε ισως καμια vega64 οπως η Nitro του διπλα θεματος που και παλι μιλαμε για 360ευρω καρτα σε προσφορα κιολας.

Οι 5700 και 5700xt δεν βγηκαν σαν value for money καρτες οπως και οι Vega πριν απο αυτες. Βγηκαν απλα για να εχει η Amd καποιες mid range νεες καρτες στην αγορα.

Το μεγαλο βαρος θα δωθει στις φθηνοτερες οταν κυκλοφορησουν αργοτερα που ενδιαφερουν και τους περισσοτερους οπως εγινε και περυσι με τις 570 και 580.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν συνεχιζω αλλο. moot. οτι εχω γραψει συνεχιζει να ισχυει.

απλα σεβομαι οτι ειναι κουραστικο να γραφω τα ιδια εν πολλοις,2 μερες σερι.

αν θεωρεις οτι performance κοντα στην 2070

για 500 ευρω  εν ετει 2019 αξιζει καλως. εγω εχω πει πως οχι, και τελος.

εγω να σας προειδοποιησω οτι  καρτα με αναλογο performance

σε 1,5 χρονο μονο medium/ low το πολυ σε 1440p. και πρακτικα δεν υπερβαινει σε επιδοσεις καρτα του 2017

και ουτε η ωφελιμη ζωη της θα ειναι σημαντικα πανω απο τις vega των 350 και κατω.

αν αυτο αξιζει 5 και 6 κατοσταρικα φετος για καποιους τοτε καλως...

ευελπιστω η 5700 να ειναι καλυτερη απο 2070, η αλλιως πολυ πιο φθηνη. αλλιως  imo δεν θα αξιζει

--------------------------------------------------------------------------

εγω οπως ειδες ανετα μπορω να τη βγαλω με την 580

παιζοντας αποκλειστικα κορυφαια acclaimed indies @4κ

μεχρι να βγουν οι ampere, με steam link στην τηλεοραση του σαλονιου μου:P

oποτε καταλαβαινεις ποσο σκοτιστηκα, και καθολου δεν με ενδιαφερει ο μεσος gamer.

απλα να περναει η ωρα και γιατι βλεπω τη βλακεια και μου γυρναν τα ματια αναποδα.

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...