Aten-Ra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Arkin είπε Σίγουρα δεν θα κάνει καλή επαφή με την ψυκτρα και πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες. Εφόσον είσαι στην εγγύηση και η sapphire σε είπε όλα κομπλέ μην κάνεις τίποτα. Και εφόσον δουλεύουν όλα ρολόι χωρίς stutter απλά κοίτα να χαρείς την κάρτα και μην κοιτάς θερμοκρασίες. Αν δεν πάταγε καλά το heat sink και το fan είναι στο Auto τότε θα ανέβαζε τις στροφές για να ρίξει την θερμοκρασία. Εκεί θα έβλεπες τέρμα στροφές και ανεβασμένη θερμοκρασία και θα καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά.
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Αν δεν πάταγε καλά το heat sink και το fan είναι στο Auto τότε θα ανέβαζε τις στροφές για να ρίξει την θερμοκρασία. Εκεί θα έβλεπες τέρμα στροφές και ανεβασμένη θερμοκρασία και θα καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάλι 96 είναι πολλά να έχει πολύ πάστα? Για τις στροφές είναι ανάλογα το profile πόσο επιθετικό είναι.
noFEARgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Οι στροφες δεν ξερω καν αν σχετιζονται και με τις μνημες η μονο με τον πυρηνα.
silenoz66 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Παιδιά σας λέω. Οι στροφές όσο τις ανεβάζω τόσο πέφτει η τέμπ στις μνήμες.. Στα 1800rpm (40%) το memory temp φτάνει μαχ 84-86(οκ νούμερο)!! Στα 1300-1500rpm κλαφτα Χαράλαμπε
Loinen Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 @silenoz66 Θα σου φανει κουλο, αλλα ριξτο μια ματια. Δες αν κουμπωσε η καρτα σου καλα στην μητρικη. και δοκιμασε με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας στην καρτα. Επειτα κατεβασε το Οverdrive κανε απο εκει ρυθμισεις αν θελεις. Eνος πελατη ειχε παρομοια θεματα με την 5600 και ετσι λυθυκε το θεμα,. 1
silenoz66 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, Loinen είπε @silenoz66 Θα σου φανει κουλο, αλλα ριξτο μια ματια. Δες αν κουμπωσε η καρτα σου καλα στην μητρικη. και δοκιμασε με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας στην καρτα. Επειτα κατεβασε το Οverdrive κανε απο εκει ρυθμισεις αν θελεις. Eνος πελατη ειχε παρομοια θεματα με την 5600 και ετσι λυθυκε το θεμα,. Αύριο μεθαύριο που θα γυρίσω θα τα δοκιμάσω .
7nisiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Inler είπε 7nisiotis αυτό με auto fan profile πρέπει εύκολα να ανεβάζει 80 πυρήνα και 100 hotspot. Όχι. Σας έχω ανεβάσει τις θερμοκρασίες. Μαξ 77 πάει πυρήνα και 95 hotspot. Και όπως μπορείς να δεις στη περιγραφή έχω κουτί σαν ψωμιερα Στο auto είναι ήσυχη η κάρτα, αν πειράξω κάνει σαν τζετ. Γενικα σπατάλησα μήνες μέχρι να τη σταθεροποιησω και είναι η μέρα με τη νύχτα στοκ vs uv only χωρίς καμία παραμετροποίηση στο fan. Το χειμώνα είναι ακόμη πιο ήσυχη Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από 7nisiotis
Dantε Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Πως γινεται τωρα η δικια μου που ειναι και η νιτρο να κανει και σα τζετ και να βραζει,δε ξερω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Πως γινεται τωρα η δικια μου που ειναι και η νιτρο να κανει και σα τζετ και να βραζει,δε ξερω Case airflow;
Inler Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, Dantε είπε Πως γινεται τωρα η δικια μου που ειναι και η νιτρο να κανει και σα τζετ και να βραζει,δε ξερω Δεν κάνει μόνο εσένα και εμένα το ίδιο κάνει ακόμα και με undervolt στα 1070mv.Με fan μεταξύ 2000-2200rpm και μέγιστο 2450rpm φτάνει πυρήνα 75-76 και hotspot 90-91.Αν αφήσω auto θα γίνει πανηγύρι γιατί έχει χάλια default profile που ανεβάζει στροφές και όχι υψηλές κάπου 1600-1700rpm μετά τους 70-72 βαθμούς.Οπότε η Pulse δεν ξέρω πως καταφέρνει και κρατά χαμηλές θερμοκρασίες. Εξαρτάται και από το παιχνίδι βέβαια στο Fifa 20 πάει μέχρι 55-60 βαθμούς.Στο Total War Troy ανεβάζει τέρμα.Κουτί Meshify C οπότε δεν παίζει θέμα airflow.
Dantε Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Case airflow; Ενταξει midi ειναι το κουτι,δεν εχει το τρελο airflow αλλα δεν ειναι και φουρνος. Εχω βαλει θερμομετρο και βλεπω θερμοκρασια εντος και εκτος κουτιου και στο gaming με τερμα τους ανεμιστηρες,αντε 5-6 βαθμους πανω απο του δωματιου παιζει το εσωτερικο του κουτιου.
7nisiotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Θα κρατήσω και τα rpm% το ξέχασα τις προάλλες να συγκρίνουμε
silenoz66 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θα κρατήσω και τα rpm% το ξέχασα τις προάλλες να συγκρίνουμε Καλό θα ήταν να ανεβάσουμε screenshot από hwinfo64 ας πούμε και να το τεσταραμε σε ίδιο παιχνίδι. Έχω παρατηρήσει ότι σε άλλα games ο πυρήνας ανεβάζει λίγο παραπάνω από ότι συνήθως και σε αλλα games οι μνήμες. Μπορεί να κάνω λάθος. Εγω παίζω με το προφίλ σου , αλλά χωρίς pl και με δικό μου fan curve
leros2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 30 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Έχω παρατηρήσει ότι σε άλλα games ο πυρήνας ανεβάζει λίγο παραπάνω από ότι συνήθως και σε αλλα games οι μνήμες. Μπορεί να κάνω λάθος. ισχύει δεν κάνεις λάθος.
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 περάστε το bios στην nitro από την special edition και δοκιμάστε με μαξ fan 55%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα